luni, 2 iunie 2008

La ANTENA, 1 e mai deştept ca 3

În media română există un sătuleţ mic de ştrumfi (aia mici şi albaştri care arată ca nişte penisuri cărora li s-a blocat circulaţia) numit INTACT.

Nu ştiu cum fac craii ăştia de la antenele ălea, că de fiecare dată când au emisiuni propii, par vag inteligenţi, sau pe blogurile lor, scriu chestii, care deşi îs aberaţii, frizează oarecum concretul.
Badea cu miştourile lui, Ciutacu cu atitudinea lui de geniu arogant, Cristoiu cu coiu şi tot aşa.
Dar atunci când îi bagi pe toţi în acelaşi studiou, e ca şi cum ai arunca o jucarie de aia care chiţăie într-o mulţime de chiuaua. Toţi încearcă să o muşte şi să o călărească şi latră unul la altul, până ajung să faca un cor de scheunături dureroase.
Mai ieri, mai alaltăieri Cristoiu l-a luat la mişto pe Ciutacu cum că adoarme când vorbeşte el.
Bă Ciutacule, ciocu mic, nu vezi ca eşti plictisitor când îl critici pe Băsescu? Ia lasa-l pe nea Cristoiu că el ştie cum să pupe calumea cur de pesedist. Şi pe nenea Stan la fel, cine are teorii mai mişto despre cum a decăzut Băsescu în ochii populaţiei:

E clar domnu’ Gâdea, pe Băsescu şi ai lui nu-i mai place oamenii domle’, pentru că şoferii trece pe coloarea roşie a semaforului, adică ţine cu pesedeu, deci e clar că poporul numai crede minciunile pdl-iste. Dovada e aici domle’ Gâdea, auziţi-l pe Rosini cum le zice în Barbierul din Sevilia.
Adevărat grăieşti, până te contrazic toate rezultatele de la alegeri.


Dupa Circus Sinteza Zilei vine clar emisiunea lui Badea, care, după cum declară, nu crede în sondaje, dar totuşi, de dragul cititorilor, le citeşte, evident pe ălea în care arată ce audienţă au avut ei peste Realitatea TV şi OTV, la orele respective. Păi, da mă Mirciulică, e normal ca lumea să se uite la un psihopat distrugător de mouseuri şi la un mustăcios cu voce de eunuc decât la.......la....... stai puţin, eu nici măcar nu ştiu ce e pe realitatea tv la ora aia.


Antena are şi titlul de „liderul divertismentului de televiziune din Romania”. Păi eu cred că e foarte divertismentos, când aduci 50 de blonde într-o emisiune şi când Mircea Radu aleargă ca un maniac cu şuviţa-n vânt după victimele sale.

Niciun comentariu: