duminică, 20 iulie 2008

Muschi si 1410 sport

Se pare ca nu numai Radu are parte de experiente nasoale prin tara. El e mai plavan si se duce intentionat in toate mizeriile astea de orase, la concerte cu formatii mai mizerabile. Eu macar sunt platit sa ma imbat prin tara (da, am un job foarte misto).

Cand scriu asta sunt undeva prin Deva incercand sa-mi conving ficatul sa mearga pe overdrive. Sunt de 4 zile aici si deja nu mai am loc pe maini sa ma crestez. Din clipa in care am ajuns in orasul asta de cacat mi-am dat seama ca nimic nu o sa mearga bine.

In primul rand Deva nu crede in stampile. N-au auzit ce-i aia, nu stiu cum arata, iar daca le explici ridica din spranceana si se dau 2 meri inapoi oftand a amaraciune si regret. Asta a fost primul lucru observat. Al doilea a fost faptul ca totul e la 2 minute sau la 200 de metri. Peste cifra magica 2 nu stie nimeni ce urmeaza si indiferent ca mergi o ora pana undeva ei tot 2 minute iti zic ca faci pana acolo.

In Deva nu ai nimic de facut. Si prin nimic nu ma refer la faptul ca poti sa bei o bere, sa vezi un film (la Cinema Patria era afis cu Mission Impossible 2) sau sa dai la buci intr-un gang. Nu. Nimic. Absolut nimic. Toata lumea sta comasata in centru, care, evident, e la 2 minute de hotel, si se plimba pe o strada dintr-o parte in alta.

Astea pana la urma nu sunt lucruri foarte ciudate pentru cei ce locuiesc intr-un oras mic de provincie dar de ce dracu' toti devenii au muschi?

Bai nene, in viata mea nu a vazut mai multi muschi pe metru patrat ca in Deva. E ceva incredibil. Prima oara am crezut ca am ajuns in mijlocul unui simpozion BGS (care au mai multi muschi decat in Bucuresti). Toti muschiulosii astia se plimba prin centru in timpul zilei impreuna cu fetite bronzate, slabe dar urate cu spume. Badibildingul aparent e noua sezatoare. Asa cum ghertoii din capitala se mangaie pe burta si se cauta la pula, astia se mangaie singuri pe piept si pe coapse. E mai rau ca la Boy George acasa.

A doua preocupare de baza e tuningul. Astia tuneaza orice. Oltcit, Tico, Golan, dar mai ales Dacia 1410 Sport. Daca mergeti prin Deva si se aude un tunet si vedeti cateva luminite albastre venind catre voi va sfatuiesc sa va dati la o parte pentru ca e un muschiulos la volanul unei dacii cu spinners si toba Borla.

Deva mai e cunoscuta ca centrul universului DIICOT. Peste tot e un agent de-asta sau o masina care patrula. Daca ai adidasi in picioare si pantalonii lasati la cur iti este interzis dreptul la libera adunare. Toti oamenii vag normali pe care i-am vazut vorbeau intre ei numai cand treceau unul pe langa altul.
- Salut, salut
- Noroc, vii diseara in John's?
-Da, ne vedem acolo, bafta, am plecat
- Da, noroc, pa pa

(sub 3 secunde durata si in pas alergator)

Mi-era si frica sa ma asez pe iarba intr-un parc ca nu stii de unde iesea un testos si ma incatusa.

Aseara am incercat cele doua (2!) "cluburi" locale in cautare de pizda si bautura. Nu neaparat in ordinea asta. Aici doua (2!) lucruri observate. Alcoolul e foarte ieftin si femeile mai urate ca pe strada. Nici laserele sau romu' baut cu borcanul de 800 nu ajuta cu nimic. Mica mentiune despre inteligenta debordanta a chelneritelor:

- O Cuba Libre
- N-avem
- Nu aveti rom si o cola sa le punem intr-un pahar?
- Nu
- Aveti Bacardi in meniu
- Bacardi avem
- Incercam un pahar de Bacardi si o sticla de cola?
- Sa-l intreb pe baiatul de la bar

Cand spun ca e foarte ieftin sa te pui in cap vreau defapt sa zic OBSCEN DE IEFTIN:

1 Cuba Libre
1 Salitos
1 Heineken
-------------
22 RON !!!!

Evident ca nu scapi nici aici de muschi insa e un pic mai grav decat in timpul zilei. Noaptea toti isi dau jos tricourile si danseaza la bustul gol si isi admira pectoralii mangaindu-se cu femeile lor urate.











Una peste alta un oras deprimant cu oameni care merita aliniati si impuscati cu ghiuleaua. Si cand ma gandesc ca o sa ajung prin Bacau...



Pentru cei pregatiti sa comenteze: nu am gasit poze cu 1410 sport tunata si nu meritati sa descarc din aparatu' foto. Pozele cu masculii alfa sunt autentice si am fost in clubul respectiv

14 comentarii:

Anonim spunea...

foarte tare ,astept articol despre petrosani, resita, hunedoara si constanta! :)

Symbolic spunea...

O sa ajung la Bacau si Constanta curand. Dar va scriu pe zile la Peninsula

Radu spunea...

cu ce ocazie ba pla, da un telefon ca ma plictisesc acasa sau in alte locuri in care est.

alex spunea...

ba vezi ce faci prin bacau, ca astia-s mai redusi asa, de felu lor. ar trebui sa stiu, am locuit 11 ani in judetu ala. la un moment dat era la moda sa te duci la club cu ace de seringa infectate cu hiv si sa-i intepi pe aia de-ti erau antipatici. si-ntre noi fie vorba, ma-ndoiesc ca au mai avansat de atunci. spor la umblat!

apartamentu' spunea...

a hint: daca esti bisericos, bacau is the place to go! sunt mai multe biserici pe jumatate ridicate decat magazine de alimente
Andra

Anonim spunea...

fyi bacau e un oras ok. nu prea are nightlife (decat daca esti manelar). musculosi nu prea sunt, dar emosk8ri hohoho cacalau.

Radu spunea...

aia cu sida e legenda urbana. din pacate virusu moare rapid in sanje uscat.

Anonim spunea...

deci tu cum ejaculezi praf nu ai sanse la o moarte gloriasa a la freddy mercur...

Radu spunea...

cred ca problema la sida se pune mai mult cine ejaculeaza in tine, nu unde ejaculezi tu.

Raul spunea...

nu-i ma legenda urbana, e stire de la ora cinci

Anonim spunea...

simpla problema de perspectiva

Anonim spunea...

bah daca tu esti un deprimat si alti muisti asculta de tine faceti o adevarata trupa emo.
cred ca ai aceasi viziune deprimanta si depsre tine... asa ca iti doresc sa iti gasesti un oras pe masura ta.
noroc si bafta ;)

Anonim spunea...

Thank you ;-) you should look at that emo boy hair over this blog:
http://emo--boys.blogspot.com

Anonim spunea...

How are you? your website is nice
Have a look at that funny emo video clip:
http://tinyurl.com/a5sfeo