miercuri, 20 februarie 2008

MILF si Prostov vå prezintå: JURNAL DE BABORD SI TRIBORD - ep. 1

[Acesta e un proiect (si folosesc termenul de proiect doar ca suna misto) in colaborare cu colegu' de munca andrei. Mai exact personaju' lui sa intersecteaza cu a lu' mine. Pentru varianta lui click aici

Jurnalul Anticristului™ (ep3)

Data:20 decembrie despre 19 decembrie
Mood: Cutezator
Muzica: Starlight Vocal Band - Afternoon Delight

Ca cuvant introductiv vreau sa menitonez ca partea asta a jurnalului este scrisa azi, 20 decembrie seara, despre ieri 19 decembrie cand am fost in bar, si e din ce mi-am notat eu in carnetelul pe care il car mereu dupa mine.


20:07
Am ajuns intr-un bar. Nu stiu clar cum se cheama ca era sigla scrisa cu litere de-alea gotice de nu intelegi nimic. Mi-a zis amicu' Mirel pe mess ca e soopercool baru si ca vine si el mai incolo. Dau sa-l sun da nu raspunde. Sper sa vina mai incolo. Inauntru e ok. Am comandat un fresh de portocale la temperatura camerei, cu un pai si un singur cub de gheata intr-un pahar curat. Barmanul rade la mine. E sociabil. Mi-l aduce la masa zambind. E destul de bun freshul. Beau. Barmanul vorbeste cu niste oameni, ma arata cu degetul si rad toti. Le fac cu mana. Probabil e un banc bun. Nu cred ca mi-a scuipat nimeni in pahar.

20:30
Mai beau un fresh. Am impresia ca e alcool in ele ca sunt putin ametit. O fata de la alta masa se tot uita la mine.

20:40 Ma duc la ea si ii zic ca am observat ca se uita la mine si ca imi place sa ma uit la ea cum se uita la mine. Ea zice ca nu se uita la mine. Eu ii zic ca se uita la mine. Porneste muzica mai tare. Nu mai inteleg nimic din ce zice da suna a "marti e aicea terminatorule". Ma intorc la masa. Parca aduc totusi putin a Arnold in tinerete, da fara muschi.

21:00 Petrecerea s-a incins. Sunt singurul care danseaza. Mai beau un fresh. Barmanul rade la mine. Totusi sper sa nu-mi fi scuipat in bautura ca daca mi-a scuipat il ucidez. Sunt cam ametit.

21:30
O tipa danseaza cu mine. Sunt ametit bine. E cam plinuta, da nu-mi pasa. Se uita putin crucis da e simpatica in felul ei. Dansam si ne simtim bine. Ma intreaba despre mine. Ii zic ca sunt o creeatura inimaginabila, nascuta din cea mai perversa blasfemie intr-o dimensiune pe care mintea omului nu este capabila sa o inteleaga si pe care doar daca o vezi o milisecunda te cuprinde o agonie existentiala care te face sa iti scoti proprii ochi si sa urli in timp ce sufletul iti este mancat de viu de entitati malefice mai vechi decat timpul si ca sunt precursorul sfarsitului tuturor sfarsiturilor predestinat sa ucidez existenta a tot ce exista intr-un haos damnabil si ca imi place sa lecturez poezii la lumina lumanarilor parfumate, sa ma plimb descult pe plaja si sa adorm in brate cu o persoana iubita. Ea imi zice ca o cheama Cerasela si e studenta la relatii publice si ma intreaba daca stiu ce-i ala trombonul ruginit. Habar n-am ce-i ala trombonul ruginit.

22:07
Sunt beat pula. Cerasela m-a luat la baie sa-mi faca un trombonul ruginit. E ceva nou dpdv sexual pentru mine. Nu pot sa zic ca-mi place dar nici ca nu-mi place. E ok. Mi-a placut in special partea aia cu degetul mare. Dupa ce termina, mai exact termin, Cerasela pleaca brusc. Am uitat sa-i cer numarul de telefon.

22:31
Mi se desluseste in sfarsit ce era si cu fluturasii aia din stomac. Ma taie un scaun puternic. Da puternic rau. E ciudat. Nu ma cac scaun, ca de obicei ci o materie ciudata care sfideaza orice descriere. Il intreb telepatic pe tata ce se intampla. Imi zice ca e ok, ca uneori o sa ma mai scaun suflete damnate si ca e ceva normal pentru un Anticrist™ de varsta mea. Il intreb cu ce ma ajuta chestia asta si imi spune ca cu absolut nimic. Scaunul meu sfideaza fizica. Urasc cand se intampla chestia asta

22.57
Incep sa ma enervez si ca am uitat sa-i cer numaru lu Cerasela, si pe scaunul meu aberant si ca Mirel nu mai vine si in principal ca sunt matol si is genul betivului nervos. Imi vine sa ucidez pe cineva. Mai cer un fresh la bar si barmanu rade si imi zice "ba putza noi nu facem fresh ala e votca cu praf aromat de portocale idiotule". Ma enervez si ucidez pe unu aleator. Nu pe barman ca mi-e simpatic.

23.14
Vorbesc cu barmanu' si beau. Zice sa-l strig Mandea ca cica il cheama Mendeleev ca tac-su avea o pasiune cu chimia da lumea il striga Mandea. Imi zice ca ar fi bine sa nu o fi sarutat pe Cerasela pe gura ca aia face trombonul ruginit la toata lumea si ca nu e igienic. Sunt profund socat, credeam ca intre noi exista sentimente adevarate. Ii multumesc lu Mandea si il fac anticrist onorific de gradul 3 temporar. Ii zic sa-mi mai dea un fresh.

00:00 In sfarsit apare si Mirel, dichisit ca de obicei. Ma enerveaza cu intarzierile lui, imi vine sa ucidez pe cineva. Nu pe el ca mi-e simpatic. Ma intreaba unde e toata lumea. Imbecilu iar si-a luat ochelarii de solar in loc de aia de club si nu vede nimic. Ii arunc o privire ciudata si-i zic lu Mandea sa ii faca un fresh si sa-i scuipe in el. E ok.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Section 1 - Choosing the Monochrome picture Control Section 2 - Modifying the Monochrome Picture Control.
All in all this is a great digital camera to have if you're looking to take high speed quality pictures or movies. The SX40 is the type of camera that can fill any photographer's needs because of the features built into it.


Here is my homepage :: canon 6d review