marți, 5 august 2008

Kim Cattrall este o curvă proastă

Revistele pentru femei sunt de căcat. Ajungem şi la faptul că Kim Cattrall e o curvă proastă imediat, nu vă impacientaţi. Cum ziceam, revistele de femei sunt de căcat. Reţete de slăbit, cum să cumperi poşete -extensie a vaginului- cât mai scumpe şi la modă, ce zeamă de cur de maimuţă vindecă ridurile prin magie, puterea cristalelor asupra horoscopului şi mult, mult sex. Femeilor le place să citească despre sex. Dacă le pui un film porno sunt oripilate dar ar citi un eseu despre cum să bagi pula prin învârtire şi care sunt diferenţele între asta şi băgatul clasic; cum te străfulgeră la punctul ţ de îţi vibrează clitorisul. Bineînţeles numai, NUMAI daca o învârţi în sensul acelor de ceasornic, altfel e dezastru. Şi alte prostii de-ăstea despre sex ca şi cum s-ar fi descoperit ceva nou sexual în ultimii 2000 de ani dar... heei... deja vu... nu mai zic nimic că am mai zis ..... aici

Şi revista TABU e şi mai de căcat decât toate pentru că face exact ce fac restul dar se autointitulează “cea mai curajoasă revistă de femei”. Deci, mai exact scrie aceleaşi căcaturi penibile digerate de femei proaste DAR susţine că ar trebui să te simţi deşteaptă emancipată şi curajoasă când le citeşti. “O da, rahatul nostru generic este FEMINIST şi EMANCIPAT. Miroase-l dacă nu ne crezi, ştiu, miroase tot a căcat generic dar are un iz, o aromă un postgust de feminism emancipat!”. Băşini. Hooo... ajungem şi la faptul că Kim Cattrall e curvă proastă, calmi! Măcar revistele de bărbaţi nu se vor profunde şi inteligente. Ţâţe şi maşinării mari. Pariez că dacă aş face un săptămânal numit “Drujbe" doar cu poze cu femei nud taind copaci cu drujbe şi cu mici specificaţii tehnice ale drujbelor şi pasiuni ale femeilor (plimbatul pe înserat, o carte bună şi sexul anal), ar cumpăra-o lumea. Io aş da banii pe ea. Femeile vor aceleaşi rahaturi simple ca şi bărbaţii dar le vor puse într-o formă în care ele să pară inteligente şi frumoase folosindu-le. Se cheama ipocrizie. DAR să ajungem şi la motivul pentru care Kim Cattrall e o curvă proastă.

Ei bine, ultimul număr al dejecţiei numite Tabu e număr bonus de sex, deci jdepagini de text idiot despre cum să o bagi prin răsucire şi să o scoţi stilul smuls. Bonus la numărul bonus este cartea lui Kim Cattrall “inteligenţa sexuală” (sau DVD-ul după carte, nu mi-a păsat destul să mă uit atent). Să analizăm întâi conceptul retardat de inteligenţă sexuală. Păi cum ziceam mai sus, femeile vor sa se simtă deştepte când se fut dom’le, nu vor să se simtă futute când se fut ca noi bărbaţii! Inteligenţă dă bine pe lângă tot. Au aparut în ultimul timp tot soiul de inteligenţe: inteligenţă emoţională , inteligenţă socială, inteligenţă ... intelectuală. Băă, există o singură inteligenţă, aia de te ajută să nu dai cu capul de uşi pe care scrie “trage” împingându-te în ele ca idiotul. Restul sunt concepte scoase din cur ca să se simtă şi proştii inteligenţi la ceva. “Bă, oi fi eu prost dar abund de inteligenţă fecală. Mă cac mai ceva decât Patapievici”. Hai lasă-ne.

Oricum. Cine e totuşi Kim Cattrall? Pai e aia din “Sex and the City” care o juca pe aia cea mai curvă dintre ele. Ce legătură are ea cu subiectul ? Mai exact, ce pregătire are în scris, sex, inteligenţă etc? ABSOLUT NICIUNA! A jucat într-un serial rolul uneia care se fute mult şi dezinhibat. Atât! Hai să vă spun o chestie. Io joc uneori, rar aşa, un rahat de joc “World of Warcraft”, unde un personaj de-al meu este un druid care se transformă într-un urs, într-un leu sau o găină-laser (jucătorii ştie). De unde şi până unde s-au gândit designerii că druizii se transformă în urşi nu ştiu şi nu mă interesează dar, dupa exemplul Kim Cattrall, am tot ce îmi trebuie să ma pot numi expert în transformarea în urşi aşa că uitaţi-vă prin librării dupa următoarea mea carte!


Kim Cattrall e o curvă superficială care scade standardele lumii prin idioţenia ei autosuficientă şi merită bătută cu un scaun ud peste muia ei de expertă în sex autodeclarată. Măcar Laura Andreşan se fute mult, să zicem că ştie. Asta doar a jucat pe cineva care se fute mult. E sub Laura Andreşan şi nu sunt multe chestii sub Laura Andreşan pe lumea asta...

