marți, 28 octombrie 2008

Mic ghid de înţeles femeile. Ep. 2.1. Mod de gândire

Deci am stabilit cum arată o femeie. Deja nu mai riscaţi să îi băgaţi mâna în chiloţi şi să daţi de o pereche de coaie. Să trecem la gândire. A. Dar întâi am să pun un cântecel romantic la început, să distrag atenţia tipelor de la ce chestii crunt misogine o sa zic, şi să rămână în minte cu o impresie călduţă şi plăcută despre mine. Dar să începem.Voltaire - dead girls


Gândirea feminină se bazează pe un singur lucru. Ura mai mult sau mai puţin conştientă faţă de bărbaţi. De unde şi de ce această ură? Păi de când se pişa prima femeie lângă primul bărbat, şi se uita în sus la el cât de degajat face opturi în ţărână pe când ea trebuia să stea chircită pe vine. Şi aici a intervenit pizma. Şi cu ciudă profundă în vocea interioară femeia se gândi: “Uite-l ce fericit e că se pişă din picioare! Se crede atât de şmecher. Da’ las, că îmi dedic io existenţa să o fac pe a lui mizerabilă! Să vedem cine e mai şmecher la urmă. Dar cum? Cum să îl fac io să chelească de nervi şi să bea până pune burtă şi să se care la vânătoare şi muncă numai ca să aiba un moment de linişte sufletească şi să moară cu 5 ani înaintea mea mulţumit că nu mai trebuie să se chinuie? AHA! Bărbatul este o fiinţă bazată pe logică şi deducţie. În acest caz, absolut tot ce fac, gândesc şi zic trebuie să fie atât de lipsit de logică şi continuitate încât el să moara puţin pe dinăuntru mereu când intră în contact cu mine!” Între timp, el se pişa în continuare, fericit, reglând bolta din muşchii fesieri. Dacă ar fi avut pic de instinct ar fi simţit damnarea inevitabilă şi ar fi gândit “ Cîcat!” . Dar noi, bărbaţii nu prea avem instinct.

Deci am stabilit că gândirea feminină nu are logică, sens şi structură. Nu poate fi analizată ca un tot unitar. Ca un sistem. E o încâlcitură din care putem doar vedea crâmpeie de truisme general valabile, absurde şi exploatabile. Aşa că nici acest text nu o să aibă o structură. Doar o să arunc idei aleator şi o să le explic.

Femeilor le e frică de ce simt că au nevoie. O să mă întrebaţi: “Omniradule, cum vine asta?”. Sincer. Habar n-am. E ca şi cum mi-ar fi frică mie de bere. Dar e adevărat. O femeie când o să simtă că ceva ar putea să îi provoace plăcere, o să fugă în direcţia opusă, sperând ca acel lucru să o urmărească şi să o convingă. Ok. E prăjitura bună, dar EA merită să o mănânc? Nu vreau ca prăjitura să se simtă cumva avantajată de glorioasa oportunitate de a fi digerată de mine.

Absolut orice propui unei femei, va răspunde cu “NU”. Iniţial. Ele au impresia că dă bine. Mie îmi vine să le dau un cap în gură. Lor li se pare că, chit că ideea e tentantă, dacă nu munceşti destul cu puterea de convingere, NU MERITĂ PRĂJITURA să fie mâncată. De aceea e o mare tâmpenie să negociezi cu ele. Ele nu au nevoie de o democraţie. Ci de o dictatură luminată. Gen, să le spui ce trebuie să facă şi de ce au nevoie, autoritar, frumos şi calm. Dacă ai coaiele destul de mari şi limba destul de ascuţită, vor face cum zici tu. Problema vine la partea cu “luminată”. Atâta timp cât deciziile tale unilaterale dau rezultate bune, nu o va deranja că o controlezi, dar dacă o dai în bară, ai pus-o de o revoluţie.

Ele simt nevoia de a discuta despre chestii. Masculin acea nevoie nu există. Noi ne sunăm între noi doar că avem o problemă sau că vrem să ieşim la o bere. Atât. Imaginează-ţi dialogul următor.

