luni, 1 decembrie 2008

Bastardul meu retardat

Știu că azi e ziua României, da' nu îmi pasă. Nici ea nu mi-a dat macăr un telefon de ziua mea. În altă ordine de idei, v-ați șters vreodată la cur cu un bulgăre de zăpadă?

Nu înțeleg oamenii cu câini. Adica noah, îmi plac câinii. Le arunci chestii și le aduc înapoi, și te privesc cu dragostea aia lipsită de obligații în ochi, de care o ființă umană nu e capabilă. Da' nu e de ajuns ca să stai ca prostu' pe frig, dimineața să aștepți câinele să se cace. Îmi plac câinii. Da' a altora. E prea mare responsabilitate.

Dacă vreau o responsabilitate mare, mai bine fut o persoană imbecilă și îmi trag un bastard retardat. Of, ce bine m-as distra eu cu bastardul meu retardat. Ne-am juca aruncând pietre de la unul la altu' și l-aș învăța să facă sculpturi duioase, sensibile din scoarță de copac. Cu dinții. Și i-aș pune un scutec pe gât, ca să nu se murdărească pe piept de bale.

Și ar crește mare, și s-ar îndrăgosti. Și fiind bastard retardat, și puțin psihopat, că de, tot ce ar ieși din sămînța mea ar fi puțin psihopat (cunoscătoarele știe), ar încerca să o seducă pe aleasa inimii lui prin aranjamente făcute din inimi de animale. Și ar fura-o în miez de noapte și ar aduce-o la mine, speriată și îmbrăcată sumar. Și eu i-aș spune:

-Sper că ai intenții nobile cu bastardul meu retardat. E un suflet sensibil și dacă simte că e indus în eroare de cineva începe să crape țeste.

Și în curând aș avea o droaie de nepoți păroși pe spate și cu mâinile mai lungi decât picioarele. Ce fericiți am fi cu toții!

11 comentarii:

Anonim spunea...

ejti incredibil de fact ap!'=))

Anonim spunea...

asa o zis si michael jackson.

Anonim spunea...

eu cred ca iti doresti un copil manelist...

Anonim spunea...

nu m-am sters niciodata la cur cu un bulgare de zapada,raman la clasicul brusture

Anonim spunea...

eu zic ca cu cat faci mai multi bastarzi retarzi cu atat lumea va fi mai buna asa ca apucate de treaba stiu ca si tu esti constient de asta

Elegantly Tasted spunea...

Cat de sadic esti...

Anonim spunea...

Suna a poveste de viata asta.

Anonim spunea...

frate, ca iti dai seama ca de frate nu mai scapi, facem gasca. al meu o sa fie tinut in beci sau in pod, fara lumina si contact cu oamenii, pana la 7 ani. prietena lui cea mai buna si singura va fi testoasa clementina. care nici ea n-are ce sa inteleaga pe intuneric. sau astea vad pe intuneric? ca daca da, s-a lins pe bot si de clementina.

Remi spunea...

Sincer speram la ceva mai bun de 1 dec de la blogul tau.... De unde sarbatoarea nationala cu cainii, de unde sunt cainii retardati cu fantasmele din capul tau?

Trebuie sa spun ca sa nu mai fac un alt post inutil ca postul "Cum sa ne purtam cu femeile la serviciu" m-a facut sa stau sa citesc tot ce ai blogguit tu aici!

Spor in continuare!

Ade spunea...

=))))
atat!....de fapt si putin...=)))))))))))..multumesc

Anonim spunea...

nice...

de fapt ...

oricum nimic nu konteaza atata timp cat mintea proceseaza in favoarea noastra, nu? :))