luni, 2 iulie 2007

Horoscop


de Radu:


Stiu ca sunteti extrem de invidiosi pe veleitatile mele artistice incontestabile. Nu, nu am facut nici un curs de desen. E de la mama natura tot. Inzestrare genetica bai!




Există mai multe tipuri de prosti pe lumea asta: sunt aia care nu sunt absolut 100% siguri ca pătratul unui număr este intotdeauna pozitiv, mai sunt aia care au votat cu Iliescu sau aia care dau 20 de mii pe un pachet de Bake Rolls si nu-si dau seama ca e paine uscata (posmagi baa!!) dată cu boia dulce si ca pot sa cumpere una cu 6 mii si sa astepte o saptamana... dar cei mai prosti oameni din istoria multimilenara a prostiei mi se par aia care cred in horoscoape. Is genul de proşti care respira pe gura de proşti ce sunt.

Horoscopul in sine nu este culmea prostiei, exista tampenii new age si mai enervante si imbecile pe lumea asta (tratamente cu bioenegie, feng shui, Madonna) dar, in umila mea opinie, este coaja de rosie de pe varful rahatului prin popularitatea sa: se propagă la tembelizor, ziare, reviste si absolut orice porcarie media inventata de om. Daca o sa se descopere vreo data o metodă media prin care informatia sa fie distribuita anal, fiti siguri ca 60% din bucurestenii care circulă cu metroul isi vor administra supozitorul cu horoscop in staţii, in fiecare dimineaţă, in văzul lumii.

Dar ce este horoscopul mă intrebaţi poate unii din voi, care aţi trait intr-un tufiş toată viaţa sau suferiţi de o tulburare profundă a sistemului de intiparire a memoriei de scurtă durată in cea de lungă durată şi care deja probabil în momentul în care citiţi chestia asta vă intrebaţi ce cautaţi in faţa computerului, cum vă numiţi şi dacă balta calduţă din poale este ceai sau urină?

Pai e simplu, horoscopul seamana mult cu flocosopul, care este antica artă chinezească ce crede că destinul omenirii este influenţat de unghiurile formate de firele de păr de pe testiculele mele in fiecare dimineaţă când ma trezesc dar, spre diferenţă de flocoscop, horoscopul are mai mult de-a face cu astrele şi mult mai puţin, ba din contră(!?!), absolut nimic in comun cu pilozitatea mea pubiană.

Deci, există personaje cerebral învinse de natură care cred că pătrarul in care luna intră când devine colineară cu Marte şi Uranus are o influenţă seminficativă asupra succesului la serviciu, sănătate şi dragoste. De ce nu? Adica sunt oameni care cred in Lordul extrateresru Xenu şi sufletele din strafundul vulcanilor (vezi Travolta şi Tom Cruise) PAI VA SPUN IO DE CE NU! E retardat! Aveţi cromozomi in minus? Lasaţi ziaru’ că, deşi scrie acolo că azi vărsătorii vor avea un cadou din partea unei rude nu veti primi nici un rahat! Înapoi la munca voastra ordinară de peoni şi la vieţile voastre nesemnificative! Astrelor nu le pasă de voi; i se fâlfaie lu’ Neptun de tine!

Cat de neted tre sa fii pe scoarţă să crezi că tu ai ceva in comun IN FIECARE ZI cu (in medie) 600 000 000 de oameni? Că toţi aştia luni o să aiba mici probleme cu sănatatea şi marţi un succes pe plan profesional ? Cât de dens in gândire tre’ să fii să crezi că tu şi 1,8 milioane de români imparţiţi VAG acelaşi destin? Şi dacă te uiţi in 3 horoscopuri în aceiaşi zi se bat cap în cap! E la fel de ştiinţific ca metoda lu’ Hâncu de a prezice cutremurele! Si e si vag a dracu’; E mai vag decat inteligenta lu’ Becali dom’le.

Ok, o să ziceţi că „dom-le io nu ma uit pe aşa ceva!”. Şi totuşi cine se uită? Trebuie sa fie cineva ca alfel nu erau in asa hal de populare! Şi tre să cunoaşteţi cazul următor: O cunoştinţă proaspătă de sex muieresc complet neinteresantă, din categoria cea mai buna prietena a prietenei unui amic de-al tau cu care te vezi la o bere si o laudă de sine o dată la 3 luni şi care se afla accidental prin preajmă te intreabă, dupa o discuţie in prealabil despre banalităţi introductive gen,

„e frig afară, e najpa cand e frig!”
„da şi io prefer vara!”
„da vara e cald”
„vara e mai bine, mai ales daca e si cald”

sau

„mie imi place apa”
„da. Este foarte potabila. Daca e potabila adica, vreau sa zic”
„stii ca corpul uman e facut in proportie de 80% apa?”
„cate chestii avem in comun, şi corpul meu e facut in proportie de 80% apa!”

