duminică, 2 martie 2008

Post Nemisogin

Am fost acuzat de multe ori de misoginism. Poate pentru ca i-am repsosat profei de engleza ca-i femeie, poate pentru ca am sensibiltatea unei gramajoare de rahat de porumbel sau poate pentru ca dintre toate categoriile de persoane de care fac misto femeile sunt singurele care se ataca.


Acum vreau sa dau tuturor barbatilor (egal cu porci) un indemn de util si pentru ei (adica voi porcilor) dar si pentru ele (adica voi doamnelor si domnisoarelor):

NU MAI FACETI FEMEILE CURVE!!!


si acum sa detaliez:
1. Daca faci o femeie curva automat ai jignit-o deci automat intri in conflict cu ea si mai devreme sau mai tarziu o sa intri in cearta si o sa ramai prins in blocajul ala logic si rational numit: argumentare feminina
2. Daca faci o femeie curva si totusi ai vrea sa o ftui ti-ai distrus aproape toate sansele. Pentru ca domnisoara sau doamna nu o sa vrea sa se ftua cu tine de-al dracu pentru ca ai facut-o curva. ceva de gen:
"aaa... sunt curva? Pai uite ca nu-s destul de curva cat sa ma ftu cu tine"
3. Creeaza confuzii. Adica femeile alea profesioniste or sa plateasca in curand impozite si tu bagi la cheltuieli o doamna nevinovata?

Si acum ca sa revenim la actualitate si la faptul ca femeile sunt net superioare barabatilor: Alegerea Elenei Basescu ca secretar general al tineretului comunist roman, pardon democrat-liberal, si mai ales la cat de evidenta e diferenta dintre cei doi. Adica pe de o parte o avem pe Elena. bunaciune de bruneta cu politica in gene (ma refer aici la cromozomi nu la chestiile alea de pe pleoape) , fotomodel, O CHEAMA SI ELENA, a aparut in videoclip cu Voltaj deci automaaaaaat e model pentru tineri. si de alta parte il avem pe perciunatu asta anonim care vine cu burta lui si face gargara. ghiciti cine castiga? in orice caz nu poltica romana....
Si femeie sa fiu as prefera sa ma fac lesbi decat sa fiu cu fraierul ala. Cele 6 voturi pe care le-a castigat is clar de la niste oameni transexuali in secret



15 comentarii:

Nox spunea...

"NUMAI FACETI FEMEILE CURVE!!!"
Citeste cu atentie si da-ti singur seama unde-i greseala de gramatica. Acum lasand critica mea si ironia ta la o parte, Elena Basescu e o proasta paralela cu politica si cu problemele statului (nu, de alta, dar n-a intrat in contact cu prea multe probleme pana acum, ca deh, e fiica presedintelui). Misoginismul e un defect in esenta, dar isi are si el farama sa de substanta viabila. Si aici ma refer la faptul ca putine femei au si calitati intelectuale, dar pana la urma asta e la fel de valabil si pt barbati.

Anonim spunea...

HA TE-AM PRINS!!!

postu era nemisogin dar commenturile nu.
Du-te si spala o cratita... sau fa ceva ce implica vagniul....

Revenim la recomndarea cu blogu lu Tatulici, daca vrei seriozitate gasesti acolo

Anonim spunea...

m si nu vedeam de unde este linkul in admin de la tine din articolul de mai sus, ca in final sa'mi dau seama ca este o poza linkata de la mine!

De obicei in cazuri din astea sunt mai "brutal" si sanctionez ceva de genul asta: http://shockme.t2i.info/erotic/misc/busted-blogbeleablogspotcom/
da, in cazul tau fac o exceptie, avand in vedere indentia, insa er fi bine sa nu mai linkezi poze de pe alte siteuri mai ales ca logspot permite uploadul de poze foarte usor !!!
---
acum sa revenim la misogism. Eu nu sunt misogin dar, problema pleaca de la femei care nu stiu sa'si aprecieze valoarea lor naturala si doresc drepturi egale cu barbatii , dar , ele uita ca genetic nu vor fi niciodata egale! (si viceversa e valabila). Tot genetic barbatul este facut sa apere familia sa fie mai puternic, sa aduca hrana (bani) pentru familie, sa fie mai inteligent pentru ca el conduce familia, grupul .... Tot barbatul este nascut sa fie mai comic , mai rezistent la stres, etc...

De ce credeti voi ca femeile traiesc mai mult decat barbatii ? Pentru ca exista boi care'si rup spinarea pentru ele ... ca si noi de altfel !!!

Anonim spunea...

fa-ti o laba...trista...

Nox spunea...

Pt. MAjestatea Sa Imperiala Raul : ori esti prost (desi eu as fi crezut ca nu esti), ori pur si simplu ti-ai pierdut si elementarul bun simt pe care il aveai in clasa a 8-a.
ORICE forma de discriminare isi are originea intr-o insuficienta intelectuala. Si gandeste de 2 ori ce si cui spui, inainte s-o spui. Dar lasa, noi sa fim sanatosi.

Anonim spunea...

da... este complet adevarat ca cei mai inteligenti oameni sunt cei care nu discrimineaza... cei care cred in egalitate totala.... hipioti, comunisti, feministe (pana la urma vor egalitate nu urmaresc sa discrimineze barbatii)
,etc. Discriminare e unul dintre putinele procese care ne mai tine treaz spiritul competitiv si ne diferentiaza. ca-i facuta de multi prosti asta e alta diferenta. Cat despre faptul ca imi spui ca mi-am pierdut bunul simt e ca si cum m-ai face nesimtit ca trag o basina la mine in baie in timp ce ma cac.

Revin la ideea ca asta e un blog de facut misto. Poate pentru tine expresia asta e ca si "cataplexicul" pentru Radu. Incearca sa te razi, ca daca nu... e de plans

Anonim spunea...

Cer scuze nenea Byrev am furat doar poza ca dadusem peste ea pe google. ce sa fac... mi-era lene sa fac un upload acolo..

Nox spunea...

raul draga, articolul m-a facut sa rad destul. comentariul tau ulterior m-a enervat.
"Du-te si spala o cratita... sau fa ceva ce implica vagniul....".
Te las pe tine sa deduci restul.

Anonim spunea...

DE ACUM.... ORDIN DE LA IO RAUL VOIVOD: CARI SE VA RADI LA ARTICOLI SE VA RADI SI LA COMINTII... S-A ZISARA

Nox spunea...

Si care-i pedeapsa pentru nesupunere?

Anonim spunea...

"pentru nesupunere": deportarea pe o insula spatiala plina numai de femei robot !

Nox spunea...

cam usoara pedeapsa.
si intrebarea era pt stimabilul domn Raul.

Radu spunea...

Misogin sau nu, baseasca aia mica e proasta de behaie. fara nici o legatura cu nimic. si nici mare bunaciune nu e.

Anonim spunea...

:)))) va agitati ca nijte` oua`n caldari=))

Anonim spunea...

minds contingency country mentioned mdtf equalityfont concrete nicosia internalized synonym roms
lolikneri havaqatsu