luni, 22 septembrie 2008

Ajutaţi arta: Împuşcaţi o bloggeriţă

Galaţiul e un oraş periculos pentru dezvoltarea unui copil. Ăştia mici găsesc bile de cox prin pământ, de la combinatu’ siderurgic, le halesc ca pe pătrăţelele de ciocolotă şi, cu vârsta, coxul se depune în jurul a ce neurologii numesc “chestii din interiorul sfeclei”, dând impresia adolescentului că e artist. Exemplul clasic rămâne tot Pulifriciul, care tot prost a rămas şi după atâta timp.

Dar azi ne ocupăm de alt copil teribil de idiot al aceleiaşi urbe. Descoperit accidental de colegu’ Manţi, blogul acestei sinistre schiloditoare de idei ne-a impresionat pe amândoi până la lacrimi. Nu ne-am bătut care să scrie despre ea că nu are rost. E destul material pentru amândoi. El, fiind mai finuţ aşa, a ales să dea citate fără să le comenteze. Just, vorbesc de la sine dar NU MĂ POT ABŢINE să nu zic ceva. (Totusi uitati-va si pe citatele scoase de el. Sunt mai bune, ca a ajuns primu)

După cum povesteşte, a şi început să scrie o carte pe la 11 ani (oau) s-a lăsat după o pagină dar deja se vedea dând autografe. Doar asta e esenţial, nu ?

Tehnica ei e simplă: Idei dezarticulate, alipite tip Frankenstein şi condimentate cu cuvinte care sună bine. Majoritatea sunt doar stupizenii, dar unele au o sclipire de idioţenie cruntă care nu are cum să nu te facă să zâmbeşti. Destulă introducere. Să trecem la comentariul literar:

„„Vreau să adorm între falduri de tine”, ziceam în nopţile cu coşmar mucegăit în trecuturi multe şi lacrimogene.”
Aici, autoarea ne explică cum se fute cu oameni morbid de obezi, adormind între faldurile de osânză ce le acoperă corpul diform. Acolo, din cauza umezelii permanente se ascunde mucegai. Mirosul o face să plângă.

“Practic, nu cred în nimic din ce e cunoscut societăţii,”
Cum ar fi gravitatia, cele 3 dimensiuni si focul.

„M-am uitat în oglindă. Picura cu raze deasupra mea. Reflexia mea înota într-o mlaştină. De fapt, nici nu ştiu cine eram, dacă eram realitate sau proiecţie, consistenţă sau iluzie.”
Unul din zecile de exemple în care autoarea filozofează în faţa oglinzii. Pai na, unde în altă parte să îţi petreci timpul când ai o părere aşa de bună despre tine?

„Eu nu văd talent în nimic, pentru că talentul e o noţiune precum fericirea. Talentul implică de toate, de la imaginaţie până la muncă silnică în mina artei.”
Eu nu văd talent în tine. Doar talente.


Uneori mai comentează şi cărţi, să ne arate cât de cultă e. Aici o impresie după ce a citit o carte de citate (am mai zis io ce mişto e să te dai intelectual citind citate, simptom clasic al pseudointelectualei coclite): “Imaginaţi-vă că mintea mea e un cerc. Cartea asta nu mi l-a umplut cu nimic (pentru că era deja plin), ci doar mi l-a reconturat. Pentru mine cele 20 de principii „predate” acolo n-au fost o noutate (şi am fost tare mândră să observ cât de bine mă încadrez în tiparul omului de succes).”
Mândră mi-s fute-maş.



“În acelaşi timp, fragmentele de durere îmi năvăleau în minte, infestându-mi dorinţele cu temeri, îmbolnăvindu-mi visul de leucemie. Mi se derulau săgetând secvenţe de durere personală, trecută sau actuală, viitoare, poate nici măcar a mea, ci a noastră sau a întregii lumi, dureri ale strămoşilor sau ale urmaşilor, dureri trupeşti sau sufleteşti, dureri copilăreşti sau serioase, agravate sau atenuate, dureri exagerate sau subestimate. Dureri. Coşmarurile sunt proiecţii ale durerii pe pânza subconştientului nostru. Noaptea, cinematograful e deschis şi publicul meu cerebral vine la film ca să se distreze oferindu-mi mâzga produsă diurn şi servită nocturn.”
NU ARE NICI UN SENS, E O ALIPIRE DE CUVINTE CARE SUNĂ BINE ŞI ATÎT, CURVĂ PROASTĂ CE EŞTI!

No, hai, o faptă bună acolo, un efort colectiv. Intraţi pe blogu’ ei şi explicaţi-i cât de dobitoacă e.

