luni, 20 octombrie 2008

Să lăsăm loc de imaginaţie

Am o săptămână de când nu am mai mai scris pe aici. Probabil v-aţi gândit: “hei, e ok, mai are nevoie şi omul de o pauză din când în când, mai rămâne fără inspiraţie”.

Nah. Eu nu rămân fără inspiraţie. Pur şi simplu nu am avut chef. De ce? Păi simplu. Că vă dispreţuiesc. Probabil vă gândiţi acuma “ha ha, trebuie să urmeze gluma”. Nu. Nu e nici o glumă. Cum vine asta? Păi simplu. Sunteţi naşpa. Acuma o să vă gândiţi: “ nah, de unde ştie el că-s naşpa? Nici nu mă cunoaşte. Vorbeşte aiurea, trebuie să urmeze gluma”. Nu. E doar o opinie educată. Just, nu te cunosc, dar e posibilitatea foarte ridicată să fii ultimul excrement plictisitor uman. De fapt e un test simplu ca să îţi dai seama daca eşti o bilă uscată şi plictisitoare de fecale: Eşti eu? Nu. Rămâne cealaltă opţiune.

Cele de mai sus fiind zise, e amuzant cum daţi refreş în fiecare zi după doza de umor neconvenţional, chit că nu vine

(... aici mai era un paragraf foarte explicit pe care l-am tăiat pentru că e mult mai hazliu să vă imaginaţi ce bolnăviciuni aş fi putut să scriu. am lăsat doar sfârşitul)


...partea gentilă a unui cuţit. Pentru că am imaginaţie şi voi nu. Mă face asta mai bun decât voi? Evident. Dar dacă tot aţi apucat să vedeţi că am scris ceva nou şi v-aţi dat pantalonii jos, hai să fac şi vreo două glume fine.


Wikipedia este, la fel ca şi mecla voastră, apogeul declinului uman, doar că intelectual, nu estetic. Teoretic este vârful piramidei de cunoştinţe umane. Practic este locul unde poţi să afli mai multe despre personajele din Pokemon decât despre al doilea război mondial. No acu câteva zile îi explicam unei tipe ce e ala bukkake, pentru că sunt genul de om care ţine la educarea maselor. Şi am dat un link la wikipedia, să fiu exhaustiv. Aparent, wikipediştii sunt mai exhaustivi decât e omeneşte necesar. Pentru ei nu a fost de ajuns să explice că e actul dubios sexual japonez în care un grup de bărbaţi se adună în jurul unei femei şi fac o labă pe faţa ei încăpătoare de sloboz. Userul seedfeeder s-a gândit: “Hmm, oare cuvintele sunt de ajuns? Oare prin simpla descriere un grup de barbaţi lăbându-se pe mecla unei tipe, am creat o imagine destul de clară? Ce mă fac eu, ca ultimul retardat ce sunt, scursura băloasă a societăţii, dacă se înţelege greşit? Ştiu! am să DESENEZ un grup de bărbaţi storcând carasul cu barbă pe tenul unei donşoare, ca să se înţeleagă PERFECT.

Băi gogule, aveam nevoie de desen? Eşti tâmpit? Dacă spui că Gokkun (din linku de la celalalt articol, doar n-am cautat) e când o tipă bea un pahar mare de sloboz, crezi că eu nu aş putea să îmi imaginez, cu mintea mea limitată cum arată o tipă care bea sloboz? Trebuie să desenezi o tipă cu un pahar mare de sloboz în mână ca să înţeleg ideea? E un concept atât de alunecos încât minţii mele îi trebuie un suport grafic ca să-l înţeleagă în totalitate? Dute-n pula mea de cretin ba seedfeeder.


Şi în final, articolul despre smegmă de pe aceiaşi wikipedia. Nu sunt genul greţos. Poţi să îmi zici şi să îmi arăţi orice. Am rămas neimpresionat de goatse, tubgirl, harlequin baby, 2girls1cup, cakefarts, lemon party şi multe, multe alte dubioşenii de pe net, dar când văd poza aia de la articolul despre smegmă, literalmente simt cum îmi zvâcneşte stomacul, încercând să proiecteze nişte vomă pe ecran şi să acopere scârboşenia aia.

