joi, 20 noiembrie 2008

Cum să te comporţi cu femeile la muncă

Munca prin definiţie e un mediu ostil. Femeia prin definiţie e un mediu ostil. De aceea, colegele de muncă sunt ostile la pătrat. Regulile simple, de interacţiune între sexe, pe care le-ai învăţat în faţa blocului, la o sămînţă şi o bere la bidon, nu mai funcţionează cum ştiai. În primul rând trebuie să îţi manifeşti masculinitatea într-un mod nou. Nu mai merge, cum eşti învăţat cu restul femeilor, să le spui că-s proaste, că au curu’ mare sau să le futezi şi să nu le mai suni. Să faci mişto după şi să pui poze pe net cu ele giugiulind bărzoiul sigur pe tine că n-o să mai interacţionezi cu ele niciodată. Nope. La muncă, orice ai face trebuie să fii drăguţ pentru că o să le tot vezi pe aceleaşi femei în fiecare zi şi dacă s-au băşicat pe tine, o să te sape.

Colega de muncă e un fel de nevastă pe care nu o fuţi, nu îţi spală ciorapii şi nici nu îţi face de mâncare. În rest, poate să-ţi facă viaţa inimaginabil de mizerabilă, la fel ca o nevastă.

Bun. Deci cum facem?

În primul rând, femeile din toate mediile vor să se simtă dorite. De aia, de cum faci cunoştinţă cu o colegă nouă, trebuie să îii explici că eşti atras de ea, într-un mod non-sentimental, ca să se simtă relaxată în prezenţa ta. Încearcă replica. “ Salut, uite, sincer acuma, să nu ne mai căcăm pe noi, eşti bună. Te-aş pompa fără obligaţii 4-7 minute oricând vrea muşchii tăi. Am pus oferta pe masă, faci ce vrei cu ea. Aş fi nesimţit să zic că nu aş vrea. E datoria mea să te înştiinţez”

Femeilor le plac complimentele. E bine să le faci în fiecare zi unul, mai ales dacă au schimbat ceva la înfăţişare: “Ai făcut ceva nou cu ţâţele tale azi ? Îţi stau foarte bine! Arată fabulos. Pot să pun mâna ?”. Poţi fi şi mai creativ : “Mamă ce faină eşti azi. Să mor io, ţi-aş tăia o felie de carne de pe gât şi nici n-aş mesteca-o. Aş ţine-o sub limbă să se topească. Aşa de bună eşti azi!”. Uneori şi o colegială palmă la cur e de ajuns.

E bine să le stabileşti o identitate. Să se simtă speciale. Nu e frumos să le strigi “păsărica” pe toate. Trebuie să aibă fiecare porecla ei, să vadă că le apreciezi mai mult decât superficial, colegial. “ţâţe dulci”, “cur de aur”, “lindic zglobiu”, toate sunt porecle bune, şi arată că le simţi unicitatea.

Clar, femeile muncesc mai prost decât bărbaţii. Trebuie să observi calm şi înţelegător cum nu disting direcţiile. Când se duc la baie şi nu se mai întorc, să te duci să le aduci, că sigur s-au pierdut pe drum. Nu pot utiliza chestii cu butoane şi trebuie să te oferi să le deschizi compu’ şi să le lansezi browseru’ şi yahoo messengeru. De acolo ştiu şi ele. Să le explici tot ce trebuie făcut clar şi rar. Preferabil cu scheme colorate şi efecte sonore, să fie înţelegerea mai uşoară. Şi să nu pari enervat de faptul că vorbesc încontinuu. Aşa sunt ele. Sunt femei şi trebuie să le accepţi. Atitudinea ta trebuie să fie de calmă detaşare. Să înţeleagă din limbajul tău corporal ca e ok să fii femeie. Te vor aprecia.

Şi o să vezi că sunt şi avantaje. Ele ştiu unde-s furculiţele de plastic, hârtia igienică de rezervă şi filtrele de cafea. Când eşti gripat, mahmur, cu un herpes înfloritor pe bot sau orice altceva, să nu te aştepţi de la un coleg de sex masculin să aibă medicamente. Tot poşeta lor inutilă va borî orice leac îţi pofteşte inima. Ele vor aprinde lumina când se face întuneric afară, vor deschide geamul când e prea fum/cald/frig/orice şi în general vor avea grijă de chestiile ăstea prea nesemnificative să îţi baţi tu capul sănătos cu ele. E chiar simbioză, ce să mai.

29 de comentarii:

Anonim spunea...

Femeile sunt bune la locul de munca macar pentru faptul ca dau un aer mai lejer locului, schimba dinamica atmosferei.
Adica: un birou fara urma de femeie e ca o cazarma sau ceva, are aer de sediu de pomperi, nu are haz.

E, cum pui cateva femei acolo, asa, numai cat sa simti miros de peste dinamica se schimba, lumea se poarta altfel, e mai civilizat, mai uman.