90 de comentarii:

Anonim spunea...

nici nu se merita sa te iei de ea.
o fi vreo adolescenta cu cosuri, pe la vreo 13 ani, complexata ca n-o vrea nimeni.
si i-ai mai si dat link.
sa vezi acuma ce se bucura de trafic.

oricum ... pseudo-filozofia ei m-a facut sa imi doresc sa-i infig "Metafizica" lui Kant pe gat in jos.

Radu spunea...

nu e asa. astia trebuie starpiti de mici. dat cu genunchiu la ovare si pusi la locu' lor. sa faca ceva util societatii gen sa se angajeze la o fabrica de textile, nu sa se dea artista.

sa-i fac trafic. daca ii zic 3 oameni pe fiecare articol ce proasta e , eu ma simt bine.

Kidha spunea...

ce-ai ma cu ea, are toate sansele sa faca poezie. Lumea e inebunita dupa oameni care fac pe neintelesii, inteligentii si superiorii.

Anonim spunea...

"Inebunita", zici, Ligio? De aia ai tu asa mare succes? :D

Radu spunea...

Ce faci ma, vrei sa-i arati prajina?

Ligia, intr-un fel ai dreptate. Are saraca abia 17 ani. Are toate sansele sa ajunga ca tine pana la varsta ta.

Anonim spunea...

oricum, cel mai pizda e citatul asta “Era linişte în mine, în noi, în parc”...bai, intrebare, voi la 15-16-17 ani nu o sugeati la fel ca fata asta? sau sinteti cinici de mici?

Radu spunea...

cinic da, ma exprimam mai prost dar pe aceleasi idei. nu aveam impresii de artist si nici nu scriam chestii.

din faza basinilor intelectuale nu ai cum sa evoluezi spre bine.

Anonim spunea...

da' oricum, esti pe drumul cel bun cu poezia aia din postul trecut.

Anonim spunea...

i-am lasat la fata niste cuvinte din suflet. sper sa le ia in considerare.bafta voua

Anonim spunea...

hai mah sa ma obosesc sa-ti las un comment daca tot m-ai distrat copios pe ziua de azi si mi-ai mai facut si trafic (multumiri, da-te-n cacat)

unu la mana, ce te face sa crezi ca faci parte din cei 5% intelectuali? esti la fel de prost ca restu lumii mah, ca de-aia ti-ai lasat cioc (ai si recunoscut practic ca esti prost, da-ti place sa te contrazici singur).

doi la mana, crezi ca ma afecteaza pe mine ca am commenturi de sters din cauza ta? sau ca tu mi-ai dedicat un asemenea post? ma simt flatata chiar. nu stiu daca neuronu tau a auzit de chestia asta, dar tu ca individ urasti la ceilalti exact ceea ce urasti si la tine. si daca pe mine nu ma suporti si razi de mine sustinand ca un cocos pe gramada cu balegar ca eu-s proasta, inseamna ca stii ca si tu esti prost...

si sa nu uitam... chiar iti place sa te masturbezi psihic in halu asta? suferi, omule... te dai prea rotund. [precizez ca eu nu ma cac din picioare in timp ce scriu]. in caz ca nu stii, un text prost e un text care nu starneste nicio reactie. probabil ca textele mele sunt bune pentru altii, odata ce tu ai facut atata tam-tam. [te-ai gandit si la asta, ingustule?]

pe de alta parte, ma-ta-i curva ca nu s-a abtinut sa te fete. inteleg sa ma faci proasta, da' si curva? i-am supt-o lu' tac-tu? du-te si fa-ti o laba, nefututule :) [stiu ca te simti al dracu de satisfacut sa vezi ca iti vorbesc urat... o fac de amoru artei, nu pentru ca m-as impiedica de tine in vreun sens].

hai du-te si numara-ti testiCULele, poate ne-om auzi si cu bine (ca oi fi eu proasta, da' ranchiuna nu port, dobitocule antisocial si inadaptat)

P.S.: voi, astia de intrati sa ma "criticati", vezi doamne, sunteti mai prosti decat el, ca el macar are bunu simt sa fie lider si zice "duceti-va si faceti-o de cacat", si voi va duceti, cainilor :)) ... greu la deal cu boii mici (na mah, vorbesc si in citate ca sa ma crezi si mai idioata).

Radu spunea...

^
l-as sterge, dar e prea savuros. TEEN ANGST.

Anonim spunea...

nu stiu cat de citat o fost cuvintele alea de duh pe care le-ai aruncat tu acolo, da' oricum.
oricum, imi place ca injuri.
asta-mi dovedeste ca nu exista branza buna in burduf de caine.