Si pe la momentu’ asta, pacienta cerebrala vrea sa verifice o teorie de-a ei de compatibilitate intre tine si ea, sau tine si o prietena de-a ei grasa care nu e de faţă( de obicei compatibilitatea cea mai evidentă este mecla ei - bordura) , sau i se pare ca semeni cu georgel, fostu’ prieten care i-a spart un dinte si vrea sa vada daca sunteti aceiasi zodie, si te intreaba. No, acuma orice ai raspunde o sa-ti zica :„ERAM SIGURA ca esti blablablabla si zodia X e exact blabla”

Si daca-i zici „sa mori tu!” Si o scuipi in ochi cu ce mai gasesti intre masele si ii dai un pumn in gat lu’ persoana care te-a introdus zice lumea ca esti antisocial, si asa ajunge lumea sa-şi facă o parere proastă despre tine din cauza lu’ madam Urania, pocni-iar pancreasu’.

Deci: Recomandarea mea catre toţi cititorii (maxim 3 cred): Cand va intreaba cineva ce zodie sunteţi, raspundeţi racnind: „zodia PUMNULUI!!!” Şi jeap, una scurta din fundu’ gradinii in chestia aia cu care-şi sprijina tărtăcuţa seacă.

A.. şi in flocoscopul vostru de azi scrie ca o sa muriţi in chinuri mizerabile. Noroc cu asta....

23 de comentarii:

Anonim spunea...

telenovelele is de vina! pe bune. absolut toate tipele ieftine si lipsite de viatza sociala kre se uita la cacaturile alea braziliene citesc si horoscopu' si mai si cred ce scrie in el.

Anonim spunea...

Nu toate pătratele numerelor sunt pozitive...

Anonim spunea...

mai anonimule, primu lucru care se invata despre patrate perfecte si radicali este ca NU exista radical dintr-un nr. negativ. iar din moment ce un patrat perfect este un numar din care se poate extrage un radical (radacina patrata), rezulta k orice nr. patrat perfect este obligatoriu pozitiv. :P Asta era si o problema de deductie pe care am rezolvat-o in clasa a-6a.

Anonim spunea...

cine stie in ce matematica avansata functioneaza el. cine stie in ce numere complexe, irationale si nu-stiu-ce rahaturi fara nici o relevanta sau aplicatie practica exista asemenea specimene.

asteapta tu ca daca vede comentariu o sa o faca pe desteptu cu o lamurire.

Anonim spunea...

Voi ati ramas in a 6-a cu matematica.
Si relevanta faptului ca patratele numerelor complexe e negativ are aceeasi relevanta cu faptul ca dupa unii toate patratele is negative, v-ati improscat amandoi cu rahat singuri.

Anonim spunea...

deci m-am convins: "ca patratele numerelor complexe E negativ" Mai e nevoie sa mai zic eu ceva?

Anonim spunea...

http://www.grammarwhore.com/


k, tu skrii superb, promit k nu ma mai leg, k nu mai e nevoie sa mai zik mai nimik

Anonim spunea...

matematica ..ma rog, trecem peste. dar radule, invata sa scrii inainte sa te dai dăştept...m-am saturat de cate ori am citit "aceiasi" (aceeasi) si vre-o si alte probleme cu cratima sau fara =)) iar aia cu "prost de respira pe gura" e atat de veche..mai schimb-o...in rest, esti bine.

Anonim spunea...

bine ca le aveti voi cu gramaticile si matematicile.

deci sa stabilim.
1. In toata lumea decenta si aplicabila, patratele numerelor sunt pozitive. In matematici complex de irelevante, care nu te ajuta nici sa vezi cat e factura la intretinere, nici cat ti-e dator amicu' Adi care nu ti-a dat 700 de mii de 2 ani aproape si cam cat ar trebui sa-ti dea daca ai fi banca cu DAE 19% si daca s-ar merita sa ii dai o ranga in stomac, pot fi si negative. In schimb, nu ii pasa nimanui de complexitatile astea, ca nu au nici o utilitate practica. Is pentru oameni de-aia care nu stiu cum arata o femeie dezbracata.