Si adevarat, au senzatia aia scizofrenica ca vor sa le doresti un pic, da doamne fereste sa le faci vreun avans prea explicit ca e foc.

Anonim spunea...

Doamne, ce frumos le spui tu, Radule! De ce n-am avut norocul sa lucrez cu tine? Sa ma anunti daca apare vreun post liber, da?

Anonim spunea...

eu stiu trei situatii in care sunt folositoare femeile... si doua le-am uitat.

Anonim spunea...

Pentru unii:femeia miroase a peste daca are trichomonas.Si se ia.Bucal,anal,pizdal.

Anonim spunea...

of, radule, de ce nu am parte de unu ca tine, sa imi zica tzate dulci?!lindic zglobiu?! supt-alternii mei nu au atata imaginatie! se marginesc sa imi dea linbi in decolteu cand vin de pe teren. primesti discipoli?

Cristelino spunea...

Pai vezi de ce am eu secretara de 50 de ani?

Radu spunea...

bai toți cu secretare, subalterni.

numa io la baza lanțului trofic

Anonim spunea...

Da, dar tu esti belciugul, nu o veriga oarecare

puttycat spunea...

daca-ti permiti vreodata secretara, pick me pick meeeee!
cica-s cel mai misto suport de bere evar :p

Anonim spunea...

si tot articolul se traduce in "sunt singur, trist si gay. si blogger."

Radu spunea...

wow. rly?


ce complet opus de mine ma descrii

Anonim spunea...

@putty

in plm n-ai de lucru si vrei sa te prostituezi ca secretara..go for it

Anonim spunea...

@Master Blaster

cum sa nu mai aibe? parul de pe maini creste incontinuu... desi acuma iarna pe sub plovăr nu se vede, ba chiar tine de cald

puttycat spunea...

@Master Blaster: n-ai tu treaba. desi, daca citesti blogu' asta, s-ar zice ca ai auzit de conceptu de gluma. da' daca nu ti-e clar, ti-l explic cu studiu de caz cu tot.

Anonim spunea...

la noi la corporatisi nu prea tine...de fapt voi faceti atmosfera...si ce mai, abia asteptati ca niste "tate dulci" sa va ceara ajutorul la niste butoane...mai nasol daca sunt niste "tate lungi"

Anonim spunea...

Eu zic sa-mi explici cu un flowchart sau ceva asemanator putty.Ermm..... si nu cred ca daca esti pe blogul asta ar trebui sa te consideri funny sau cu simtul umorului.Adica ffs profanarea nu mai ii ceva funny ,a fost o data cand am dat peste Maddox .I mean come on,dupa aproape 2 ani de spus la toata lumea sa suga pwla te plictisesti si ajungi sa nu iti mai pese ,ii ca si cum te-ai uitat la Jackass timp de 2 ani doar la cineva care isi electrocuta penisul.No one fucking cares anymore.

Radu spunea...

si te opreste cineva sa schimbi programu ?

stai ca pizda proasta si citesti ce scriu si te lamentezi ca nu-ti place.

nu mai citi in pula mea, si plimba-ti carcasa pe alte bloguri.

Anonim spunea...

Sa mor de ras, nu alta !!! Frate, articolu' tau e ca un zambet de virgina intr-un autobuz plin de babe ! Mi-am gasit blogu' acu. Baftalau!

Anonim spunea...

noi suntem numai femei. sa vezi ce bataie e, care sa aprinda lumina cand se intuneca

Anonim spunea...

Cred ca suntem colegi:))

Anonim spunea...

=)). Acid!

Anonim spunea...

Jizas, am ras de mi-au iesit ochii din cap ca la melc; atat am avut de spus (deocamdata)...

Anonim spunea...

Cam misogin articolul...Dar poti sa te astepti la mai mult de la un barbat? Neeeeeee :)

Anonim spunea...

Misogin, acid, vulgar poate chiar scarbose unele comentarii ... da m-am distrat de numa si tin sa precizez ca subtil formulate toate acele remarci ar fi iesit chiar FAIN !
Semnat Jonny

Anonim spunea...

tu ai scris articolul sau ceilalti doi pe care i-am mai gasit cu acelasi post? nu de alta, dar sa stiu la care sa rad pe blog...

lollotte spunea...

ok, am inteles ideea, acum sa scrii ceva si despre cum sa te comporti cu barbatii la munca...sa privim problema si din celalalt unghi...si da, binenteles ca fiecare femeie vrea sa fie macar catusi de putin admirata din punct de vedere sexual de catre colegii de munca ;)

lollotte spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

frate unde ai intalnit tu astfel de femei la locul tau de munca care sa vrea sa fie tratate in felul asta?cred ca lucrezi intr un mediu dat dracu ...si oare ajungi sa futi vreuna din colege?

Lore spunea...

pffff esti asa misogin dar totusi imi place :)) Ai ceva din ironia si stilul lui Cheloo si o imaginatie bolnava :D Nu vad posturi recente ...que esta pasando?