Radu spunea...

orice pula daca o lasi in suc propriu destul timp face branza. nu e o calitate,

Anonim spunea...

stii ca ce faci tu acum se numeste filosofia pulii, nu? :))

Radu spunea...

ce, iti miroase a filozofie si nu stii din ce directie?

Anonim spunea...

bai fra deci voi trebe sa va intalniti la o paruiala in ciocolata si sa va filmati in direct. noi primim linku si stam si spargem seminte si punem pariuri pe cine castiga, ca altfel n-are nici un sens.

get over it.

Anonim spunea...

Ahhh, when the shit hits the fan :))

Radu spunea...

sa inteleg ca eu sunt ventilatorul

Anonim spunea...

As you wish, numa' aeriseste, te rog, ca pute. Uite, eu mai vreau ceva fo tha ladies :x
Come on, turn me on, dead man ;;)

Radu spunea...

maine. azi dormitez

Anonim spunea...

Taticu’! Din cizma-ti trimit o flegma sa-ti lipeasca freza,
Ca Ronaldo, cu efect, fix in paharu’ cu proteza!
Numara doar neuronii necesari pentru a spune cuiva "tarfa", altei persoane in afara de mama ta.

Radu spunea...

curva are un sens mai larg. inseamna cineva care face ceva nu pentru ca are impresia ca acel ceva in sine are vreo valoare ci pentru interese secundare.

cum ar fi o curva proasta care scrie chestii cu pretentii artistice ca sa o bage lumea in seama.

sau un putzoi idiot care ii ia apararea pe net poate ramane fleasca de emotii mai sus amintita curva proasta.

Anonim spunea...

"multumiri, da-te-n cacat"

Uite, bah, gajica are umor!

Anonim spunea...

Pentru adevar: nu castig 8 milioane pe luna, nu predaula scoala, iar daca predau in particular sigur nu imi aleg elevi din randul celor care nu au citit macar de 10 ori amintiri din copilarie. Ale lor, personale, macar, ca pe ale lui Creanga ma indoiesc sa le fi citit cineva din "Lumea lui Mantzy", acei tineri imberbi ai marilor orase care vorbesc folosind doar cuvinte rareaori prezente in dictionare, pentru ca asa e COOL, MAN !

Anonim spunea...

Si tot pentru informare: Luminita Ionas este numele meu real, iar blogul meu nu consider necesar a fi popularizat pe pagina voastra, ca atare nu am trecut URL, acesta fiind din fericire, optional.
Au bons entendeurs, salut !

Anonim spunea...

doamne fereste, am ras pana la stop apoplexic, m-am innecat cu scuipat :|

pustiu ala sigur a citit tehnicile de agatare pe net din FHM, sau le-a vazut la mircea badea acu ceva timp

si oricum la faza cu nefututu te-a cam prins. poate ii propui o metoda de omorat hormonii ca nici domnisoara Shamboala nu sta bine cu surplusul de estrogen si progesteron. Hai papusa ca "nu-i radu asa de negru", na ca am dat si eu in citat, poate poate...

Anonim spunea...

Dear DEAD fuck.
Adica, da, ma, tu, DEAD, ala fara profil.

Uite sa iti spun cum sta "faza". Daca in viata reala iti zic ca esti prost si iti arat de ce nu mai ai tupeul sa ma faci putoi. Aici, in fata tastaturii esti mama si tata lui Jackie Chang, cine mai e ca tine? Nu exista world filtering in comentarii asa ca esti liber sa iti simti pulsul in piept injurand necunoscuti care stii ca nu te pot plesni peste ceafa. Deci, bravo, mai, esti tare curajos, m-ai dat gata cu injuraturile tale.
Apoi. Asta nu e un concurs de egouri. Nu te-a rugat nimeni sa iti scoti pula din pantaloni sa arati ca ai si ca esti super smenar. Chiar te rog sa nu te mai masturbezi pe net cand citesti comentarii, e trist!
In al treilea rand. Daca ai fi dat pe la orele de literatura romana ai fi inteles ca ceea ce scrie Rrimuna este un astfel de demers. Manelarii cretini ca tine care se oftica ca a pierdut steaua meciu' nu au de ce sa citeasca bloguri din astea si chiar nu au nicio sansa sa priceapa ceva.
Pot sa te injur. Crezi ca e greu? Ce rost are, mai, Van Damme, tot o viata de cacat o sa ai si daca ma injuri plin de spume si daca taci dracului ca esti prost facut gramada.

Radu spunea...

^
putzisor,
pot sa-ti zic putzisor?
Spre diferenta de tine, proasta aia, mama ta si cine dracu' mai vrei tu, io scriu pe bani (nu, nu aici). Meseria bratara de aur.