Si sa revenim la gramatica mea. Aceiasi e la masculin, aceeasi e la feminin si uneori sunt, mai ruxi, niste cuvinte mai hermafrodite decat tine incat nu imi bat capul, in avantul ideei sa le aflu sexul. Alteori nici nu-mi pasa. Si cu vre-o vreo, deah, aveam o problema in trecut da' m-am corectat. Textul asta e preistoric.

Oricum in curand o sa scoata astia toate cratimele, si dup-aia si toate spatiile casafietotulsimplufuiasincurcudoomulor dedoibani

Anonim spunea...

A da, am uitat ca-n lumea decenta, aplicabila si practica, in afara scolii, dai tot timpul de patrate ale numerelor. Cat e inghetata aia? aaa, 2 la patrat lei.
Deci asa ca fapt divers. 'Daca nu stii absolut 100%(uite, iar ti-am bagat un numar, cum il scrii pe asta ca ceva la patrat?) sigur ca patratul unui numar este intotdeauna pozitiv esti prost' bate in aceeasi directia a ipocriziei cu 'nu toate patratele numerelor sunt pozitive'. E maddox-ism.
Da' in fond, te stii balaci bine.

Anonim spunea...

esti incoerent.

explica-te mai citet si poate imi bat capu sa descifrez ce porcarie ai scris tu acolo.

de patrate dai mereu, spre exemplu vezi o lada de bere patrata si vrei sa stii cate beri sunt in ea si vezi ca-s 5 pe margine.

asta daca nu bei lipton green tea.

Anonim spunea...

Balacirea continua. In rahat putin mai moale de data asta.

mary_love spunea...

daca te mariti cu mine iti dau branza topita pana ajungi in scaun cu rotile, ultima ta masa va contine spermicid ambalat de 'la vache qui rie' (scuza-mi franceza perfecta)si iti citesc horoscopul anal zilnic...

Anonim spunea...

?
sper ca te referi la Raul

Anonim spunea...

cred ca se refera la o intruchipare absoluta a perfectiunii masculine un hibrid intre io si radu o chestie care genetica, magia neagra si informatica combinate se chinuie de secole sa o faca. Atunci e evident ca vrei sa te mariti cu mine.
Sau poate doar esti foarte urata si disperata

mary_love spunea...

iubita mea mireasa hibrid, credeam ca stii deja cum arat, doar jumatatea din tine ce isi spune radu a afisat o poza cu mine, eu sunt tipul ala a carui freza iti place si a carui fatza ai acoperi-o cu o punga de carton in timpul partidelor de sex salbatec! am citit ca-l simpatizezi si pe pruteanu, el ti0ar spune ca daca tot esti un fan al Romaniei, ar trebui sa stii si ca evident nu poate fi decat motivul pentru care m0as marita cu tine, dar eu prefer sa te mariti tu cu mine, cu cercel in stanga sau in dreapta ;) , deci nu e 'evident ca vrei sa te mariti cu mine'!
XXX

Anonim spunea...

Daca pana acu nu eram complet sigur ca radu se ftue cu raul, acu, cand a mai aparut un al 3-lea ilustru personaj care va vrea -rectal vorbind-, m-am lamurit.

gg glhf

Anonim spunea...

WE'RE ALL GAY TOGETHER!

Anonim spunea...

voi deja faceti chat-room acilea. O.o

Anonim spunea...

raul...in urma intensei actiuni cerebrale pe care am efectuato pt a citi ce e scris pe pagina aia de dai click pe statusu tau si apare,am aflat k ma incadrezi in patura de prostie a societatii...si accepti (poate doar pt a face mishto de mine)sa ma joc cu bioenergie pe u....k sa te citez"exista tampenii new age si mai enervante si imbecile pe lumea asta (tratamente cu bioenegie....)"...deci,sunt prototipul perfect pt a intra in categoria "persoane imbecile si enervante"...multumesc pt noul titlu ...ne vedem azi la teatru:D

Radu spunea...

bla

Anonim spunea...

Cel mai parelnic blog.
Pari un administrator ironic, un pic dezamagit.
Nu stiu exact daca de prezent, de comentariile blogger-ilor, sau poate ca este ceva personal.
Oricum, te-as sfatui sa nu generalizezi.
Pe cat de multe femei proaste exista, pe atat sunt de multi barbati prosti.
Asadar, sa fim intelegatori, se apropie si toamna.
Succes la post-uri cat mai reusite si mai conciliante.
L.

Jynx spunea...

[...] din cauza lu’ madam Urania, pocni-iar pancreasu’.
Corect: pocni-i-ar