marți, 25 septembrie 2007

Zile de nastere

Zilele de nastere… un mod bun de a ne aduce aminte de unde am pornit cu toţii: alunecând dintr-un vagin hidos contorsionat pe tot soiul se secreţii şi excremente ( pentru că, deşi puţină lume ştie, când femeia impinge cu toată forţa ies şi copiii maro). Goi, urâţi, cu faţă de broască, legaţi de singurul nostru prieten, placentă. Ah placentă, tovarăş de nepreţuit, doar unul din noi ajunge acasă, să observe rudele cum fac feţe idioate (ca de, e social acceptat sa faci feţe ca un imbecil/Teo de faţă cu copii), celălalt va fi cremat, sau gătit şi mâncat dacă părinţii is mai ciudaţi…

Unii părinţi cretini filmează momentul naşterii. Mi se pare normal, zic eu, cine nu ar vrea pe casetă un moment jenant/gore, care continte si genitalele materne să arate la prieteni, peste 25 de ani, intr-un moment de beţie? “Uite bă ce am filmati ieri cu telefonu, un caine cum se cacă!” “Stai ba să vezi ce am io pe VHS!”. Bine că ai mei, oameni relativ normali nu m-au filmat la ieşire. Singura plată corespunzătoare pentru o asemenea jignire ar fi să-i filmezi când mor, amândouă situaţiile fiind momente clasice Kodak.

Nimeni nu îşi aduce aminte de ziua mea de naştere. E doar o dată aleatoare in calendar, cine dracu’ o ţine minte de la un an la altu ? Dacă vrei să îşi aducă aminte le spui cu câteva saptamani înainte, şi dup-aia tot e naşpa că îţi trimit mesaje fix când dormi „la mulţi ani bla bla“, şi vor să-i scoţi şi la o bere şi n-ai bani şi chef de toţi şi mai bine că nu îşi aduce aminte nimeni de ziua mea de naştere. Mă enervează fraza „La mulţi ani!“. Cred că e de la sine înţeles că o să traiesc mulţi ani, nu sufăr de nimic terminal. Cum adică “la mulţi ani” ? Aveţi vre-un dubiu ?

Toţi îşi aduc aminte în schimb de ziua de nume. Vine sfântu’ Andrei, te uiţi la A in telefon, scrii un mesaj şi îl trimiţi la toţi calificaţii din listă, şi ăia se bucură ca proştii ca ţi-ai adus aminte de ei. Nu bă, e sărbătoare mare şi ai un nume generic! Ar trebui să facă ăştia şi un sfântu Radu, să mă bucur şi io ca prostu. Şi unu’ mai mic pentru Raul, Sfântul Raul, patronul spiritual al skiului nautic, fesurilor de mohair şi mustăţilor latino (alea subţiri, care se mulează pe buza de sus).

Ar trebui să fie partea cea mai importantă la canonizare. “Ce ziceai că ai făcut ? Salvat 40 de orfani dintr-un azil în flăcări ? Cum te cheama ? Vasile ? Avem! Următoru! Cum zici că te cheama ? Stamate? Ia zi mă Stamate, fapte bune ai făcut ?”

S-ai scoată din calendar pe Vasile cel mic, Vasile mijlociul, Taierea capului lu’ Ioan botezatoru’, Ştefan Reloaded şi alţi de-ăştia, ce dracu’ e seria Rambo sau e calendar? Şi dacă tot e, să bage acolo mic, un Radu pe undeva, preferabil vara, să am un pretext în plus de aruncat cu bere sub nas.

Oricum, îs cu un an mai bătrân, şi asta e cea mai mare realizare a mea in ultimele 12 luni.

marți, 18 septembrie 2007

Adevaratul romantic




Vin momente in viata unui tanar cand fie din nevoie disperata de secs, fie din cauza drogurilor, fie din simpla prostie se indragosteste.
Scumpii mei innamorati loviti in somn peste gura de cupidon cu putzulica mica si pufoasa a lui, eu zic ca in ziua de azi cand printesa vietii poate sa plece oricand daca nu e priponita bine sau legata de calorifer cu un lantz de calitate nemtzeasca, aveti nevoie de un bun „caunselăr” ca mine sa va dea sfaturi de corason. Nu va mai pacaliti singuri ca becali ca ia cupa, buchetul de flori cutia de bomboane nu mai au efectul acela magic de altadata (secs sigur).
Uitati o lista de chestii care cu siguranta o sa va ajute sa recastigati inima pufarinei voastre mici si unsuroase:

AUTOMUTILAREA:

Automutilarea poate fi facuta sub mai multe forme romantice si dragutze:
Poate fi sub forma unui cadouaş. Intr-o cutie micutza legata cu o funditza roz aşezati cu incredere un deget (de la mana sau de la picior), o ureche(usor cu acestea ca au tendinta sa se mai zbata ) sau chiar un ochi (cadou mult mai de efect daca acesta este albastru)
Poate fi insotit acest cadou de un biletel de genu: „mi-am scos un ochi iubindu-te.♥ NU MA PARASI!!!!, Te iubesc....:X”

Dragostea prin automutilare mai poate fi exprimata si prin taiere pe brate abdomen sau orice alt loc ushor accesibil.
Evitati sa va zgrarciti cu lama... nu lasati numele incomplet sau scurtat
Pe fata nu o cheama Vali o cheama Valentina. Nu o cheama Deea o cheama Andreea, ati inteles?
Tieti minte cu cat mai mare e mesajul cu atat mai mare e iubirea. Daca chiar o iubiti pe pisicutza voastra cu ghuciuca micutza scrietii o poezie intreaga, sugerez „Luceafarul”.


CADOURILE:

Oferitii numai cadouri adevarate. Cadourile adevarate vin din interior. Si cand zic „din interior” nu vorbesc la figurat. Oferitii plamanul, ficatul,rinichiul sau splina.
Drogurile oferite foarte des sunt iarasi un cadou foarte bun, pentru ca o tin intr-o stare de iubire adictiva ,facand-o sa nu mai vrea niciodata sa plece de langa voi...
Atunci cand ii luati bijuterii nu ati vrea sa asumati un risc si sa ii luati ceva ceea ce nu ii place. Incercati sa jefuiti o tanara care pare sa aiba aceleasi gusturi cu bibelouaşul vostru pretios.
Una din cele mai inteligente miscari care le puteti face cumparand un cadou, este oferindu-i o operatie plastica. Astfel.. ii mariti increderea in sine si puteti sa profitati si de niste sani mai mari si mai fermi


TRUCURI ROMANTICE

Un truc pe care foarte putini tineri il stiu (norocosii) si caruie fetele nu le rezista este....
Trasul de par... iubitei tale ii place sa fie trasa de par. Dar nu usurel ci cu o salbaticie de sa ramai cu un pumn de par in mana, iti garantez ca asta o sa o infierbante de parca ar pipaio diavolul insusi pe fund. Credeti-ma cu trasul de par in timp ce „faceti dragoste” ajungeti pe piscuri nebanuite ale erosului. Deci nu va sfiiti si ciufulitio bine.
Secsul oral de calitate o poate face pe butonashul vostru de iubire sa ramana mult mai mult timp pe langa tine un nemernic amarat care nu merita atata iubire. Secretul unui secs oral de calitate este sa ai langa tine echipamentul potrivit. Tot ce ai nevoie este un elicopter de jucarie electric si un balon umezit constant (detalii despre folosire in alte editii)


Sunt sigur ca aceste sfaturi va vor ajuta in relatia voastra cu maimutzica voastra cu funduletz roshcat. Succes si tineti minte „stei in lăv”