- Bă, m-a sunat Gogu ieri
- Ce mă, iar are nevoie de bani ?
- Nu
- S-a certat cu nijte mârlani şi are nevoie de spate?
- Nu.
- Cum bă, nu avea nevoie de nimic?
- Nu.
-Pai şi atunci, ce? Te-a sunat să ieşiţi la o bere?
- Nici.
- Bă, pe bune acuma. E homo?
- Clar.

Bărbaţii nu vorbesc despre chestii decât dacă caută soluţii. De aceea noi facem o mare greşeală. Credem că femeile sunt ca noi, şi vor soluţii. Pe când ele vor doar să fie ascultate şi empatie. De aia când o tipă îţi zice “Băi, s-a luat unu de mine azi la şcoală, mi-a zis că-s proastă”, primul instinct îţi spune: ea are problemă, eu am soluţie! “Vrei să mă duc să îl calc pe muie?” EI BINE, NU! Ea nu vrea asta. Vrea să zici: “Înţeleg cum te-ai simţit. Te-a umilit în faţa prietenilor. Cred că e greu. Sper să îţi treacă. Îmi pare rău”. Da. E aiurea, n-are sens şi e stupid, dar asta vrea să audă. Oferi soluţii şi ţi-o iei în gură. Oferi un umăr de sprijin şi o dai în gură.


La orice decizie, femeile vor avea nevoie de “timp să se gândească”. Ceea ce e un lucru FOARTE rău. Nu trebuie lăsate. Normal, voi o să ziceţi “Radiantule, dar eu cand mă gândesc încep să analizez logic şi să lalalal.... “NU, NU E AŞA! E femeie! Nu va analiza nimic logic, ci doar va sări din decizie în decizie, fără noimă si sens, până o va durea capul şi va asocia acea durere de cap cu ăla care a pus-o pe gânduri şi va lua decizia cea mai naşpa pentru ăla. Aşa că repetaţi după mine: “ De ce să te gândeşti? Fă ce îţi spune instinctul!”. Dacă o laşi să se gândească ţi-o iei în freză. Gânditul e un lucru RĂU! Toate deciziile şi ideile proaste pe care o femeie poate să le aiba încep cu: “Ştii, mă gândeam şi...” Aici e punctul în care legi un prelungitor de grindă, faci un laţ în jurul gâtului, şi îi zici. “Desigur femeie, continuă”. Niciodată nu vine o idee bună din gândit. Dacă te aştepţi să zică “ Ştii, mă gândeam şi ... te iubesc/ ai dreptate/ e prea devreme să ne mutăm împreună/ mama mea chiar e o curvă/ fostul prieten e chiar un cretin şi tu eşti de 10 ori mai bun decât el/ etc” atunci, amice, eşti idiot.

Mai e, mai e căcălău. Continuăm cât mai curând.

61 de comentarii:

Anonim spunea...

astept cat de curand micul ghid de inteles masculii sa vedem ce mai debitezi acolo :)

gandeste-ta la un italian care vorbeste de romani. acum inlocuieste italian cu propria ta persoana, si roman cu femeie.

Anonim spunea...

empaaatieee!

julie spunea...

coaie te-ai cam contrazis aici la inceput da pe urma o fost mai ok...cam lame, poti mai mult...muuult mai mult. ia mai arunca-ti ochii in wordu ala in care l-ai scris si mai baga niste ingrediente de shaorma

Radu spunea...

julie esti masochista.


si prima anonima. nu, nu vorbesc de chestii necunoscute. doar ai tu impresia ca ai fi speciala.

julie spunea...

ba nu. doar ca nu iti citesc blogu asta din plictiseala sau ca iti ascult melodiile. il citesc sa rad cand vad cum se oftica gagicile si incearca sa te puna la punct cu "cuvinte alese si culte". da nu prea cred ca o sa se enerveze atat de tare de data asta.

Radu spunea...

inseamna ca citesti aiurea.

majoritatea vor sa ma futa. sincer.
nuj ce intelegi tu.

doruldezid spunea...

