joi, 27 noiembrie 2008

Nu-s frate-tu, fraiere.

Frate, deci frate, următoru' care mă ia cu apelativul "frate", primește un genunchi în gât. Am înțeles de la început. Taică-miu e centaur și e probabil să o fi futut pe mama dumnealor. Dar câți frați crezi că pot să am, frate? Nu cred bă că suntem rude, statistic ar trebui să ai măcar 50% din inteligența mea. Și ești frate cu toată lumea. Mare curvă mă-ta aia.

Cel mai jenant e când auzi două tipe că se apelează cu frate una pe alta. Nu. M-am răzgândit. Cel mai jenant e când auzi un tip că îi zice unei tipe "frate". Măcar pe mine mă ajută. Aud unu' cu acest tic verbal, îi pun direct eticheta de idiot și mă scutesc din a mă obosi să văd ce are în cap.

Ajung depresiv bă, că vă aud și îmi vine să vă bag pula pe gât, și mă simt pervers cu fantezii incestuoase. Dacă vreți să vorbiți cu mine, va dau io o listă de apelative de umplutură, ca să mai trageți de frază. să pară mai lungă ca și cum ați avea ceva de zis.

"Faraoane" "semizeule" "sublimule" "spectacularule"
"omniscientule" "exacerbatule". Vă descurcați voi de aici.

Că de, când gen n-ai nimic de zis, sau cam așa ceva, e util, să mor io, să bagi multe chestii de-ăstea, zi să-i zic, în plus, așa, în frază să ascunzi lipsa dureroasă de idei, in pula mea, din capu tău, ca atunci când ai terminat, interlocutoru' mâncațiaș să fi uitat deja ce vroiai să zici și să lase varianta plauzibilă că ce ai zis poate fi inteligent că nu mai ține minte, dacă înțelegi ce vreau să zic. Și pula mea, când ideile nu curg, tre să umpli-n pula mea spațiile goale cu niște ticuri verbale-n pula mea, că dacă faci pauze lungi zice lumea că ești, iar, cretin în pula mea.

Te-am pupat, frate. Manca-mi-ai pla.

32 de comentarii:

Anonim spunea...

F1rst!

Anonim spunea...

"..genul de om care nu a invatat ca din intonatie se poate pune punct.
..care simte nevoia sa desparta cuvintele [prin pl mea]"
Gen.

Chiar daca sunt aproape sigura ca nu iti place Deko Cafe (daaaaaaaaaa frate,stand up comedy)

Anonim spunea...

dar cum frate gen plm coae?

Radu spunea...

nu. nu-mi place deko. si nu. nu mi-a placut nici standupu ala semifaimos cu pula. it was not funny.

(radu)

urban viole(n)t spunea...

N-ai vrea sa auzi baieti care se striga unu pe celalalt " amice", cede-ma!:)) Eu m-am astupat de ras in timp ce imi veneau imagini cu cei doi tragandu-si-o pe la spate si urland:" Hai,amice"

Anonim spunea...

tare frate :))

Anonim spunea...

tetrales baftalo frăţică

Anonim spunea...

Sa nu uitam pe fetele cu tampitul "Fato!":)

Anonim spunea...

Imi e greu sa inteleg cum ai putut scrie post-urile alea despre pozitiile sexuale care mie mi s-au parut ingenioase in marea lor majoritate si cum te-ai redus la post-ul asta execrabil :)

Radu spunea...

oboseala.

Anonim spunea...

Nu e vorba tocmai despre 'ornamentarile'care ar fi dus lipsa, cat este vorba despre subiectul in sine. Mi se pare ca insisti pe o tema secata de substanta de la bun inceput. Dar nu vreau sa o lungesc - am vrut doar sa fiu mai explicit :)

Anonim spunea...

frate, deci ultimu' paragraf e revelator.

semi-zeule. ^:)^

julie spunea...

gen, pula mea, stii? (personajele lui radu par o varianta jalnica de Trainspotting, care la randul lui nu e chiar asa genial precum se vrea a fi)

Anonim spunea...