Asa ca nu-i mai explica strungarului ca ce vede el e piulita cand ala iti spune clar ca-i o flegma cu gaura pe mijloc.

Anonim spunea...

^^
Scrii pe bani? Esti emo, frate! Din cate stiu eu, banii sunt pentru tranzactii comerciale, dar... ma rog. Ai grija, ca faza cu scrisul pe bani ar putea sa prinda pentru prietenii tai emo.
Asta e singurul mod cum poti jigni un prost manelar. Spunandu-i ca e emo.

Am luat la cunostinta de inteligenta ta, am tras apa, asa ca totul e ok acum.

Radu spunea...

Of ba putza, can' eram io de varsta ta nici nu erau emo. Mai respectuos asa, ca as fi putut sa fiu tac-tu daca n-aveam standarde.

Anonim spunea...

Scrii pe bani? Căcat mă, tocmai cand incepusei sa-mi pari om serios...

Eli spunea...

" As fi putut sa fiu tac-tu daca n-aveam standarde."
Uai de capul meu...M-au trimis astia mai devreme in pauza de masa pentru ca facusem o criza de ris.
U rull man.
Totally.

Anonim spunea...

emo emo, manelar,
eu am muschi macar!

nu te lua de fata mea,
vai de pula ta!

pot sa-njur pot sa-njur,
in gura sa o fur!

eu fac laba, eu fac laba,
UITE-ASA STA TREABA!

>>versurile trebuiesc cantate spasmodic intr-un dans tematic despre nirvana, mascul alpha si tupeul (ala a lui aurelian temisan).

Maria spunea...

@ luminita ionas

Stimata doamna,

Am ezitat pana in momentul de fata sa las vreun comentariu apoteotic dar cuvintele dumneavoastra m-au cam durut. Nu sunteti profesoara de romana dar ati avut ...sa spunem doar "inconstienta" de a o incuraja pe aceasta fatuca (numita rimuna) isi continue demersul pseudoliterar. Pai normal ca NU sunteti profesoara de romana. Pentru ca daca ati fi, ati sti si ce inseamna betie de cunvinte, non sens, lipsa de semnificatie, frazare incorecta etc etc etc

Ca toata lumea mai nou stie sa "faca" literatura e deja un cliseu verbal. Dar atat. E normal ca la 17 ani sa descoperi cuvintele, sa te joci cu ele...dar de aici pana la tupeul manifestat de aceasta preadolescenta prolifica...e cale lunga. Tocmai de aceea...iata draga rimuna criticii pe care ii asteptai. Esti varza! VARZA! Daca vrei sa te apuci de scris, citeste coana inca 10 ani de acu' incolo...si incearca sa nu reduci acest demers la Coelho and company.

Pentru adevar: Stimata doamna neprofesoara... ce sa va zic? lasati copii in pace. Poate rimuna ar fi excelat in mecanica cuantica si dumneavoastra i-ati compromis orice sansa.

Radu spunea...

^

cam asa as pune si eu problema daca as avea bun simt.

dar n-am, asa ca m-am exprimat mai ca mine.

Anonim spunea...

Da, e interesant cum ai stat tu asa juma de ora sa te gandesti ce sa faci, ai fiert bine, apoi ti-ai asumat numele meu (ma rog, vrajeala pe care o scriu ca sa nu las blank) si ai postat o poezioara pe care si un retardat de 30 de ani care descopera sexul cu caprele o putea inventa. Felicitari. Pentru acest demers literar stralucit meriti intr-adevar luat in seama in ceea ce priveste literatura si comentariul literar. Da-i inainte. Dar foloseste lubrifiant.

Anonim spunea...

auzi bigdude, lasa prostiile, nu te mai injura cu astia, ia spune, ai futat-o pe rimuna? e grasa? are titele ca doua bube? tace in tine? sau in parc?
@luminita,
am vazut ca ati parafrazat din fanus neagu. ati vazut, m-am prins, da tot cu pula-n gura sint.

Radu spunea...

nu-i a mea poezia.

io scriu poezii mult mai misto, vezi postu de mai jos.

Anonim spunea...