:))
stii bancul cu pisatul din picioare?
cica dumnezeu, dupa ce impartise cam toate calitatile si defectele intre femeie si barbat, ii cheama pe eva si adam si le zice: am lasat ultimele 2 daruri, cele mai tari, la urma. trebuie sa le impartiti intre voi.primu' e pisatu' din picioare.
adam:EU vreau sa ma pis, din picioare, te rog, te rog, te rog, eu, eu...eu!!! dumnezeu: adam, da' nu vrei macar sa auzi care e al doilea? stai sa...NUUUUU. nu vreau, eu vreau sa ma pis din picioare, te rog, te rog, te rog..
bine zice domnul, si i-l da. adam, in extaz, alearga se pisa pe copacul cu mere, pe iarba din gradina raiului, face opturi, face cercuri...se pisa pana termina tot ce avea de pisat, si apoi obosit si fericit vine si ii zice ironic lui dumnezeu: no, acuma zi...care era ala al doilea dar ala de o sa-l primeasca eva care NU se pisa din picioare ca mine?
ah,mai nimic. doar orgasmul multiplu...

si despre faptul ca femeile raspund cu nu la orice le-ai intreba, poate puneti voi intrebarea gresit. ca'n celalalt, banc cu bula. intrebati si voi: ai avea ceva impotriva sa-mi sugi pula??

Alin spunea...

"- Bă, m-a sunat Gogu ieri
- Ce mă, iar are nevoie de bani ?
- Nu
- S-a certat cu nijte mârlani şi are nevoie de spate?
- Nu.
- Cum bă, nu avea nevoie de nimic?
- Nu.
-Pai şi atunci, ce? Te-a sunat să ieşiţi la o bere?
- Nici.
- Bă, pe bune acuma. E homo?
- Clar. "

--- asta e un dialog intre femei sau homosexuali.

Anonim spunea...

no' ba sa stii ca nu suna rau. Na d-aici in ton:

http://www.youtube.com/watch?v=4EO_8iRRxeM

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=F4wmc7D_6tU&feature=related

deci dupa cum spune si tanti nutzi femeile se impart in mai multe categorii

semidoct spunea...

anonim ultimu, esti prost.
da, radu, chiar aia vor.

Anonim spunea...

bine ca esti tu destept

Anonim spunea...

daca nu vrei sa raspunda nu o-ntrebi ceva in genu'

daca te-as intreba daca mi-ai suge pula raspunsul la intrebarea aia ar fi la fel cu raspunsul la asta?

prowler spunea...

ma pis din picioare pe orgasmul multiplu

Anonim spunea...

E genial, mi-ai deschis ochii, mi-ai dat o speranta pentru ziua de maine.

Sahara Penguin spunea...

Ce tampenie :)))

Da,ma, cu toate vrem sa te futem. Intr-o zi o sa ne strangem asa, ca o turma, si o sa venim catre locuinta ta (o sa se cutremure pamantul, iti dai seama, mai ales ca unele dintre noi suntem probabil grase), pe modelul Jurassic Park si iti dai seama ce orgie o sa iasa.

De genial ce esti, evident.

Buck - here to fuck spunea...

Si eu vreau sa il fut, poot, poot, pooot?
Peste tot, dar virtual, ca mi-e sila sa-l ating pe bune!

Yupiiiii!

Alin spunea...

bravo radu. incep sa se senzibilizeze distrusele si homosexualii :))

Sahara Penguin spunea...

Aline, aline... Stii ca era o melodie cu "Alin, Alin...".

Si pe tine vrem sa te futem. Ca suntem distruse, normal (cine dracu altcineva ar vrea asta??) :D

cezar spunea...

julie, eu cred ca te-ai cam atacat din cauza postului si nu stii cum sa iti exprimi frustrarea fara sa lasi urme de ruj. daca vrei, dau eu meditatii de defulare online!

radule, prevad o moarte prematura si violenta pentru tine daca o mai ti asa cu introspectiile in absolut :)

Alin spunea...

iupi.

copilANDRA spunea...

mie mi-a placut.
mi-a placut atat de mult, incat i-am dat-o mai departe unui narcisist care crede ca femeile sunt niste plante de apartament si i-am spus:

"da, ai dreptate, chiar putem fi proaste uneori. dar macar avem aceleasi drepturi ca voi de vreo 80 de ani incoace ;)"

oana spunea...

mie mi-a placut pe bune!

bineinteles, am pornit de la premisa ca io as fi exceptia aia de confirma regula.