Brutal. Wikipedia e o idee bună. Păcat că e pusă în practică de idioţi bolnavi. Ar trebui să fie un test ceva, pe care cand il pici sa iti spună: “îmi pare rău, sunteţi prea deviat sexual să aveţi dreptul să editaţi wikipedia. suntem convinşi că aveţi intenţii bune, dar publicul general nu este interesat de un articol despre cele mai bune lubrifiante naturale pentru futut găini. Încercaţi în altă parte. Sau mai bine alergaţi cu gâtul spre obiecte ascuţite. Vă mulţumim anticipat.”

Uneori, şi părerea asta îmi este întărită şi de căutările de pe google care dau spre saitu ăsta, ei bine uneori am impresia că sunt ultimul om fără fetişuri bizare de pe planetă. Că sunt singurul care nu vrea să vadă ţâţe de babe la plajă, să facă labă între doi câini, să dea muie la un urangutan, să vadă filme porno cu femei păroase, sau să-şi introducă animale mici în rect. Nu inventez rahaturile ăstea. Chiar ăştia sunt oamenii cu care împărţiţi internetul. Care par normali la prima vedere. Şefi, colegi, rude, prieteni. Toţi zâmbesc mediu la voi şi când ajung acasă şi-o scot şi caută bolnăviciuni pe net.

Cred că sunt cel mai mare pervers sexual. Printre ultimii oameni care vor doar să fută femei normale. Preferabil după ce le cunoasc cât de cât. Şi nu mereu, doar când au chef. Cea mai mare anomalie sexuală a secolului 21. Nu vreau să mă îmbrac în costum de zebră şi să mă cac pe o masă de sticlă în timp ce ling un cactus cu globii oculari. Împuşcaţi-mă.

Dacă nu pe mine, pe ei. Io-s mai puţini totuşi.

40 de comentarii:

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=JMf7r5m2qyE

Anonim spunea...

imi imaginez ca ai scris acest articol doar pentru a confirma ca oricat i-ai fute in gura in scris pe oameni, tot vin si citesc ca vitele. am dreptate sau nu?

kit spunea...

eu cred ca era supi ca l-a pus gagica sa spele vasele

Radu spunea...

tu esti masina din knight rider? io nu spal vasele nici cand ma pun io, darmite daca m-ar pune altii

Anonim spunea...

radu mamii, radule, te-am suspectat mai demult ca suferi de autosuficienta. baiat istet, spontan, cu idei, am golanas. pacat ca la capitolul educatie (intruire estetica etc.) stai cam slabut. pana acum ai fost tolerabil. cu postul de azi, sorry, nu mi te adresezi. mai cresti ,te mai vormezi, iti mai vine si tie minte la cap si, eventual, mai citim. peste vreo 10 ani... intre timp, nu pup, nu musc. ai vrea tu, dar... esti asa o furnicuta in lumea asta...

Radu spunea...

oh noez. o sa fiu devastat. te exprimi ca si cum mi-ai fi facut un serviciu sa ma citesti. singurul serviciu pe care poti sa mi-l faci e sa ma distrezi prin comentarii idioate care mustesc de lipsa de umor si sa ma faca sa ma simt mai beton decat tine.

vorba aia. nu pleca suparat. pleaca si atat.

Anonim spunea...

Ceea ce nu v-ati dat nicicare seama pana acuma si are dreptate cand va face idioti, e ca Radu e un baiat sensibil, probabil nefutut de vreo ceva vreme (cand zic asta nu ma refer la curvele pe care le gasesti in baruri .. NU SE PUNE), ii plac filmele SCI-FI si NICIODATA nu s-ar lua la harta pe strada sau intr-un club cu cineva:

"Yo!
Yo fut pe mata" -- dintr-un articol anterior -- asta nu s-a intamplat puisor nu?

