marți, 9 septembrie 2008

Azi mă răzvrătesc împotriva titlurilor. Anarhie!


Mă duceam acasă aseară și văd o babă cerșetoare cu 3 papornițe pline cu vârf de gunoaie și cu un bilețel agățat de gât "Dați-mi și mie, vă rog, de pomană"

Haidi băi. Băbătanie zgârcită. Ete câta rucsăcel am io și câte chestii ai tu. Nu ar fi mai cinstit să-mi dai tu niște pahare de plastic, ambalaje, resturi menajere și ce mai ai pe acolo ? Io abia car vreo 2-7 gunoaie după mine și nu cer nimic. Nesimțiți și cerșetorii ăștia.

Dup-aia l-am văzut pe unu. Nu știu cum îl cheamă, da' îl știam de prin baruri de acu câțiva ani. Era un dubios de-ăsta care venea la tine și îți povestea toată viața lui. Hazliu, mai ales când îi făceai cunoștință cu un neamic și te cărai și te înjura ăla că i-ai lăsat pe cap un nebun care a vorbit 3 ore de i-a stat berea în gât. Vremuri bune.

Deci l-am văzut pe ăsta, era cu o tipă de mână și cu o cămașă călcată pe el. Și se citea o fericire cleioasă pe fața lui. Cum se mai schimbă lumea. Cred că asta îmi lipsește și mie ca să fiu fericit. Haine călacate.

Cred că dacă Dumnezeu n-ar fi vrut ca femeile să fie violate, le-ar fi dat o mai bună orientare în spațiu. Nici nu trebuie să alergi după ele, doar să le sperii și te deplasezi puțin spre stânga. Ele vor fugi înainte și eventual vor face două curbe la stânga și vor nimeri fix în batista ta cu acetilenă, abia apucând să zică un "cum... ai ajuns înaintea mea ... bestie!" înainte de a se prăbuși. Și să nu mai pomenesc de părul lung care e ușor de agățat ca un ham, pantofii incomozi, cu un echilibru precar și hainele extrem de ușor de scos.

Ete, asta e diferența dintre mine și misoginii de rând. Mereu dau 110%.

Oricum maine se sfarseste lumea.

10 comentarii:

Anonim spunea...

oricum e greu sa violezi cu haine necalcate pe tine. eu am vazut in filme ca baietii astia finuti, violatorii, isi pun o camasa curata, isi calca cravata, mai baga 2-3 pagini din Patapievici si dupa aia ies la pinda.

ai inceput cu o baba si ai terminat cu un viol. se sparie gindul daca stau sa ma gindesc ce e in mintea ta explodata.

oricum misto post, cu toate ca putin fracturist.

Kidha spunea...

haine calcate? sa fim seriosi

CLARA spunea...

NU te mai uita la tom si jerry si hercule poirot, darling, nu sunt reali, citeste o carte ceva, iesi din casa... femeile nu alearga in zigzag sau in curbe si nimeni nu mai poarta batiste (s-a descoperit ca e neplacut sa stai cu mucii la purtator in buzunar si cu sticle de compusi chimici la tine)...
Dupa un post dezlanat, in care nici tu nu esti convins daca ai fute ceva sau ai injura ceva, nu te autodefini misogin ca transformi blogul in comedy central...
In rest, PEACE.

Anonim spunea...

bai taica, esti la inceput de "middle age crysis"? e ca pula postu, din toate punctele de vedere. deviza calitate in cantitate nu merge aici nenicule. mai bine bogat si cinstit decat bolnav si sarac!

Radu spunea...

aoleu scuza-ma cezarica, cum am indraznit sa scriu cum vrea pula mea?


oare o sa gasesti vreo data in strafundul inimii tale sa ma ierti ?

CubaLibre spunea...

Si eu care tocmai consideram asta un clasic Radu. Bine ca au venit feminista de clara cu blogu roz si finul critic de arta cezar sa isi dea cu parerea ca altfel ramaneam la impresia ca ma distreaza ce citesc.

Anonim spunea...

vezi, asta e avantajul lipsei de personalitate, poti sa te increzi in altii ca oricum parerea LOR conteaza fiule

CubaLibre spunea...

Buei, sa nu crezi ca vin aici cand am probleme morale pe care ar trebui sa le discut cu duhovnicul meu.

Anonim spunea...

o baututra nu are cum sa aibe probleme morale, mai ales daca romul e monopol din`ala ieftin predecembrist...

CubaLibre spunea...

Cezarele, cate carioci ai sniffuit azi baietas, ca vorbesti mai multe prostii ca de obicei?