marți, 20 martie 2007

Vânători, vagine şi alte variaţiuni

O observaţie inteligentă: piticul e ca un rezumat al omului: are toate părţile esenţiale pentru a inţelege despre ce e vorba, fără nimic de umplutură.

Mă enevrează denumirea de “atentat cu bombă”. Din câte ştiu eu, atentat e cand încerci să faci ceva şi nu îţi iese. No, în cazul ăsta, daca un musulman îşi leagă 7 kile de C4 de torace, intră intr-un magazin şi omoară 48 de oameni e deja un “reuşit cu bombă”… bine depinde şi câte victime avea ăla in plan… da’ io zic că in mare e un reuşit cu bombă. Alea de la 11 septembrie nu sunt atentate teroriste, sunt clar reuşite teroriste, ce să ne căcam pe noi cu trucuri psihologice? Ce, daca-i zicem atentat pe cine păcălim ca nu le-a ieşit ?

Vaginul şi anusul sunt două găuri prea apropiate. Creează confuzie. Adică, depinzând de poziţia femeii, ba e unu’ deasupra, ba dedesubt, ba la stânga, ba la dreapta…. Nu sunt nici cartograf, si nici nu am o înclinaţie specială către orientare în spaţiu, ca taximetriştii, plus, femeea nu este un sistem care să se deplaseze pe o traiectorie previzibilă, sau măcar vectorial constant. Sunt un om simplu cu abilităţi comune, şi nu sunt făcut pentru asemenea responsabilitate de a nimeri pe care trebuie. Până la urmă e ruletă rusească. Ar trebui să evolueze nişte distanţă intre ele.

Vânătorii sunt ultimii oameni. Nu am o atitudine hipioată, să zic că ţin cu animalele, ăstea tre să crape atâta timp cât tragi din ele foloase din categoria laptecarnebrânzăouă, dar să le omori din plăcere, ba chiar să spui că e sport mi se pare o tâmpenie. Eu din câte ştiu, intr-un sport, ambele părţi pornesc cu şanse egale, nu îi dă nimeni o puşcă cu lunetă la unu’ din portari să se asigure el că nu are tupeu nimeni sa-i dea gol. În schimb bastarzii aştia groşi in burtă şi subţiri in pulă simt nevoia să-şi reafirme bărbăţia greu încercată de criza vârstei stând juma de zi intr-un boschete ca să impuşte o caprioară. Nu văd ce e aşa de satisfăcător sau sportiv. Cică are şanse şi vânatul dom’le e corect. Şanse să ce? Să fugă? Corect ar fi să aibă şanse să il mătraşească pe stimabilul vânător, nu să scape. Eşti centaur? Du-te şi taie ursu cu cuţitul, atunci eşti bărbat, nu când stai in copac ca veveriţa şi împuşti mistreţul în timp ce se cacă. Îs enervante muistele ălea ipocrite care au haina de blană in şifonier şi se uită la animal planet şi exclamă ca vacile “vaai ce simpatică e marmoţicaaa!”. Să mori tu! E simpatică ea aşa, da’ dacă o omoară altu’ şi o face haină nu ai nimic împotrivă, atâta timp cât nu eşti de faţă la procedeu nu ? Iarăşi, să nu mă inţelegeţi greşit, nu am nimic împotriva exploatării animalului atâta timp cât, ipotetic ai putea să o faci şi tu. Eu nu am nici o reţinere să sucesc gâtu’ la o gaină daca e nevoie, şi singurele motive pentru care nu am călcat pe cap 35 de marmote ca să imi fac o haină de blană sunt că nu ştiu unde traiesc marmotele şi haina de blană arată homo pe un bărbat. Vai, da’ mie imi plac animaluuuţeleee; sărim peste faptul că au murit câteva duzine pentru aţi satisface egoul dărâmat, femeie proastă, ai patruj de ani, deja atârnă carnea pe tine şi barbac-tu oricum nu mai e atras de tine, ţi-a luat haina ca să scape de gura ta cât să se întoarcă la bostănit secretara. Din punct de vedere sexual prezinţi la fel de mult interes cât un gard de sârmă, şi haina aia de blană nu schimbă nimic. Rezumat: profită de animal atâta timp cât ai, măcar ipotetic, destule vene pe coaie cât să îl omori singur, pentru că, până la urmă chit că nu ai dat tu cu cuţitul, atâta timp cât il foloseşti, TU l-ai omorât. Dacă nu poţi accepta asta, fă-te vegetarian.

I-am lăsat pe pescari la urmă pentru că trebuie sa fii un tip special de idiot să te scoli cam când mă culc eu, să te duci pe lac şi să stai ca prostul 10 ore în soare şi ţânţari cu băţul în baltă să prinzi un peşte. Fute-maş, ce deştept eşti! Ai reuşit să păcăleşti un animal de 400 de ori mai prost ca tine! Să mor io de nu e satisfăcator! Mă-ta tre să fie extrem de mândră de tine, eminentule! Peştele nici măcar nu are gust bun.

Un comentariu:

Anonim spunea...

LOL....cam asta e si viziunea mea.
Tare de tot blogu, dom'ne. L-am descoperit zilele astea si am inceput cu ce era si normal, inceputul...prevad niste seri cel putin interesante....talent exista si e explodat :D in folosul comunitatii onlain.
Bravo!