Stimată Maria, cea care te ocupi cu legislaţia şi securitatea (lucru destul de uşor de dedus, de altfel, în zilele noastre toate...fac Dreptul :)
1. SUNT profesoară de limba şi literatura română, de limba şi literatura franceză (pentru documentare poţi cere, în baza legitimaţiei de securistă, dosarul de la Facultatea de Filologie Bucureşti, unde mi-am luat licenţa cu o lucrare din opera lui Augustin Buzura (de care sunt convinsă că nu ai auzit, necum să fi citit...) sub conducerea profesorului Nicolae Manolescu (altul de care nu ai auzit, cu siguranţă ! )
2. Am spus că nu iau 8 milioane pe lună salariu, adică nu predau, dar diploma în filologie oferă multe posibilităţi, la fel ca diploma în drept, pe care o posezi, după cum scrie pe blogul tău.
3. "lasati copii in pace", aici probabil e vorba de copii notariale, căci dacă ar fi vorba de copii, în contextul scris de tine, adică "lasaţi copiii în pace" se scrie cu trei de "i", e adevărat că de scris corect scriu doar cei care nu au trecut pe la şcoală doar ca să se mai întâlnească cu colegii...
4. Coelho este un autor pe care nu l-am citit, mărturisesc, nu am citit chiar totul, dar ca să ajungi să citeşti cât am citit eu nu îţi va ajunge viaţa care ţi-a mai rămas, chiar dacă ai doar 20 de ani şi vei trăi să baţi suta...

Anonim spunea...

Radu, ceea ce este trist e faptul ca vă lipsesc cei 6 ani de acasă, nu faptul că nu aţi avut timp să citiţi, cititul cărţilor s-a demodat de mult...
Şi cu aceasta,vizita mea pe blogurile voastre (da, e corect ceea ce ai aflat de pe net sau de la părinţi, cum că am făcut referire la un roman de Fănuş Neagu...) se încheie aici. Vă doresc tuturor o viaţă frumoasă şi multe succese !

Anonim spunea...

auziti, donsoara Luminita, da cind scrieti "sa fi auzit" asa cum scrieti, va mai crede cineva ca ati terminat literele? iar augustin buzura asta unde joaca? ca manolescu stiu ca scrie cronici fotbalistice in evz.

Maria spunea...

Muama ce bine e.

Am terminat jurnalismul cucuoana, ca monsenior mantzy, dar, spre deosebire de pupila dumneavoastra eu am reusit la un moment dat sa scriu. Nu-mi fac aici cv-ul dar daca cu legitimatia dumneavoastra de navigator pe net dati un search pe google "maria floricica, mihai eminescu" poate veti afla mai multe.

Cat despre calitatile dumneavoastrad e cadru didactic - care ar trebui sa fie un model demn de urmat - ma cam, cu stima, indoiesc. Interpretarea insa mi-a placut :D

hai, acu cauta-ma la virgule! Am trei puse gresit. Daca le gasesti primesti un premiu. Ca sa nu spunem dup'aia ca dau astia diplome degeaba.

Anonim spunea...

Wow, domnule Hamlet, ce bine cunoaşteţi gramatica limbii române...
Lecţie gratuită:
În acest caz, verbul este la modul subjonctiv trecut, se scrie “fi” cu un singur i, pentru că e vorba de forma scurtă de infinitiv de la verbul “a fi ” care şi la infinitiv tot cu un singur “i” se scrie. Sunt unele lucruri la care mă pricep al dracului de bine.

Dar aceasta chiar a fost ultima oară că am intrat pe blogurile voastre.
Adio şi nu am cuvinte să descriu tristeţea iremediabilă care m-a cuprins văzând cine şi ce scrie pe aceste bloguri.
Aferim, Mantzy, spune-mi cu cine te aduni ca să îmi dau seama de la cine ai învăţat să te porţi aşa cum ai făcut-o recent.
Regret, se pare că am avut dreptate şi că nu ai reuşit să mai scrii ceva care să aibă şi umor, exact ceea ce am apreciat la tine iniţial. Umorul tău a dispărut, odată cu politeţea faţă de doamne, domnişoare şi faţă de mine, cea care te-a promovat cu multă bucurie de a te fi descoperit (da, da, şi aici e tot un subjonctiv trecut, tot cu un singur "i" se scrie, biet Hamlet...).

Anonim spunea...

pardon, ati scris "sa fi citit"

Anonim spunea...

haideti, nu va suparati, ati mai uitat si d-voastra, nu e nici o problema. subjonctivu ala al pulii era asa cind era bunica fata (iar d-vostra studenta).

Anonim spunea...

Hamlete, ce-ai, bre? "Sa fi citit" e corect, acum si-n vecii vecilor, las-o moarta.

D-na Luminita, imi pare rau ca v-am dezamagit dar, cu tot respectul, nu dumneavoastra m-ati descoperit. Ci antrenorul meu de la echipa de juniori a clubului Minerul Motru care mi-a zis odata: "Ba, baiatule, daca nu-ti place sa alergi si sa muncesti, fa-te, tata, ziarist!". Plus Simona Tache. Hello, Simona, btw. :)

Maria spunea...

