marți, 26 februarie 2008

Mic curs de initiere in laba trista, VALU INTUNECACIOS si emo

Deci in primul rand sa intelegeti clar: cand faci laba trista nu trebuie sa-ti dai drumu'. Nu asta e scopul. Se face pe intuneric. Asta e o conditie necesara. Preferabil se face intr-un fotoliu. Nu trebuie sa aveti material pornografic prin jur sau nimic stimulator din punct de vedere sexual. Ba mai mult, nu trebuie nici sa va ganditi la nimic sexual. Pur si simplu sa frecati pula pe intuneric, fara nimic in cap. Aici intervine partea dificila. Daca o frecati destul de tare incat sa fie batz, nu mai e laba trista. Daca e culcata de tot, nu mai e laba, deci trebuie sa gasiti un ritm pentru o a mentine semi-erecta, fara a cadea in extreme.

Si cel mai important, dar cel mai important este sa ascultati Radiohead, Travis, Coldplay sau Tokyo Hotel in timp ce faceti laba trista pentru ca aia este muzica de laba trista si este singurul context social acceptat in care o puteti asculta fara a fi Ultimul Om™ (vezi Pulifriciul )

Si ca tot veni vorba de muzica, mi-a venit pe filiera "pulifriciul" o descoperire "epopeicala": cel mai de cacat curent muzicacios de la inventarea urechii incoa'.

Ce se intampla daca incui un emogoth intr-o pivnita cu fruity loops pa calculator si atat? Dark Wave! Un curent de-asta care imbina muzica de tot rahatul vomata de un synth de anii obzeci, care isi sfideaza rolul de eroare a istoriei, cu tota penibilitatea pseudoculturii goth.

Uite, un exemplu clar de de-astia e CRUXSHADOWS: teoretic cea mai buna formatie de dark wave (e ca si cum ai spune cel mai gustos cacat). Deci, instrumentatia e de cyborg care se baseste iar un domn distrus, cu meclan de jucator de Travian/colectionar de timbre si Aloe Vera in loc de par recita monoton si putin trist niste versuri despre borcane goale de muraturi negre sau ce dracu ii excita pe terminatii astia goth, cu gura punga si o expresie scarbita pe mecla lui de tocilarul clasei.

Daca asculti dark wave, esti goth, ai parul in forma de o planta tamaduitoare sau toate de mai sus esti Ultimul Om™.

Si ca tot sunt la subectu' ratati. S-a umplut bucurestiu de emochizi dom'le. In fiecare zi dau peste de-astia si deja au ajuns la extreme. Mereu sunt 2 baieti (la cat de naspa sunt normal ca nu se apropie femeile de ei), au freza asta tipica de "mi-a lins vaca bretonul in ochi in timp ce o suflul unei grenade defensive explodata in cur mi s-a urcat printre buci sculandu-mi parul din ceafa pana-n crestet" si deja au dat-o in extreme. Poarta posete si bluzite cu broderii. De la distanta sunt niste gagici lezbiene foarte urate. De aproape is niste poponari foarte urati. Dar nu mai zic nimic de ei, saracii, is neintelesi si tristi. Cum sa nu ti se faca mila cand ii vezi ce botic bosumflat au ei cand sprijina peretii pe la metrou. La munca ba, futu-vas in inima de lichele inestetice!

9 comentarii:

alex spunea...

=)) tot respectu!!
da moshu, am ras de m-am cracanat.
ca fapt divers - ma duc azi in unirea sa-mi caut niste blugi, intr-un magazinas in care eram intra un emo cu ma-sa. eu in cabina de proba, il aud pe asta, spre vanzatoare:
-hanorace portocalii cu verde aveti?
-avem marimea asta
-e cam mare, pe roz nu aveti?
-ba da, dar daca sunt alta culoare, tot marimea asta or sa fie

acu stau si ma intreb, ce mama dracu' de baiat isi poate cumpara vreodata un hanorac roz?

Anonim spunea...

nu am apucat sa citesc tot postu ca eram pe fuga si nu, nici nu te cunosc,nici nu ma cunosti.
dar am si eu o intrebare.
de ce i se spune laba TRISTA?
adica ok, laba trista.. daca trebuie, trebuie, nu? :))
ma rog, scuze am avut o revelatie...

TsaTse spunea...

Hai mai :)) ce ai cu jucatorii de Travian ?
Si eu joc si nu sunt (atat de) distrusa..
Cei distrusi de obicei renunta la joc,ca doar sunt prea distrusi.Daca il catapulteaza unu` da delete in timp ce isi sterge lacrimile si se apuca de alte jocuri distruse :)

Frumos asa cu laba..
Pentru fete ce recomanzi? [lol]

cossmin spunea...

frate...nici dak vroiam nu puteam sa zic mai adevarat=))
acu partea proasta e ca nu doar in bucuresti e asa...ci apare ji mai cadea...la alexandria,craiova,rosiori,caracal...
vere numai dastia vezi...plm e la moda gay sa fii ji eu nu stiam/:)
LOL=))

Anonim spunea...

sex este una si dragoste este alta?

Anonim spunea...

Era o expresie ...
Tu esti facut din laba si carat de musca-n piz** ...

MSK spunea...

Amigo, daca confunzi Goticul cu Emo inseamna ca esti praf. Sau, dupa cum spui tu, o laba trista care doar incearca sa se dea smecher ca uite ce tare sunt eu ca zic de aia ca e prosti. Si sa moara familia mea, daca nu l-am vazut pe Naomi care se stie ca e gay si era acolo imbracat in roz. (ca sa folosesc un stil usor de inteles de tine). Mai asculta muzica, si daca vei continua sa ii confunzi pe Epica, Nightwish, Within Temptation cu My Chemical Romance sau Tokio Hotel inseamna ca nu ai pic de simt estetic.

Anonim spunea...

asta face din laba arta=)))))))

Anonim spunea...

E plina tara asta de labe triste... numarul labelor triste se mareste pe zi ce trece... sa-i iau in p.la