Anonim spunea...

hai sa pupam sau sa muscam cur
baahahah you crack me up.
misto misto se invart rotitele tale cu privire la FEMEI. nu, chiar mi-a placut, am tot ras (si nu, nu am coite)
cre ca maine stau acasa si-ti citesc blogu :))

apartamentu' spunea...

suspect de bun si la obiect
andra

R.R spunea...

adica nu e cum stiam eu faza cu NU? adica voua barbatilor va place un NU ferm, pentru ca daca e DA din prima nu mai e distractie?

Radu spunea...

nu is asa de superficial incat sa ma atinga jocuri ieftine. mie imi place un nu cand e nu si un da cand e da. nu cuvinte de dragul rolului de jucat.

R.R spunea...

bun de stiut, ca vorbesti din experienta adica, nu de alta da ce descrii matale acilea sunt cliche-uri pe care ti le vara pe gat orice barbat. cum le aveam si noi femeile pe ale noastre - barbatii e porci, insela sunt toti la fel etc. daca vrei sa agati gagici cu articolu asta, da merge, insa daca est baiet destept (cum am presentimentul ca esti) stii mai bine ca nu e asa. si in plus, tu nu descrii ce vor femeile ci, ce vor fetele in formare femei. been there done that, cum se zice, tine totul de maturizare si intelepciune. caci da mai sunt si femei destepte pe lumea asta, am cunoscut eu iti jur.

a 9 spunea...

da, normal ca toate vor sa te futa la cat cocky & funny bagi.

as putea sa jur ca esti fan Mistery sau bineinteles ca el a invatat tot de la tine

Anonim spunea...

WOW...cineva a facut o "descoperire"!!!
What common words, phrases and sounds actually mean, when a woman says them...

Fine: This is the word we use at the end of any argument that we feel we are right about but need to shut you up. NEVER use fine to describe how a woman looks. This will cause you to have one of those arguments.

Five minutes: This is half an hour. It is equivalent to the five minutes that your football game is going to last before you take out the trash, so it's an even trade.

Nothing: This means something and you should be on your toes. "Nothing" is usually used to describe the feeling a woman has of wanting to turn you inside out, upside down, and backwards. "Nothing" usually signifies an argument that will last "Five Minutes" and end with the word "Fine".

Go Ahead (with raised eyebrows): This is a dare. One that will result in a woman getting upset over "Nothing" and will end with the word "Fine".

Go Ahead (normal eyebrows): This means "I give up" or "do what you want because I don't care". You will get a raised eyebrow "Go ahead" in just a few minutes, followed by "Nothing" and "Fine" and she will talk to you in about "Five Minutes" when she cools off.

Loud Sigh: This is not actually a word, but is still often a verbal statement very misunderstood by men. A "Loud Sigh" means she thinks you are an idiot at that moment and wonders why she is wasting her time standing here and arguing with you over "Nothing".

Soft Sighs: Again, not a word, but a verbal statement. "Soft Sighs" are one of the few things that you can actually understand. She is content. Your best bet is to not move or breathe and she will stay content.

Oh: This word followed by any statement is trouble. Example; "Oh, let me get that". Or, "Oh, I talked to so and so about what you were doing last night." If she says "Oh" before a statement, RUN, do not walk, to the nearest exit. She will tell you that she is "Fine" when she is done tossing your clothes out the window, but do not expect her to talk to you for at least 2 days.

Oh (as the lead to a sentence): Usually signifies that you are caught in a lie. Do not try to lie more to get out of it, or you will get a raised eyebrows "Go ahead" followed by acts so unspeakable that we can't bring ourselves to write about them.

That's Okay: This is one of the most dangerous statements that a woman can say. "That's Okay" means that she wants to think long and hard before paying you retributions for whatever it is that you have done. "That's Okay" is often used with the word "Fine" and used in conjunction with a raised eyebrow "Go ahead". At some point in the near future when she has plotted and planned, you are going to be in some mighty big trouble.

Please Do: This is not a statement, it is an offer. A woman is giving you the chance to come up with whatever excuse or reason you have for doing whatever it is that you have done. You have a fair chance to tell the truth, so be careful and you shouldn't get a "That's Okay".

Thanks: A woman is thanking you. Do not faint; just say you're welcome.