Frantuzismele de tipul furculition, gen "subjonctiv trecut" care, aviz amatorilor inseamna conjunctiv perfect, ma indeamna la tastat. Dar cum doamna e din Galati si e si profesoara de romana...si scrie si cu diacritice...

traduc eu.

in alta ordine de idei daca ar fi sa-mi recitesc comentariile ca sa urmaresc "i-ul" scapt ar fi de-a dreptul penibil? sau nu? prin asta cred ca ne masuram puterile. Ei, cum ti-e buzduganul?

Anonim spunea...

Erată: da, stimată Maria, o virgulă în plus nu este importantă (în afară de cazul în care ai pune-o între subiect şi predicat).
În cele scrise de tine era însă vorba de o greşeală de GRAMATICĂ şi da, aici nu mă pot abţine să nu corectez în virtutea unei deformaţii profesionale.
Iată că am o erată chiar şi pentru mine, recunosc că m-am enervat suficient încât să spun în final, (pentru că nu am stat să îmi mai corectez comentariul înainte de a-i da drumul pe blogul acesta minunat), că în ultima mea frază e vorba tot de modul subjonctiv, timpul trecut când de fapt este vorba de modul infinitiv perfect.
OVER. And for ever and a day, good bye to everybody ! :)

Anonim spunea...

sa moara rrimuna daca nu credeam ca-i corect asa...sa ma fut in ea de romana. d-na luminita, pot sa va fac un masaj la talpi?

Anonim spunea...

Stimată Maria, confunzi termenii folosiţi în gramatica limbii franceze cu cei folosiţi de gramatica limbii române (pentru documentare se recomandă o vizită la biblioteca facultăţii absolvite de tine şi de Mantzy).
Da, domnule Andrei Manţog, ştiu, nu eu te-am descoperit, eu doar te-am citit şi am văzut în tine, cu bucurie în acel moment, un autor tânăr care scria bine şi avea mult umor. M-am înşelat, însă nu voi repeta greşeala, nu voi mai "descoperi" pe nimeni din generaţia voastră, cea atât de sigură că deţine toate adevărurile...

Maria spunea...

Pfu. Nu puteai sa zici ortografie ca set de reguli care reglementeaza activitatea foneticii, lexicologiei si gramaticii? Ar fi fost mai corect.

Gata si eu ca m-am plictisit.

Maria spunea...

Nu. Tu ii confunzi. in limba romana se spune conjunctiv perfect. Serios.

Anonim spunea...

Never mind, Maria! Aşa e, tu ai dreptate, eu am confundat termenii. Iartă-mă, Maria, nu voi mai repeta această greşeală inadmisibilă.
Şi acum mă retrag definitiv înainte să mă mâncaţi de vie. Că având oasele bătrâne şi carnea aţoasă s-ar putea să vă rupeţi dinţii de tineri lei-paralei ai jurnalismului românesc.
Adios, muchachos!

Maria spunea...

E a patra oara cand iti iei adio. Esti sigura ca vrei sa pleci? :)

Anonim spunea...

@ hamlet... bai, sa moara rrimuna (adica subsemnata), da' de ce? de analfabetism totusi n-am dat dovada. amin.

Anonim spunea...

" se scrie cu trei de "i" "

poate cu trei "i", fa, proasto!

na ca eu la facultatea de trolli (jumate medicina jumate drept) asa am invatat, pui de semidoct ce esti tu, plina de arfe si talent/ ca tacsu` de sculament.

cat despre bigdude, fiule, eu inteleg ca te-ai saturat de laba mai rau ca vaca de trifoi, asta nu te indreptateste sa pupi clitorisuri spurcate, produse ale unei incrucisari lirico-etnice intre combinate cu iz de transpiratie si span pe deoparte, si telenovele cu damf de fasole flecita. eu am scris versurile puppa-mi-ai pula mea de poet ca sa-ti pot da un autograf pe frunte! si exprima reactiile chimice ce se petrec intre peretii craniului tau de om nascut in zodia cretinului.

Radu spunea...

mamaie, lasa vraja. spune-ne si noua cat de mataoala erai cand cantai Shambala. asta e mijto. nu cata romana stii.

Anonim spunea...

Un proverb de la mamaia :)
"Daca te bagi in tarate, te mananca porcii."
Na, ca am scris spre satisfactia Mariei, fara diacritice, si tot spre satisfacerea tuturor (da, da, satisfacerea :) mi-am incalcat promisiunea de a nu mai raspunde unor tineri frustrati si mai ales foarte prost crescuti.:)
:)) rolling on the floor laughing

Anonim spunea...