Și cu vere e cam aceeași poveste?

Anonim spunea...

preferi "coaie", coaie?

Alin spunea...

Intamplator, Radu, iti dau dreptate! Este cel mai enervant obicei posibil. Cat am stat in Bucuresti am reactionat violent de cate ori cineva ma apela in acest fel.

@previous smart guy: "amice" sau "coae" sunt texte de umplutura. Daca chiar doresti sa comunici cu cineva fa saltul intelectual si spune-i pe nume.

Anonim spunea...

:D trainspotting mda, sau Porno, sau Jeg mai bine :) genial personaju' lui Welsh, frate, pula mea, aaa adica pizda mea , ma scuzati.

Anonim spunea...

conflictuale persoane. am facut, frate, saltul intelectual. da' a fost in jos.

Anonim spunea...

La voi in buCUResti n-a ajuns expresia de maxima docentza "boss" sau "shefule" ? Porneste de-aici, din bastionul culturii numit Constanta. Be afraid... Be very afraid!

Anonim spunea...

Radule, comentatorii astia ai tai, cu cateva exceptii, te fac sa pari foarte destept. Mai ales fetele.

Anonim spunea...

Cat despre "frate" si restu', pai venind la Bucuresti ti-ai lipit singur smirghelul in palma dreapta.

Anonim spunea...

bine ca esti tu "desteapta" si ca folosesti pula mea pe post de semn de punctuatie in plm ;)

Anonim spunea...

Destepti rau astia care vor sa schimbe lumea in bine ... va iubesc pe toti ...

Anonim spunea...

jimerino s-a mutat de la curvette la radu. radule, urmeaza sa-l visezi. vezi tu atunci salturi..

Radu spunea...

io nu visez ba. n-am timp de vrajeli.

Bani online spunea...

niste frustrati...ce-s cu comentariile astea?...

Anonim spunea...

curvette l-a visat :->

Anonim spunea...

Radule , te-ai stricat cu faza asta....cred ca ti-au pierit ideile si te-ai gandit ca sa mai umpli totusi o pagina, din obisnuinta..... tu ca un copil intelegent de mic, nu ai vorbit niciodata cu apelative de genul, frate, coaie, muist mic sau etc.... probabil vii din biblioteca dintre prietenii tai soriceii .... sau doar vrei sa pari galant... tie ti-ar prii o adresare gen "tovarase" ca probabil asa ai fost tu obisnuit/educat .... cum poti sa te ofuschezi atat pe unu care nu te injura, nu te spurca, nu te ia in batjocura ci doar iti spune frate.... intra si tu TOVARASE pe wikipedia, documenteaza-te si mai umple o pagina ca nah...ne plictisim... ia de aici FRATE = (fig.) termen familiar, prietenesc, cu care cineva se adresează unei persoane (indiferent de sex).

Anonim spunea...

apreciez oamenii care au idei bune. aperciez chiar si cand se straduieste sa i-si spuna ideea. daca e bune, marita.
NU apreciez lumea care i-ti baga pe gat versiuni mutante ale ideii si care incearca sa zmulga cat mai mult zambet de la fata ta.
vorbesc de standup=ul romanesc.
sau marog, pentru genul meu de oameni.

gugu spunea...

Genial ! :)) foarte adevarat!...mai e una...cu "prietene" desi nai o trb cu el deabea daca lai vazut odata in viata ta...vine la tine si iti zice prietene ai un foc?... :-j mie slia!

gugu spunea...

Genial ! :)) foarte adevarat!...mai e una...cu "prietene" desi nai o trb cu el deabea daca lai vazut odata in viata ta...vine la tine si iti zice prietene ai un foc?... :-j mie slia!

Thinker spunea...

Hai cacat, ba Radule! Pula!