36 de comentarii:

rostam spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

this is bad...n'am ajuns dekt la paragrafu 3...@-)...wtf, de ce citesti reviste pt femei?

Anonim spunea...

o sa cera fetele la doctor extensie de vagin si am belito cu totii

Radu spunea...

vrei sa zici ca nu te-ai dus niciodata sa te caci intr-un veceu strain si singurul lucru de dupa calorifer de citit sa fie o revista de femei.

Anonim spunea...

eu cand ma duc sa ma cac la altii in casa nu gasesc DVD-uri cu chim carnal. dar na, fiecare cu buda lui. pe mine ma enerveaza cand ma duc sa ma cac la altii in casa colacii aia de buda minusculi de ma cac pe ei, sau hartia igienica aia gri, ieftina de zici ca te stergi cu smirglu. dar cel mai mult ma enerveaza daca nu au nimic de citit si trebuie sa citesc de 100 de ori programu de la masina de spalat.

Radu spunea...

reclama in ziar la revista.

nu am vazut-o si nu am pus mana pe ea

CLARA spunea...

Hai gata! nu acum sincer, hai gata... ai noroc ca ai un cap misto si imi da ghes sufletul sa iti explic in private de ce o avem pe verticala intre picioare si nu pe ceafa. noi muierile ( de la muie, care inseamna gura si nu fata cum gresit utilizezi tu termenul)
Lasa-o pe KC in pace, e o actrita cu o schema de marketing bine pusa la punct pe la spate (ca sa vb pe limba ta) de o mare mare echipa de oameni platiti fix pentru asta. So, gagica nu e curva si mai ales nu e proasta, iti dau pe semnatura si semnatura mea valoreaza un pic, ask Z.
Ca sa ma vars total, am o problema, poza aia de Pulizer... e cam reala, stii si tu ca nenea a mierlit-o in depresie, asa ca nu ma prind de gargara nonsensuala din postul ala...
Si ca sa termin (vorbim iar in slang) de ce ai atat de mult par pe bucata aia de coi? c'mon, ai mila de fata aia care... ma rog... de chiloti...
Pace.

Radu spunea...

Din ce concluzii ai tras tu, am impresia ca ai citit numa' titlurile si pozele

Anonim spunea...

...sau numai chim catral.

si de cand e interzis sa ai o parere proasta despre cum isi exploateaza unii personajele pe care le interpreteaza scriind carti doar asa de dragul pulii? e ca si cum cristian saliva ar scrie o carte despre cum e sa salvezi gotham city, sau brus uilis ar scrie un ghid cu 100 de secrete pentru casapirea teroristilor. e penibil, si faptul ca sexu si orasu ti s-au urcat la cap nu e un argument pertinent pentru apararea unui cacat.
iar "muia" e un verb tranzitiv, dar na, fiecare cu ce ii place.

Anonim spunea...

clara ftw! abia astept discutia in privat, presimt o metamorfoza subita a piticilor

oare ce o sa se faca atunci cezarica, lipsit de rolul de umbra retardata a lu radu hmmm

Anonim spunea...

gg prowler, pure pwnge!

:?? daca nu m-as fi sters cu tine la cur pe aici nu as fi inteles de unde atata energie negativa si limbaj de om pentru care "o noapte de neuitat" inseamna sa faci un raid pizdos in black temple cu prietenii lui de 12 ani.

roflmao

Anonim spunea...

acordu e ca sa intelegi si tu

Radu spunea...

baa eroilor, io abia ajung TK - SSC acuma, pana la black temple mai am cacalau.

in ritmu meu de 3 ore de joaca pe saptamana, cam 2 ani...

Anonim spunea...

:) continui sa ma confunzi cu altcineva... dar nu conteaza, cata vreme esti asa sigur pe tine

apartamentu' spunea...

imi permit sa intervin prin a spune ca substantivul `muia` desemna capul, nu gura. astazi s-a cam alterat sensul.
in ceea ce o priveste pe actrita atat de dez...batuta aici, sunt convinsa ca viata ei sexuala e mult mai diversificata, interesanta si calitativ superioara (chiar daca numai pentru faptul ca foloseste metode contraceptive ultra scumpe) decat a oricarei romance.
de scris cartea, sigur nu ea a scris-o, cum nici unul dintre madonna, slash, etc. nu a facut-o, ci some paid person.
andra

CubaLibre spunea...