Acum am observat ce poza "dulce" ti-ai pus... cu carlionti pe frunte si barbison elegant de Rica venturiano...
mmmmm, how cute you are !
=)) rolling on the floor laughing

Anonim spunea...

Venturiano se scrie cu V mare, fa, proasto !
=)) rolling on the floor laughing

Anonim spunea...

In garsoniera ta
E chiar asa
Cum e in Shambalaaa
---------------------
cred ca ai fi avut mai mult succes asa, dar asta e o varianta ceva mai artistica decat ce ai folosit.

ps - eu mai defulez pe blogu asta din cand in cand, atunci cand se iveste ocazia si ochiul (caci cu creier nu ma pot lauda) imi este incantat de oratanii ca tine nascute in zodia artistului. si ma bucur de atentie ceva mai putin decat te-ar bucura pe tine o pula zdravana :P

Anonim spunea...

Ce frumusic esti ma Radu.

Anonim spunea...

Ce naiba a ajuns blogu asta?:| Va certati pt "i"-uri?:)))
Profa de romana confunda poate franceza cu romana- in romana "sa fi citit" e verb la modul conjunctiv, timpul perfect. Mi se pare penibil sa te iei de virgulite si "i"-uri si cred ca asta e raspunsul unei minti inguste.
Cat despre bloggerita, daca nu voia sa fie criticata nu trebuia sa isi "publice" "capodoperele" pe internet. "Capodoperele" in sine mi se par cam gretoase pt ca sunt in acelasi stil "emo-vai ce deprimat sunt- bagati-ma si pe mine in seama".
PS.: Orice referire la corectitudinea exprimarii mele o consider un gest de neputinta sub demnitatea mea ca sa raspund.

Radu spunea...

s-au adunat numa specimene.

Anonim spunea...

insasi ideea de elan vorbitor imi trezeste nedumeriri..

@radu: poate ai vrut sa spui "numai" si daca tot lasi "numa" pune apostrof la sfarsitul cuvantului.

Radu spunea...

^
tu si dan voiculescu

Anonim spunea...

@bigdude :ai coaie frate si o inteligenta minerala

Niku spunea...

Mda.

Analizand putin acest blog super-ultra-cool (pardon, CUL), observ ca tu trebuie neaparat sa te iei de cineva ca sa faci vizite si commenturi (67 la acest post iar la celelatlte 10-12 in medie, din ce am vazut eu, din care jumate sunt reply-uri)
Nu inteleg care e problema ta cu Miruna si de ce te-ai luat de ea. De fapt, iti creste reputatia in lumea bloggerilor, uite ce jmeker e ala, bai ce tare e, muama, ce i-a zis-o, a facut-o curva!!

"NU ARE NICI UN SENS, E O ALIPIRE DE CUVINTE CARE SUNĂ BINE ŞI ATÎT, CURVĂ PROASTĂ CE EŞTI!"

Inteleg ca nu iti plac poeziile ei si ca tu preferi doar cuvinte gen: pula, testicul, pizda, adica ce nu o sa ai tu niciodata (si ca sa iti scutesc neuronu' de un efort, precizez ca nu ma refer la pizda ca organ de reproducere, ci la faptul ca nu o sa ai vreodata o fata pe langa tine). Halal prieteni, te-au dat de gol la faza cu 'nefututule'!

Sa stii ca se vede ca tac-tu si ma-ta au conceput un plod cu creier neted, care face curva o fata doar pentru ca nu ii place cum scrie.

@ Dead: daca zic ca mata e o curva proasta nu trebuie sa te superi, eu am vrut doar sa zic ca mata cand se fute cu altu, nu se fute ca il iubeste, ci pentru ca are interese secundare: ii ia banii sa poata plati netu, sa iti faci tu blog sa dai commenturi aiurea, dar sa nu iti afisezi profilul cu ursuleti si stelute roz. Nu am nimic cu maica-ta dar la commenturi de cacat se raspunde tot cu un comment de cacat.


din nou, @ radu:
Ce, ai compus prea multe poezii si acum ai evoluat de la stadiul de critic literar?

"astia trebuie starpiti de mici."
Bai jmekere, eu inteleg ca ai avut o copilarie grea si toti isi bateau joc de tine iar acum incerci dar NU reusesti sa faci si tu la fel. Ai terminat TU L.V.A.-ul si dupa tine potopul, sau ce? Te crezi cumva unul dintre "cei 5%"?

Deja am scris prea mult.

Eu zic sa iti vezi de blogul tau si sa nu mai critici ce spun altii, doar din lipsa de inspiratie divina.

Ah si inca ceva. Scrii pe bani, zici, huh? Si ce scrii, domnule jurnalist, umorist si ce-oi mai fi tu, anunturile de la pagina cu decedati? Sau manuale de utilizare a mainii stangi?

