vineri, 5 decembrie 2008

O ard aiurea

Ar trebui să scriu ceva, da' n-am nimic de scris. N-am nici chef deci e bine. Mi-am echilibrat șireturile de la bocanci. Intai buclele sa fie egale intre ele, ceea ce strica echilibrul vertical al capetelor. Dupa ce am reglat capetele, buclele erau inegale. Am luat cutia de bere, si i-am facut mici indoituri cu degetul. Dupa care am bagat degetul in cutie si le-am indreptat de pe partea aialalta. As vrea sa ma scobesc in nas dar nu am muci. M-am dus pana la rahatu ala de apeși pe manetă și curge apă în pahar de plastic, am apăsat pe manetă și mi-am umplut un pahar de plastic cu apă pe care l-am adus și l-am pus pe birou și pe care nu-l beau că am bere, da' daca tot o ard aiurea să o fac en-passant. Am scos mustiucele de bagat in urechi de la casti si le-am inversat intre ele. Sireturile iar mi-s inegale. Le-am scos de tot si le-am pus iar. Nu-s egale. Am smuls cheița de la cutia de bere și am pus-o în altă cutie de bere. Care nu este a mea. M-am dus iar in camera cu rahatu ăla de apeși pe manetă și am luat niște șervețele pe care le-am pus pe masă lângă paharul ăla din care nu beau. Mai beau din bere. Am deschis geamul. S-a făcut răcoare și am dat drumul la aerul condiționat pe cald. Mi-am adus aminte de niște felii de cașcaval pe care le budisem între niște cărți acu' ceva vreme și nu mai erau acolo. Nici în bibliotecă nu poți să ascunzi mâncare la munca-n pla mea. Termin berea. Oricum n-aveam chef de cașcaval. Vroiam doar să văd daca e acolo.

Grea munca. Mă duc să beau o bere.

34 de comentarii:

Anonim spunea...

Am citit cateva randuri din gandurile tale redactate cu atata delicatete in jurnalul refularilor tale si am realizat ca esti cel mai dat dracului din cate chestii am intalnit ce intrunesc descrierea de forma de existenta umana. In mod normal ar fi trebuit sa fiu oripilata de cat esti de dezaxat si cator scenarii dai nastere, scenarii care i-ar face gelosi pe cei mai instabili pacienti ai Spitalelor de Boli Nervoase, dar m-am aflat in situatia de a rade singura la birou de cinismul si vulgaritatea ta si de a ma urca in masina ca sa ajung acasa si sa mai citesc din divagatiile tale. Pot spune ca esti un geniu nebun, un fel de Vadim Tudor al blogger-ilor, numai ca fata de ideile lui nu simt o atractie morbida. Ce scrii tu imi face pofta sa citesc mai mult! Cel mai probabil ca nu vei da doua oua pe comentariul meu, dar rar imi regasesc frustrarile in cuvintele altor oameni, mai ales in cuvintele unor straini. Din punctul meu de vedere, ti-ai atins scopul cu escaladarea vulgarului si a frustrarii - ai un fan... as twisted as it might sound.

Anonim spunea...

ce dragutz comentariul Andreei :X

Radu spunea...

vai. deci sunt fleashca. fute-ma.

Anonim spunea...

Andreea - un fel de Vadim Tudor al blogger-ilor? WTF?

Anonim spunea...

de ce pula mea ar fi un om la birou, la ora aprox 9, vineri seara? din acelasi motiv pentru care ar fi pe net la 4 fara un pic. pula mea de betivi.

Anonim spunea...

Da din ce motive ar fi o oama (muiere) la 9 seara la birou si la 4 si un pic pe net?

Anonim spunea...

Anonim, pula ta cel mai probabil ca citeste pe diagonala sau din doi in doi. Nu-i bai, repet - am plecat de la birou, am mai citit de acasa, apoi am redactat comentariul.
Repet, pentru intelegerea ta - am plecat de la birou si am redactat de acasa. Capito? Nu?
Radu... nu te fut, mi-e frica de un sex cu tine, ar fi prea mult si pentru gusturile mele.

Anonim spunea...

Radule, te-ai scos. Toti cei de sex masculin de pe site-ul asta deja mor de invidie, asa ca mori in chinurile infernului, don juan-ul defularilor.

Anonim spunea...

@ Andreea - io is Anonim nr 2 al de a scris la de ora 04.44 si is o EA (muiere)... sa crap de ras de alta ...

Anonim spunea...

Comentariul era adresat anonimului cu pula... in limbaj.

Anonim spunea...

@ Andreea - zau?

Anonim spunea...

Iesi din anonimat... ca sa te intreb daca esti sau daca te dai prost/proasta. Atunci o sa te intreb eu daca acel zau este o dovada a nivelului ridicat de pseudointeligenta sau esti pur si simplu din cale afara de interesant si nu stii cat de monosilabic poti fii. Aaaa... homosexualii se amuza... sau mutele la pula... Your pick!

Anonim spunea...

Andreea ce ai vrea sa fiu o proasta sau un prost ... sa stiu ce te atrage ...

Anonim spunea...

Iaca iti terminai de citit blogul, ai nerv dar il imiti pe Carlin. Nu numai atitudinea, dar uneori ii calchiezi (ca sa nu zic de-a dreptul, "furi") litera cu litera poante.
Poti fara? Nu de altceva, dar nu e postura mai jalnica decat teribilismul inchiriat. Baga un post al tau - al tau, is curios cum scrii.
Sau o fi imitatia cea mai perversa si subtila forma a modestiei?