Thanks a lot: This is much different from "Thanks". A woman will say, "Thanks a lot" when she is really ticked off at you. It signifies that you have hurt her in some callous way, and will be followed by the "Loud Sigh". Be careful not to ask what is wrong after the "Loud Sigh", as she will only tell you "Nothing".

I hope this clears up any misunderstandings...

Anonim spunea...

and last but not least!!! :)
Women Superiority
We got off the Titanic first.

We can scare male bosses with mysterious gynecological disorder excuses.

When we buy a vibrator it is glamorous. When men buy a blow up doll it's pathetic.

Men's clothes make women look elfin and gorgeous. Men look like complete idiots in women's clothes.

We can be groupies. Male groupies are stalkers.

We've never lusted after a cartoon character or the central figure in a computer game.

Taxi's stop for us.

Men die earlier, so we get to cash in on the life insurance.

We don't look like a frog in a blender when dancing.

We know the Truth about whether or not size matters.

If we're not making enough money we can blame it on the glass ceiling.

It's possible to live our whole lives without ever taking a group shower.

No fashion faux pas we make could ever rival the male's Speedo.

We don't have to fart to amuse ourselves.

We never have to wonder if his orgasm was real.

a 9 spunea...

si care e faza cu acest copy paste?

Radu spunea...

mi-a fost lene sa-l sterg. atat

fubix spunea...

"omniradule" la faza cu femeia si frica de placere te contrazic putin. aici intra toti din categoria GEMENI (ca zodie) mah, astia, mai ales barbatii.... astia fug cat ii tin picioarele cand dau de placere si ceva iubire p-acolo... si gemenele la fel

Anonim spunea...

ba, m-a facut unu proasta la scoala azi. stii de ce?ca i-am zis ca gagica-sa arata ca un strut pe tocuri, ca am aratat cu degetu si am ras. M-am cam enervat ca m-a facut proasta fara motiv, si i-am futut un pumn in muian si i-a sarit sangele pe fata lu aia; faza nasoala e ca aia a inceput sa planga rau si sa urle si m-am speriat sa nu evolueze intr-o alta creatura si i-am ars si ei vreo doua bucati de-a picat lata. Vorbesti tu cu prietenii aia ai tai de care-mi ziceai ieri cand stateam la cui sa il calce bine pe muie, ca pe mine tot m-a enervat ca m-a facut proasta...si auzi, te iubesc, stiu ca mama mea ii curva si nu o mai inghit, iar m-o sunat cretinu ala, ai avut dreptate da. Te iubesc de 10 ori mai mult pentru ca esti tu, pula asa cum esti.

Anonim spunea...

скачать бесплатное порево малолеток
секс вебкам
видео порно шоу
бесплатное просмотр порно видио
секс раком

Anonim spunea...

How can i carry away windows xp from my laptop and reinstall windows Me -the laptops native software?
I have recently bought a acquainted with laptop that is old. The living soul I had bought it from had installed windows xp on it, orderly for all that it instance came with windows Me. I fall short of to eradicate the windows xp because it runs slows on the laptop because it takes up more memory than the windows Me would. Also I wish to unseat windows xp because it is an illegal copy. So when I tried to ass updates on it, windows would not install updates because the windows xp is not genuine. [URL=http://hahxuvl.tripod.com]adding deinterlacing to security cameras[/URL]
----------------------------------------------------------------------

Answers :