Radu spunea...

tl;dr

Radu spunea...

oricum, daca nici dupa ce ai scris astea n-o futi, nu stiu ce ai putea sa mai faci...

Niku spunea...

am eu pe cine sa fut,nu iti face tu probleme, ea nu e prietena mea, e doar colega mea de clasa.

DE LA LEVEA

Radu spunea...

in acest caz, trecem la zicale vechi:

"cainele moare de drum lung, si prostu' de grija altuia"


Poate vin la saptamana liceului, sa tin un discurs, sa explic mai pe indelete cum vine treaba cu prostii.

Anonim spunea...

radule, adevar grai-t-ai cu zicala aia :)))

Radu spunea...

e o diferenta babana intre a muri de grija cuiva si a face misto de cineva.

la una din ele te doare la basca. ceea ce e mereu cul. te si distrezi, ceea ce e iarasi cul. Si nici nu pare ca vrei sa ii dai cuiva limbi in bostan.

Ceea ce in particular e cul, da' in public nu e bine sa se stie cui si cate limbi vrei sa dai.

Radu spunea...

si tu n-ai de facut un curat monocromatic ciocnind pietre sau gen ?

cristina spunea...

ba. mergeti si dormiti

Niku spunea...

off, prietene, prea te crezi destept :(

Radu spunea...

nu-s prietenu' tau amice

Niku spunea...

nu-s amicul tau, prietene !

Radu spunea...

hei, nu-s prietenu' tau, tovarase!

Niku spunea...

cum zici tu -.-
ideea e ca te crezi (poate esti, nu te cunosc) prea destept si pe ceilalti prea prosti.

Maria spunea...

Bai...iertati-ma ca ma bag (la birou e plictiseala :), dar spune-mi niku asta scrii tu pe blogul tau?

"Cum incep eu anul asta?
Poi vreau sa nu mai chiulesc (atat de mult). Anu trecut din cele 30 de ore de psihologie nu m-am dus la niciuna. Patru din cei opt baieti de la noi din clasa au facut asta si toti, inclusiv eu, avem media 9 la psihologie (good) si 9 la purtare (bad).
Vreau sa castigam campionatul la fotbal, desi plecam cu 3 puncte penalizare.
Vreau ca sa nu mai intru in vacanta de iarna, dupa treia nota, in stare de semi-corigentza. Adica 4.5o.
Vreau sa merg la cat mai multe baluri.
Vreau sa depasesc stadiul de numarat pana la 13 in limba germana.
Si cam atat.

Hai ca m-am intins cam mult.
Pa! Aveti grija de voi si lasati commenturi :D"

Nu ti-am lasat comentariu acolo dar ete ca te-am adus aici. Ceea ce e mare lucru :)

Hai, succes la scoala!

Niku spunea...

@ maria: eu am blogul doar pentru adsense.

este cat se poate de comercial, recunosc, sau cum ar spune dead, sunt o curva, pentru ca sciu ceea ce scriu NU pentru ca as crede in ce tastez pe blogspot, ci pentru ca iau bani.

ideea e sa am cat mai multe cuvinte cheie in anumite perioade, ptr ca atunci cand cauta unu pe google , de 15 septembrie , cuvantul scoala, ii apare printre primele rezultate blogu meu si imi face trafic.
atat.

Il poti considera un jurnal fals
gata cu anti-reclama

Anonim spunea...

http://suntsinguracutotzzi.blogspot.com

Anonim spunea...

"Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded"

^ eu dat citat, eu dashtept

Alex :) spunea...

fratilor, ce atata vrajba?...

esti modest spunea...

doar in comparatie cu asa ceva sa pari si tu mai destept

owd spunea...

e "fute-m-as", nu "fute-mas". just sayin' :)

Anonim spunea...

fatuca aia cu literatura ei chiar e penibila... n-am sa spun cine sunt, ce realizari am avut sau nu, pt ca asta nu schimba nimic... scrie ca o tembela, are impresia ca literatura e doar spoiala, doar cuvinte "ce din coada au sa sune" (da, marele Eminescu!!ah, cum le stia el pe toate...), ca nu e nevoie de o emotie adevarat, de un sens, de o cunoastere... adica un continut!!! pt o adolescenta ar fi potrivite asa scrieri... dar in niciun caz pt cineva din domeniu!
penibil, penibil.....

Anonim spunea...

"o emotie adevarata"... saracul 'a'de pe tastatura, a fost prea muncit :P
am corectat fiindca nu mi-as dori ca respectiva sa isi rupa din timp pt a interveni aici....