De aia exista bloguri oameni buni, sa va descarcati frustrarile din viata reala pe ele. Nu va grabiti sa il judecati asa cum o face "fost cititor" e ampulea.
Apropos.. "fost cititor" ai mai mult de 10 ani? (ma refer la varsta mintala).

Radu spunea...

bai da ce bine ma cunosti. mama, tu esti ?

Anonim spunea...

tocmai fiindca tu esti mai putini, e mai usor de scapat de tine.
ei fi tu mai putini, but you're still many.
Legion, is that you?

Radu spunea...

Cand eram mic copiii ma strigau Abazgorath.

puttycat spunea...

am zis ca ma abtin, da' nu pot
ca io-s mai politicoasa de felu' meu si trebuie sa multumesc atunci cand sa ma simt educata
ceea ce tocmai s-a intamplat cu gokkun si smegma

in alta ordine de idei, ma sperie avatarul tau

si-s curioasa daca si dupa astea doo
http://www.2guys1hole.com/ sau http://www.2guys1horse.com/ (nsfw, of course)
tot ti se pare smegma mai scarboasa.

headless spunea...

ntz ntz rautate mi cacare esti
:D

Anonim spunea...

ai irosit trei idei intr-un singur blog, fara sa reusesti sa le exhaustesti pe niciuna. pacat. puteai sa ne futi in gura, misoginistic, pe noi femeile, in (inca) un blog, sa scrii despre wikipedia in al doilea iar in al treilea sa ne explici cat de perversi, deviati sexual suntem cu toti, in afara de tine. dar tie nu iti lipseste inspiratia, asa ca nu ma tem ca maine nu mai ai despre ce scrie.

Anonim spunea...

Radule ur gf is happy only when is fucking with me

@putty - cum ti se pare

1putty\300\dicks
1putty\ass\nailed

Anonim spunea...

era putty vs 300 big black dongs

Anonim spunea...

ba,e misto sa-ti futi in gura cititorii si dupa aia sa te crezi mai destept decit ei. sau sa crezi ca ai mai multa imaginatie. e ok. sigura chestie e ca de cite ori fac eu refresh ca sa-ti citesc aberatiile si tu faci refresh si-ti curg balele sa vezi daca te-a mai citit/comentat cineva. asa ca hai sa nu ne cacam pe noi.

Radu spunea...

da ma, ai dreptate. si eu, ca si voi ma aflu la unu' din capetele pulii mele.

Anonim spunea...

wow, esti contorsionist? :O

Anonim spunea...

bai, nici nu ma gandesc sa dau clic pe linkurile din postu asta

Anonim spunea...

purevanity, esti o proasta.

Cezar spunea...

replyurile la commenturi idioate sunt aproape la fel de amuzante ca postul in sine. Pacat ca atitudinea Andrei Gheorghe e fumata deja + E ampulea din partea unui misogin sa se supere ca exista desene explicite la ciudateniile sexuale de pe wikipedia. E cu desen ca sa inteleaga proastele cum se executa. Dar probabil ca i-ai trimis link lu "iubi" cu ele si de aia te-ai ofticat cand s-a oripilat "pui". Tempulamea de pedant ce esti! :))

Anonim spunea...

bai, misogin e atunci cand te complexeaza femeile, si, neavand de ales, le urasti?! io numa intreb, nu afirm.:D

Anonim spunea...

Cezarica, fugi si fa o laba intre doi caini poate-ti revii!

Anonim spunea...

Ba deci sa imi bag pula in capetele voastre, a lu radu in special ca a scris cacatu asta de articol; in afara de al doilea comentariu parca toti vorbiti chineza. Nu se intelege NIMIC!.

Anonim spunea...

@anonimul, I'll take that as a compliment, thank you.

Anonim spunea...

facura tiganii bukkake pe fatza lui de aia e suparat

Robocunt spunea...

ba, mie imi place.
chiar daca s-a mai facut si s-a mai fumat (vezi http://maddox.xmission.com/) totusi imi place cum scrii.
da-i inainte, pe mine unul ma distreaza.
si de azi inainte o sa citesc si comentariile de pe aici, sunt haioase.
on a side note, sunt de acord ca poza aia cu smegma e unul dintre cele mai scarboase lucruri pe care le-am vazut.

puttycat, saliu. ce faci?
dragute filmele.

