sâmbătă, 8 noiembrie 2008

Ze List Ze sucks

Lumeeei a apărut o nouă metodă de a-ţi măsura e-penisul. Sau e veche, doar ca mă doare pe mine la bască la modu’ general şi abia acuma am observat-o.

Se cheamă ZE LIST. Şi pe ZE LIST ţi se calculează mărimea e-pulii după cât de mult ai fost menţionat în ultimu’ timp pe alte saituri şi câţi târlani te au la blogroll. De parcă e relevant. Ei bine, şi tot mai mulţi căcănari şi-au agăţat un pătrăţel de blog să vadă lumea cât de valoroşi sunt ei pe ZE LIST (cică se cheamă widget. Io la widgeturi le zic căcăreze că suna mai mioritic. Şi-s la fel de dese şi inutile).


Din păcate, faptul că te menţionează alţii nu îţi dă vreo valoare. Ştiu cazul unui retard (îl vom discuta în curând) care a spamat 800 de bloguri ca să îi fie băgat jegul lui personal în linkuri. Probabil e undeva foarte sus acum pe listă. E sus şi pe lista mea de oameni pe care vreau să mă piş din cădere, ca să vedeţi coincidenţă.

Deci, concluzie, ca să nu o mai lungesc mult, e 6 fără. Trebuie să ai pula foarte mică ca să compensezi pe net prin lăudatul cu poziţia ta pe tot soiul de clasamente dubioase şi care nu spun nimic clar despre valoarea ta ca om. Îmi trag şi io insignă când merg prin baruri cu “Am pula de 19 cm. E mai mare decât pula a 86% dintre bărbaţi şi lindicul a 99,9% dintre femei”. Şi dacă nu mă credeţi, o scot pe masă.

Bă băieţi, hai că vă învaţă tata vostru aici: Nu contează numa’ mărimea pulii. Contează şi cât te ţine, ce fuţi cu ea, şi cel mai şi cel mai mult de ce fel de om e ataşată. Aşa şi cu ce faci pe net.

Spor la compensat. Io când văd pătrăţelu’ de măsurat deja sar peste orice ar putea avea ăla de zis. Miroase a complexat superficial. Nu impresionaţi pe nimeni.

12 comentarii:

Anonim spunea...

mah,ai dreptate ca majoritatea site-urilor de ze list sunt de tot rahatul, dar tre sa recunosti ca site-ul cu pitzipoance e misto...
in alta ordine de idei, e plictisitor cand bloggerii, fie ei si radianti ca tine, vorbesc de cat de mediocru e blogguitul, netul, etc... e cam fumat asa... macar in postul asta ai avut ceva mai mult de zis, sau macar ai zis-o mai amuzant, decat in cel dinainte.

Sahara Penguin spunea...

Inca o demonstratie plina de plui, ploi, puli sau ce-or fi ele, a fazei cu "zis is a men's world".

Hai, spune si tu altceva :)

Anonim spunea...

ejti prea tare!!!=))
aj parafraza neste baeti dejtepti in cap, ca addenda la cele zise.

Presupun ca ma auzi acum,
Ai un post de conducere bine platit si esti praf?
Ai interese personale si tragi din banii publici ?
Te pupa lumea-n pula ca ai blog cu pozitie in ze list si esti un taran cu 4 clase?
Primesti bani ca sa iti pui publicitate pe blog?
Ai supt pula ca sa te adauge lumea in blogroll ?
Iti lingi in cur seful ca sa-jungi un sef mai mic?
Da-te-n gatu` matii!

Te intrebi de ce folosesc o exprimare dura?
(Zi ma ia!) Sunt facut de-asa natura sa te fut in gura!

http://www.youtube.com/watch?v=M3tYD2xX94c

Anonim spunea...

Chiar am bagat ochiu' pe blogu' asta de la Radu pana la Raul (deci am citit ceva posturi).

Umorul gen Tetelu' merge al naibii de bine pe chestii de natura sociala. Pe de alta parte, cand ataci lucruri pe care nu le cunosti suficient cat sa le ataci coerent posturile seamana cu niste zgarieturi de pisica pe staniol (cum ar fi zelistul si sistemul lui de promovare).

Pah scurt : Ia-te dom'le de chestii mai apropiate de universul tau de saormerist-ziarist-pamfletar-tata a zeci de pitici mentali. Nu de alta, dar totul incepe sa semene cu sindromul ''I hate Zoso\I love Zoso'' (adicatelea te vad peste un an cum dai lectii de blogging alora pe care-i injurai - mai putin indescriptibilului Varby care transcendende cu mult spatiul bunului simt).

Radu spunea...

da ma gogule, stiu ca ai dreptate.

asta e ultimu post legat de internetz si bloguri pe ceva timp. stiu ca nu ma pricep, si nici nu vreau sa.


mi s-a mai zis. ma intorc la normal in curand.

Raul spunea...

lu' krossfire:

Raul de fapt nu exista


Apropou:

esti pe 364 pe zelist

Anonim spunea...

Da!

Kidha spunea...

tu realizezi ma ca ultimele tale 2 posturi sunt despre bloguri si blogging? e inceputul sfarsitului.

Anonim spunea...

"asta e ultimu post legat de internetz si bloguri pe ceva timp. stiu ca nu ma pricep, si nici nu vreau sa."

e ca si cum in casa ta n-ai avea dreptul sa injuri...e, ce sa-ti spun ! dracii nepostati pica rau la ficat ...fa-i cuvinte ! de-s asortati ori ba cu dracii altora...

Indelible Bonobo spunea...

ZeList are o logica aparte in aceea ca te ajuta sa descoperi bloguri noi, in functie de cat de cunoscute vrei tu sa fie (folosing desfacatorul de bloguri, de pilda). Un astfel de widget e o indicatie pentru un vizitator neavizat la ce sa se-astepte. Ca unii o vad ca pe-o laudarosenie (sau, cum ii zici tu, lungime de e-madulariu), asta-i broblemu' lor.
Cand caut bloguri noi, cateodata am chef de-ncepatori, cateodata nu. Fara zelist mi-ar fi mult mai greu sa deosebesc.

IgorCreation spunea...

tare bah !

7R33Z spunea...

incep sa ma plictisesc...pana mai devreme ma distram copios la postari...credeam k e o simpla intamplare faptul k vrei sa ti se zica "semizeule","omniscientule","exacerbatule"... dar observ ca tu chiar asta crezi despre tine. hai sa fac un rezumat, dupa care promit ca imi fac si eu blog...adica unul de care sa ma tin, frate, nu ca pana acum....
tu esti cel mai tare, cel mai destept, toti sunt niste prosti, iar tu iti formezi o parere despre ei din foarte putine informatii: daca incepe discutia cu "frate", daca are widget pe pagina sau orice altceva...tie ti se formeaza o eticheta si gata. in plus, nimeni nu fute mai bine ca tine, esti sexpert si ultra-potent...am pierdut cumva "iesenta"?
nu cred
oricum, ma plictisesc la munca si mai citesc, dar deja m-am scarbit... hai la mai multe...take care!