marți, 11 decembrie 2007

Missuri, posete si pantofi.

Urasc concursurile de miss. Mi se par o idiotenie. Ati auzit vreo data un discurs al unei castigatoare la un concurs de miss? Cea mai mare imbecilitate: "Vai, ca o sa imi folosesc titlul de Miss World sa bla bla pace mondiala bla bla sfarsitul foametei in tarile de lumea a treia." Tocmai a explodat bomba cu ironie si nu si-a dat nimeni seama.

Cum mai exact? Ce o sa faca miss world pentru pacea mondiala? Cine dracu' o baga in seama? A fost vreo data vreo missa ascultata de cineva? Ce dracu isi inchipuie? Ca se duce sa ia de mana un evreu si un musulman in Fasia Gaza si o sa faca o hora mica? E un titlu de forma pe care nu-l baga nimeni in seama.

-Vai n-am mancare si tara mea e in razboi civil.
-Fii fara frica! Eu sunt miss world si am venit sa te ajut!
-Si ce poti sa faci mai exact pentru mine miss world?
-Dau cu pizda in tine 7 minute si te simti bine.
-Numa atat?


Nu serios, ce altceva ar putea sa faca miss world pentru pacea mondiala si foametea in lumea a treia in afara de a face cetateni fericiti, cate 7 minute fiecare? E un titilu idiot, inutil si fara nici o semnificanta pentru restul lumii. A da, o ajuta sa devina nevasta-trofeu pentru un bogatas. Sa poata sa taca ca proasta langa un rus de 60 de ani miliardar in dolari cat asta o prezinta la prieteni: "Nevastamea, miss world 2005, a impresionat tot publicul la sectiunea talent cu jonglatu' de maciuci da sa vezi cum imi jongleaza maciuca acasa. Zambeste fa frumos la domnu' ca nu degeaba iti cumperi genti si pantofi de 14 milioane de dolari pe secunda din banii mei."Cam atat. Si atunci ce e cu discursul ala dom'le ? Daca veneau superputeri o data cu titlul ar fi mers. "Acum esti miss world, poti sa tragi cu lasere din ochi si sa zbori supersonic. Salveaza lumea!"

Mi se pare de cacat titlul de miss univers. Cine dracu se cred membrii juriului la un concurs de-asta? Deci sa acceptam totusi, ipoteza ca parerea lor este universal valabila pentru cetatenii planetei pamant. Hai sa zicem ca io-s prost si stiu ei mai bine decat mine pe cine consider io cea mai secsi fiinta de pe glob, da' de unde stiu ei ca fiintele tubulare din galaxia Perseus sunt de acord cu ei si considera ca o creatura vag cilindrica de pe Terra este cea mai frumoasa chestie din univers? Cat de plin de tine tre sa fii sa crezi ca ai o parere universal valabila despre esteticul interplanetar domle ? Nu cred ca e de-ajuns miss univers. Nu e destul de universal valabil. Hai sa pornim de la teoria universurilor paralele, si sa facem miss Omnivers. Nu e problema, se gasesc idioti care sa creada ca parerea lor e asa de omniscienta incat persoana desemnata de ei este cea mai frumoasa creeatura din universul asta si orice alt univers paralel teoretic dintr-o infinitate de posibilitati. Bine, pana la anu, la urmatoarea editie cand toate regulile multiversului se schimba.

Si ca tot veni vorba de genti si pantofi. Cred ca e o gena defecta la femei, undeva in piramida trebuintelor sare discul: "o casa, o familie, mancare, implinire profesionala, o pereche de pantofi chhh o pereche de pantofi chhh o pereche de pantofi chhh..." Si exact ca la un disc stricat, pana nu-i futi una nu iese din bucla eterna. Uite o formula matematica pentru calculat numaru de pantofi de care are nevoie o fiinta pe an:

x/2 * z = numaru de perechi de pantofi necesar intr-un an

unde x =nr de membre pe care fiinta merge & z = numarul de anotimpuri in zona locuita, pe planeta de bastina a fiintei. Daca sunteti limitati matematic, in situatia noastra rezultatul da 4.

Si deja nu mai zic nimic de posete. O persoana normala, care cumpara haine dupa utilitate ( buzunare incapatoare, rezistenta la intemperii, in pas cu temperatura de afara, nu forma, culoare si firma) nu are nevoie de 6 litri de extensie a vaginului agatate nonsalant de umar in care sa cari dupa tine 2-3 chestii care ar incapea in buzunar ( telefon, portofel) si 30-40 de chestii de care nu ai nevoie niciodata. Spor.

5 comentarii:

Anonim spunea...

eeee, pa dreacu!?!??! zau?

Anonim spunea...

http://www.missworld.com/beautyWithAPurpose/causes.sps?itype=10595&icustompageid=15573

Dupa poti vedea in link-ul de mai sus pe langa tot ce se vede la tv exista si o parte aflata in umbra: se strang niste bani si se fac niste lucruri bune.
Asa ca trecand de toata stralucirea acesta exista si ceva mai mult.
Nu zic ca nu ai dreptate cu unele chestii, dar nu chiar cu toate.

Radu spunea...

Da' ce ma, vrei sa am dreptate la tot ce zic? Da' ce-s io Iisus ? Adica uneori ma vezi cu paru' lung si cioc, da' nu mantuiesc pe nimeni ba! Si sigur nu merg pe apa!

A da, si re-fac recomandarea: daca vrei un blog a lu' un personaj care are intodeauna dreptate cauta blogu' lu Tatulici.

alex spunea...

mah, sa-mi fut una, e cel mai tare blog pe care l-am citit in viata mea!

apartamentu' spunea...

ai uitat de palarii