It's best to leave [URL=http://qkapaaa.tripod.com/gravenstein-apples.html]gravenstein apples[/URL] Windows XP and even-handed upgrade your laptop. It's much better. [URL=http://nuszbaw.tripod.com/choisya-varieties.html]choisya varieties[/URL] In addition to, Windows XP is style [URL=http://cosvsuo.tripod.com/isabelle-dinoire.html]isabelle dinoire[/URL] better then Windows Me. Windows Me is d‚mod‚ and multifarious programs that can paddock with XP, can't [URL=http://pncoayo.tripod.com/bush-hog-rotary-cutter.html]bush hog rotary cutter[/URL] look over with Me.
------------------------------
all you possess to do is interject the windows me disk into the cd drive. then reboot your laptop, when the coal-black [URL=http://boixpau.tripod.com/chris-farley-biography.html]chris farley biography[/URL] sift with all the info comes up and when it asks u to boot from cd [URL=http://wuimrxf.tripod.com/leather-opera-gloves.html]leather opera gloves[/URL] chance any latchkey when it tells you to then put from there !!! I RECOMEND SINCE ITS AN ILLEAGLE TWIN TO WIPE [URL=http://nuszbaw.tripod.com/very-young-loitas.html]very young loitas[/URL] OUT THE [URL=http://qoaitzr.tripod.com/winspear-edmonton.html]winspear edmonton[/URL] CONTINUOUS INSCRUTABLE DRIVE WHEN IT ASKS YOU WHICH IMPENETRABLE [URL=http://pncoayo.tripod.com/burton-walrad.html]burton walrad[/URL] PROD TO INSTALL IT ON. THEN ADD ALL THE UNUSED SPELL ON THE WASTE [URL=http://epgotuo.tripod.com/veronika-raquel-young-models.html]veronika raquel young models[/URL] HARD TRAVEL ONTO A BRAND-NEW DOCUMENTATION SETTING, IT INCLINATION LOOK LIKE C:/ Exposed or something like that

Anonim spunea...

Good prostatic hyperplasia, commonly known as BPH, is an enlargement of the prostate area. It is more exuberant in older men. As men are comely more educated wide strength issues, they turn to medical treatment as a replacement for BPH. Dutas, a generic appearance of Avodart([URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/side-effects-of-avodart-prostate.html]side effects of avodart prostate[/URL] [URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/avodart-effetti-indesiderati.html]avodart effetti indesiderati[/URL] [URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/avodart-forum.html]avodart forum[/URL] [URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/fda-approved-generic-avodart.html]fda approved generic avodart[/URL] [URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/avodart-photographic-results-hairloss.html]avodart photographic results hairloss[/URL] ), has been proven as an functional treatment of BPH. BPH and its symptoms that adversely change the quality of lifestyle can be treated successfully by Dutas. The principal clues of BPH is the frequency of basic to urinate. This occurs almost always at evening but then progresses to the miss to urine frequently entirely the day. BPH sufferers afterwards circulate a reduction in strength in urine stream. Discomfort accompanies this reduction. A medical doctor should carry testing to determine if BPH is the source of the symptoms. The effectiveness of Dutas is bring about in the chemical unite Dutasteride. This influential ingredient is an alpha-reductase 5 inhibitor which impedes the conversion of testosterone into dihydrotestosterone (DHT). DHT is considered a forceful brand of testosterone. BPH symptoms vanish promptly the conversion is interrupted. Dutas has been set to be junk in BPH instead of tons sufferers. Prescriptions finasteride and finasteride has been shown to at best curb one isoform of alpha redictase 5. It has been established that Dutasteride has been proven to inhibit two isoforms. Dutas incontestably appears to fix up with provision the best treatment at one's disposal for BPH. Dutas press be infatuated as directed with some precautions. Erectile dysfunction and decreased genital libido are the most commonly reported side effects during usage of Dutas. Gynecomastia or enlargement of male breast tissue is another possible side effect. Additionally, women who are teeming or women disappointing to be proper enceinte should not be exposed to Dutas; developing male fetuses can be adversely pretentious on these inhibitors. Dutas can be occupied via the fell so significant suffering should be exercised notwithstanding expressive women or women unsatisfying to fit pregnant. Another side effect of Dutas is a uncontested one. Some men oblige reported curls replenishment while fetching Dutas. BPH can be treated by way of discussing medications and plausible side effects with a medical professional. Dutas can give effectual treatment of BPH. A worry-free, brisk way of life is surge benefit the effort.
[URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/avodart-5mg.html]avodart 5mg[/URL]
[URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/avodart-disadvantages-hazards.html]avodart disadvantages hazards[/URL]
[URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/avodart-ingredients.html]avodart ingredients[/URL]
[URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/dutasteride-avodart.html]dutasteride avodart[/URL]
[URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/ordering-avodart.html]ordering avodart[/URL]

Anonim spunea...

http://markonzo.edu http://www.hugthecloud.com/profiles/blogs/aldactone-for-acne

Anonim spunea...

de cate ori dai in laba pe zi?

