miercuri, 9 aprilie 2008

Luna plina. De cretini

Teoretic ar fi trebuit sa bage Raul un text acuma, de fapt din weekend pentru ca io imi programasem o saptamana de lene, dar cum dansul se marleste sub nas, va trebui sa improvizez.


Am descoperit cea mai buna schema de imbogatire de pe urma prostilor din istorie! Dar nu va spun acuma, sa va tremure poparca de la suspans vreo 2-3 minute. Incepem cu o povestire romantica:

Era luna plina, el o tinea pe ea de mana, aratandu-i luna cu degetul si profitand de neatentie si de momentul romantic in deplina desfasurare sa-i puna mana pe cur si sa-i arunce un ochi in decolteu. Pe langa ei trece un terminat pe nume Dennis Hope.
"Ce faceti voi ba aicea, la ce va uitati?"
"Pai la luna ! e romantic!"
Moment fabulos de revelator pentru terminat care ii da peste dejt tipului si racneste cu o deplina satisfactie pe muianul lui de prost: "ABON!". Nu v-ati prins inca? Citez din wikipedia atunci: "In 1980, the American Dennis Hope starts his own business, claiming to have found a loophole in international law allowing him to claim full sovereignty of the moon. He was the first to sell lunar deeds (also on the Internet) after sending off declarations to the US, (then) Soviet and UN governments. Hope has so far made $9 million off his business, claiming to sell 1,500 lunar properties a day at $20 an acre. He allocates land to be sold by closing his eyes and randomly pointing to a map of the Moon"

Principiul este simplu.
Pasul 1:Te gandesti la ceva nedetinut de nimeni, si zici ca e al tau. Preferabil ceva distant si intangibil; spre exemplu nu poti sa sustii ca aerul e al tau pentru ca nu poti sa impiedici oamenii sa ti-l fure decat punandu-le o punga de plastic in cap pe rand si aparent politia are ceva impotriva pusului de pungi de plastic in cap la oameni. Cica mor, sau ceva de genul.
Pasul 2: Gasesti idioti care sa iti cumpere produsul intangibil si/sau semi-fictiv.
Pasul 3: Petreci aproape 30 de ani frecandu-te pe burta cu bani si razand de prostia omeneasca pana iti pocneste splina.

Are si Teo pamant pe luna! Probabil ca a auzit ca pe luna gravitatia e de 6 ori mai mica decat pe pamant si vrea sa aiba si ea 50 de kile ca femeile normale. Eu cred ca ar trebui sa faca NASA un efort si sa-i duca pe toti "propritarii" selenari cu nave spatiale-microbuz la loturile lor si sa-i lase acolo.
"Fute-mas, nu pot sa respir!"
"Fute-mas, nici io, o fi din cauza ca luna e NELOCUIBILA!"

Ar fi util pentru omenire sa mai moara niste prosti. Sa imbunatateasca genomul uman prin ne-participarea lor la procreere. Stiu ca e un adevar mai greu de inghitit decat un aparat de ras, dar, daca s-ar fi facut un program de castrat prosti prin '40, nu mai avea cine sa cumpere acum pamant pe luna.

Mi se pare dovada suprema de impertinenta si marlanie sa decizi intr-o zi ca luna e a ta si sa o vinzi pe bucati la fraieri si da, mi-e ciuda ca nu m-am gandit primul. Oricum, daca vreti va vand universuri paralele. Sunt putin cam teoretice, dar sunt infinite ca marime si ca numar. Si mult mai mari decat luna. Si le dau pe o bere. Hai cumperi doua si iti dau unu moca, ca tot cu un infinit raman. Pe cand ala, la cat de prosti sunt oamenii o sa ramana fara luna de vandut in curand.

Un comentariu:

alex spunea...

moshu, eu vand timp liber. am douaj' de ani de dat, intre 2020 si 2040. il vand la saptamana, cu zece coco bucata. nu cred sa ma imbogatesc, da macar fac un ban cinstit. cine cumpara de la 6 luni in sus fac discount!