Radu spunea...

il stiu pe maddox. ii stiu pe toti. just. la anumite chestii seman cu unu' sau cu altu'. neintentionat. ii admir, nu vreau sa-i emulez.

totusi, stii tu, daca iti place tare ceva, e din cauza ca gandesti cam la fel.

puttycat spunea...

@1v4n turb1nc4: suna bine. de ce, m-aranjezi tu cu ceva?

@robocunt: uite, p-aci. ma bucur ca ti-au placut, la cerere furnizez si altele

Cezar spunea...

simt cum imi vine sa dorm sub un pod si cum se inverzeste pielea pe mine:

as face o laba intre parintii tai , ca ei sunt cei mai caini cu tine, dar atunci tu unde mai dormi seara?

Anonim spunea...

cezar, daca taceai filosof ramaneai.

Ai luat-o pe calea lui purevanity. Mai urmeaza sa imi multumesti pentru comentariu si e perfect.

Anonim spunea...

ce pot sa spun, oamenii ma admira.
sunt un exemplu demn de urmat.

julie spunea...

radu isi insulta cititorii si acestia riposteaza cu remarci care mai de care mai inteligente si iaca asa apare conflictu cu care ne hranimmmmm...un fel de telenovela urbana online.

foarte tare frate!

Anonim spunea...

*voma*

D.V.A. spunea...

mai mai... ce rai suntem intre noi pentru putina demnitate cibernetica (ma refer in mod special la "haters" ca fostul cititor sau cezar... Un simptom de ciuma bubonica! Na! ca sa ai ce sa-i dai cezarului)... si mai aveti si "scandaluri" intre voi, mei capuri de bleggari imbuibate de egouri testiculare ce deveniti! de parca olimpiadele speciale si-ar fi pierdut farmecul in batjocorirea certurile de pe internet deodata...
continuati sa va beliti ochii la Acasa TV si sa va faceti laba la Nicoleta Luciu daca sunteti intarziati reflexiv-verbal... omu asta spune un adevar dureros aici, iar daca va simtiti, stati Acasa si de puteti sau nu, mascati-va drept nesimtiti doar ca sa nu va dati de gol societatii, bai boLilor!
Radule, imaginatia e un muschi prea slab flexat in ziua de azi, ma bucur sa te vad opunandu-te steroizilor mintali in felu asta, chiar daca e pe o tema erotico-gretoasa... intentia conteaza.
Acu sa ma sterg de kkt de p buze... ca doar a trebuit sa fie spus, ce dreq? sa nu-i dau cezarului ce-i al cezarului? da-i, in mama lui de macaronar...

Radu spunea...

o sa ma opun absolut oricarui lucru


atata timp cat nu trebuie sa depun efort.

Cristelino spunea...

Radule,eu as zice ca ai 19 ani.
Am dreptate?

Radu spunea...

da ma is precoce. la 19 ani am deja o facultate terminata si geob de centaur.

si scriu si ca un semizeu la varsta asta frageda.


hai mai baga acolo un plan cincinal macar.

Anonim spunea...

din pacate oameni bun articolul lui Radu este referitor la aberatziile de pe net.. de parca n-ar fi suficienta TELEVIZIUNEA, la care io am renuntat efectiv NU AM tv NU PLATESC cablu si ma dau pe net dupa stiri.. RAR

de regula cumpar un ziar local pe care il stiu cat de cat decent; merg la librarie pt documentatii scrise si tiparite decat pe net

deci sincer acu, daca nu aflam de blogul asta habar n-aveam ce articole jegoase exista pe wikipedia: singura solutie este adaugat in filtrul de internet total security daca lasi compu unui copil

Anonim spunea...

pentru bukkake se poate citi si o carte de bukkake, evident.