Nimic nou din apartament. Un comentariu ar trebui sa se armonizeze cu textul pe care il vizeaza, completand cu informatii noi si folositoare. Uite, de exemplu, comentariul meu la comentariul tau este folositor deoarece expliciteaza ideea principala a textului original: ceea ce ai scris acolo este inutil! Dar e ok, cu totii ne facem vinovati de redundanta la un momentdat in viata. Mersi.
A da, cezare, esti varza frate. Doar pentru ca te stergi cu mana la cur si apoi ii atribui diverse personalitati nu inseamna ca te stergi la cur cu acei indivizi. Parerea mea, de om care foloseste hartia igienica si nu considera ca se sterge la cur cu Iulia Fratila.

Anonim spunea...

pentru o bautura ok, mirosi de la o posta a cacat indiferent cu ce te stergi (tot aia e daca nu te speli pe maini). pustiulica ti-am mai spus odata, tu esti un fel de lup moralist al inutilitatii. pai cum pastele ma-tii (asta asa ca sa stabilim o legatura mai apropiata, dar sa atingem si o latura religioasa) dai tu indicatii la altii sa scrie "on topic" cum zice francezu cand tu ii sugi lui pula si nu celui ce scrie pe blog? (regret sa te informez dar in cazul felatiei nu functioneaza legile tranzitivitatii, decat cele ale simetriei bilaterale asa ca incearca sa iti sugi singur pula sa vezi poate realizezi un perpetuum mobile)

Radu spunea...

ba' ia harjoniti-va voi romantic pe privat. e blog, nu pod sa se ascunda toti trollii sub el (cezarica tata, cam esti trollu principal)

cristina spunea...

eu cred ca toti parlamentarii or fost sub laura andresan. cel putin odata.

apartamentu' spunea...

cubalibre, îmi pare extrem de rău. Eu credeam că scopul comentariilor e ca oamenii fără ocupaţie să se înjure reciproc. Silly me.

Anonim spunea...

si eu la fel. daca nu vrei exprimare libera cenzureaza-ma. sunt troll hunter de level 70 asa ca imi permit:)

Anonim spunea...

spui "cenzureaza-ma" dar de fapt vrei sa te lege cu catuse de pat si sa ti-o traga vartos

Anonim spunea...

asta e din ciclul "amintiri din copilarie"?

Radu spunea...

ba, io-s anticenzura. poate oricine sa manance oricat cacat vrea. da' o sa va iau la misto urat.

si cand iau io ceva la misto urat, nu e frumos

Anonim spunea...

ontopic: a murit bernie mac

Anonim spunea...

Aa tu esti genu ala de fraier care condamni asa numitele 'curve', dar o admiri pe laura andresan ca-ti faci laba la ea.

Anonim spunea...

de vreme ce nu stiu prea multe despre cartea lui kim (si nici nu am vazut dvd-ul cu filmul dupa carte)nu pot comenta nimic in domeniul asta. in ceea ce priveste revistele de femei sunt de acord cu voi: alea sunt de toata jena. DAR exista ceva si mai absurd decat astea, revistele de adolescenti care nici macar nu merita sa stea in baie, mai ales sa fie citite. eu nici macar nu m-as sterge la fund cu paginile unei astfel de reviste. pur si simplu nu merita!

Anonim spunea...

pai daca e asa, cele mai penibile sunt publicatiile PARANORMALE (publicatiile, articolele, cat si faptele relatate acolo). sa vad ce alt gen bate asta!

Kidha spunea...

scrii cam foarte misto.

Abia astept sa-ti apara cartea

anvilface spunea...

mi-aduce aminte de Maddox...

Stef spunea...

vizavi de revistele pentru femei... toate, dar absolut toate, ofera aceleasi sfaturi. despre cum sa te imbraci,cum sa vorbesti, ce sa citesti, cum sa futi. e comica ideea sa stii ca mii de femei care citesc revistele si urmeaza sfaturile indeaproape se imbraca, vorbesc si fut in aproximativ acelasi mod. and that`s kinda boring.

Anonim spunea...

interesant ca ai spus ca joci World of Warcraft... asta inseamna ca nici nu ai prietena si ma gandesc ca te multumesti cu manuela :P Oricum ai o ura evidenta fata de femei, probabil ca nu ai baut prea mult lapte de la mama ta ... cand erai bebe...
Oricum articolele tale sunt pline de ura si chiar simt o invidie fata de femei :) nu prea ai fost iubit... oare de ce? :)

Radu spunea...

am o pla foarte, foarte mica si stramba si femeile fug de mine .

si am si halena.

Anonim spunea...

=)) foarte tare.. nush deundeau pornit nazurile astea feminine de gen: "dk am tzate si cur,si lumea plateste sa le vada, sunt o diva.." dar pe mine ma mute la icre (mute cu f)..sa isi dea o palma, sa isi gaseasca bucile cu harta, si sa il trimita pe barba-so sa ne zica dk e ea experta la sex.. later

Anonim spunea...

mi se pare ca esti un frustrat nenorocit si misogin care nu ai altceva de facut decat sa scrii idiotenii pe un blog... get a life

Anonim spunea...

au fost, sunt si vor mai fi multe 'chestii' sub laura andresan