luni, 14 aprilie 2008

Anarhie

Că tot mi-a adus aminte ăsta. Deci o organizație de anarhiști a vrut să protesteze pașnic împotriva summitului NATO. Nimănui nu i se pare aberantă chestia asta? Mi-i și imaginez în hala aia închiriată cum se organizau anarhic:

Stamate(anarhist organizator): Unde e bă anarhistu' Fane ?
Milică (anarhist responsabil cu prezența și resursele umane): *uitându-se gânditor in cronica de responsabilități ale anarhiștilor* Păi astăzi anarhistu' Fane e responsabil cu fursecurile și s-a dus la magazionerul anarhiștilor să completeze fișa de achiziționare a fursecurilor anarhiste!

Nu vi se pare idioțenie ca anarhiștii să fie organizați ? E ca și cum ai avea templul ateilor! Anarhiștii nu protestează pașnic. Ăia erau hipioți ordinari. Ca anarhist adevărat™ vă egzplic eu acuma ce înseamnă să fii un anarhist adevărat™. Întâi vizual:

Anarhist:



Hipiot ordinar:


În primul rând un anarhist nu ar protesta împotriva NATO și a războaielor. Războaiele conțin cadavre, arme și explozii, lucruri care-s toate în top 10 cele mai țîțe chestii din lume, imediat sub țâțe și buci. Apropo, bucile îs mai țîțe decât țâțele. Oricum. Ca sâ fii anarhist trebuie să ai probleme cu următoarele organizații: UNICEF, GREENPEACE, Microsoft și Crucea Roșie. Nu NATO.

În al doilea rând, anarhiștii nu se aduna în calitate de anarhiști pentru că anarhia se anulează reciproc la întîlnire. Nu poți să te duci la un anarhist și să spui "Hai să anarhim împreună!". Poți hipioți cu cineva, dar niciodată anarhi, pentru că devii organizat, ceea ce e opusul anarhiei. Anarhia e ca laba. Nu se face în grup decât dacă ești homalău.

Iar în al treilea rând, anarhisticește, există doar două metode de a-ți exprima dezacordul față de ceva: să-l bați și/sau să te piși pe el. Ca regulă generală, daca merge bătut, merge și pișat. Dacă ai vezica extrem de goală și nu ai timp să bei o bere acolo ca să o umpli că trebuie să te duci să bei o bere în altă parte, merge ca soluție de compromis și o flegmă. De obicei obiectele ne-vii nu merg bătute așa că se obișnuiește să le piși, apoi să desemnezi pe cineva responsabil cu/de acel obiect și să-l bați pe dumnealui. Apoi să te piși și pe el.

Sper că am fost elocvent și v-am elucidat nelămuririle legate de anarhie.

Pace vouă.

7 comentarii:

alex spunea...

=)) memorabil! anarhia e ca laba! :))bravo mah. si mai da-te-n plua mea, ai uitat ca anarhistii nu se lauda intre ei. dealtfel, memorabil!

Anonim spunea...

hipioanarhistii de care aduci aminte au incercat sa faca ceva calumea, care necesita mai mult de jumate de ora de scarpinat in fund pe blog. ma scuzi, dar elocevent pot si fi eu in timpul liber sau pe bani - la munca.

Jupanii au inchiriat pe o suma deloc modica sala, s-au organizat si au dat sfoara in tara. ca erau anarhisti sau nu, pe mine prea putin ma intereseaza. distractiv de scrii tu, dar vorba goala.

Radu spunea...

daca vrei vorba plina, o sa-ti zic cum am mai zis de o mie de ori: cauta blogul lui tatulici.

asta e blog de umor, nu cred ca te-ai prins inca. daca esti in asa hal de constipat ca poti sa tai motzuri de trabuce cu rozeta, poti sa pleci.

Anonim spunea...

" Anarhia e ca laba. Nu se face în grup decât dacă ești homalău."

cel mai fain lucru care a fost scris pe net, since 1995 sau de cand sa inventat

Anonim spunea...

Demential. Am lesinat de ris, mi-au dat lacrimile. Citesc si plang. Mai ceva ca "moartea caprioarei".

Anonim spunea...

Foarte adevarat...cam exagerata gluma , dar in mare parte adevarata

Anonim spunea...

Sa se precizeze pentru cine crede ca un grup anarhist este ipocrit si/sau oximoron, ca aici nu este cazul. Anarhismul se opune grupurilor centralizate si autoritare, nu se opune oamenilor care se grupeaza intre ei si colaboreaza de la egal la egal, de fapt colaborarea intre membrii grupurilor anarhiste ajuta la promovarea anarhismului si fara colaborare anarhismul ar inceta sa existe. Deci nu vad nicio contradictie, fiindca nu exista o contradictie.