In rest, merge. Esti mai destept decat toti bloggerii pe care ii citii pana acum, stii romaneste mai bine decat multi scriitori cu legitimatie.

Hai bafta, o sa mai intru peste un an, stii cum e, astept sa mai termini un sezon.

Radu spunea...

cred ca am furat o singura poanta de la carlin. si aia cu citat.

in rest, pula mea, ori il imit pe maddox, ori pe carlin, ori pe bill hicks. probabil imit si pe unii de care n-am auzit.

asta e, nu e vina mea ca sunt unii care au scris chestii asemanatoare inainte. da' daca ti se pare ca fur bancuri, atunci, amice, esti cretin.

nu stiam ca tipul avea ™ pe atitudine. n-are voie nimeni sa fie contrariat de la el incoa.

Anonim spunea...

Radu, vezi ca anonim vrea sa ti-o fure pe andreea. O face pe inabordabilul. Grija mare.

Anonim spunea...

@ultimului anonim: p-asta l-ai citit? e ireproductibil, irefutabil, indispensabil si imperial > " http://www.elsiea.ro/pagina/IoNuTz2bLuE/875/merita-citita-ce-sa-zik-!!!!! "

Anonim spunea...

Anonim, nu ma atrag oamenii care nu sunt siguri de ceea ce sunt. Si nici macar in momentul in care concluzionez ca esti zeflemist nu te regasesc mai interesant. Vreau doar ca atunci cand cineva isi exprima o opinie de bine despre altcineva sa nu fie tratat cu flegme sau sa i se caute o fisura in caracter sau in inteligenta. Mai lasa-ma naibii cu imperturbabilul tau caracter. Nu am facut decat sa ii exprim blogger-ului Radu o parere de bine si tu te porti mai ciudat ca o femeie la ciclu.
Chiar e nevoie ca atunci cand cineva se exprima cu un "OK", sa se gaseasca unul care sa spuna mereu din spate - "huooo!!!"?
Inca o data, Radu, imi place cum scrii.
Chiar daca te inspiri, ai caracter, chit ca e imputit... macar exista, ai o fatza si un nume si e de apreciat ca esti real... nu un alter ego care are nevoie de un psihiatru... sau, ma rog, nu are nevoie urgenta. Spor la scris!

Anonim spunea...

Frustrare Fara Frontriere >> Excelsior, prieteni!

radule mie imi pare ca il copiezi pe razvan, de la razvan si dani.

Anonim spunea...

@ Andreea - asa-i, ma port ciudat ca-s pe ciclu, scuza ta care e?

Radu spunea...

ba voi chiar o ardeti aiurea cu comenturile astea.

Anonim spunea...

bai Radule eu am o scuze - repet - is pe ciclu ... restul nu stiu ....

Anonim spunea...

Vezi ca stai cam de mult pe partea stanga si mi-a amortit un coi din cauza asta, asa ca fii fata buna si muta-ti curu mai la dreapta, sa pot si eu sa ma intind nitelus. Mersi.

Anonim spunea...

mai bagi de la carlin (de ex faza aia cu creierul reptilian) da mai bagi si de la tine. oricum, e un procentaj ok, zic eu, da nu sint chiar specilaist in carlin si s-ar putea sa ma insel...

Anonim spunea...

carlin e mort, nu-i pasa.

Anonim spunea...

Ma, m-am uitat si eupe comentarii, pentru ca eram confuzata rau de tot cum de unul din cele mai insipide posturi ale lui rade primeste 25 de raspunsuri... ca sa ajung cu tristete sa ii dau dreptate tot radiantului ca sunt total de-aiurea si complet offtopic.

Anonim spunea...

Pentru Andreea : (dupa cum era scris intr-o crasma din Suceava)

"Vine omu, sta oleaca, mai consuma dar si pleaca."

Si daca vrei sa-i declari ceva lui Radu fa-o ca stramosii nostri: "Domnisoara sunteti un soare, matz fermecat".

Anonim spunea...

sunteti chititi pe pizda, nimic nu va sta in cale.

Ade spunea...

esti genial..mirobolant...fantasmagoric..alegoric..eclatant=))))

Anonim spunea...

Adelina, si tu esti la ciclu?

Anonim spunea...

in loc sa termin de citit cartea(pe care trebuie sa o duc inapoi la biblioteca),eu citesc postari si comentarii pe pitici...:))si eu sant vesnic nemultumit.nu inteleg de ce mama se uita la televizor la niste filme de rahat.nu inteleg de ce se tot repeta adjective ca "ingrijorator","infiorator","ingrozitor",si multe alte chestii care au terminatia "or".andreea spunea ceva de boli nervoase.vreuna de-aia o sa fac si eu daca mai continua mult infectarea lumii cu prostii.televiziunea,ziarele,radio,toate sant comandate politic.tind sa cred ca internetul a ramas singura cale de a mai gasi pe cineva care inca mai gandeste.aaa,si sper ca intr-o zi sa gasesti cascavalul ala :))))

Anonim spunea...

:) o fi buna andreea asta?

nu-mi place nici sa pup nici sa musc cur dar vroiam sa iti dai cu parerea despre http://bamsel.wordpress.com/

Dan Zaharia spunea...

pana la urma s-a furat au ba mireasa? i-ai bagat oposumul in scorbura? a depanusat coceanul? ti-a umplut perna de rahat? ca n-am avut rabdare sa citesc pana la capat.

Anonim spunea...

Bravo Radule! Halal continut! Mai ziceai de Otrava. :)