Anonim spunea...

unlock iphone 4
how to unlock iphone 4


unlock iphone 4 unlock iphone 4 how to unlock iphone 4
unlock iphone 4

unlock iphone 4 how to unlock iphone 4 [url=http://theunlockiphone4.com]how to unlock iphone 4 [/url] how to unlock iphone 4

Anonim spunea...

интим фото липецк

в [url=http://goooogl]Gooogle[/url] интимное видео бритни спирз
акс эффект сайт знакомств

Anonim spunea...

just dropping by to say hello

Anonim spunea...

The virtually crucial thing to plebeian in children betwixt
two and six and schoolhouse age children. one time
exposed to impetigo, after a diseases among children is impetigo.

several types of by Orgasm into a somebody with the shape or by touching or property an infected someone's personal things.

Here is my blog post - mrsa bacteria infection

Anonim spunea...

Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to
say that I've really enjoyed browsing your blog posts. After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

Stop by my web site accupril reviews

Anonim spunea...

Thanks for finally writing about > "Mic ghid de în�eles femeile. Ep. 2.1. Mod de g�ndire" < Loved it!

Also visit my blog: genf20 hgh releaser

Anonim spunea...

When someone writes an article he/she retains the
idea of a user in his/her brain that how a user can be aware of it.
Thus that's why this post is outstdanding. Thanks!

Also visit my weblog: http://buymaleextra.eklablog.com

Anonim spunea...

I am actually delighted to glance at this web site posts which includes plenty of valuable data, thanks for providing such statistics.My webpage; sperm volume pills

Anonim spunea...

We stumbled over here by a different web address and thought I
may as well check things out. I like what I see so now i'm following you. Look forward to looking over your web page repeatedly.

Feel free to surf to my site ... buy provacyl

Anonim spunea...

Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog loading?
I'm trying to find out if its a problem on my end or if it's the blog.

Any responses would be greatly appreciated.


Also visit my site; www.webjam.com

Anonim spunea...

Greate post. Keep writing such kind of information on your page.
Im really impressed by your blog.
Hey there, You've done an excellent job. I'll certainly digg it and personally suggest to my friends.
I am sure they'll be benefited from this web site.

My web page acne scars treatment

Anonim spunea...

Hey there, You have done a great job. I'll certainly digg it and personally suggest to my friends. I am confident they'll be
benefited from this web site.

Also visit my blog semenax

Anonim spunea...

What's Taking place i am new to this, I stumbled upon this I've found
It positively helpful and it has aided me out loads.
I hope to give a contribution & help different customers like its
helped me. Good job.

Visit my page - total curve

Anonim spunea...

Hi there, You've done an incredible job. I will definitely digg it and personally suggest to my friends. I am sure they'll be benefited from this website.


My site :: nail fungus treatment reviews

Anonim spunea...

It's a pity you don't have a donate button! I'd without a doubt donate to this fantastic blog! I guess for now i'll settle
for book-marking and adding your RSS feed to my Google account.
I look forward to new updates and will talk about this blog with
my Facebook group. Chat soon!

my site - provillus pills for women minoxidil nyc

Anonim spunea...

Hi, after reading this amazing post i am also
delighted to share my experience here with colleagues.


my webpage: volume pills review

Anonim spunea...

Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for?
you make blogging look easy. The overall look of your website
is magnificent, as well as the content!

Here is my web-site: smoke deter

Anonim spunea...

This is the perfect web site for everyone who hopes to find
out about this topic. You realize so much its almost tough to argue with you (not that I actually will need to…HaHa).
You certainly put a new spin on a topic that's been discussed for a long time. Wonderful stuff, just excellent!

Here is my web page :: hair loss vitamins

Anonim spunea...

We're a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You have done a formidable job and our entire community will be grateful to you.

Also visit my blog ... buy vigrx plus

Anonim spunea...

After I initially commented I appear to have clicked on the
-Notify me when new comments are added- checkbox and from now on whenever a comment
is added I recieve 4 emails with the same comment. There has to be a way you are able to remove me
from that service? Thanks a lot!

my web page; http://www.gooddayfishing.Com/

Anonim spunea...

clicks here The best dog insurance is designed to help you pay for these kinds of events. Open up enrollment also provides you with the means to make changes to other programs, for example dentistry or eyesight. Ashton: Running the top-rated pet insurance company in the U.