vineri, 31 august 2007

La mare, la soare, fosilele sunt goale

Au înnebunit babele. Tocmai am venit de la mare, ştiţi voi, locul ăla unde inoţi printre tampoane si faci plajă pe coji de seminţe şi am observat că, din 5 toplesoase, 3 is băbăciuni. DE CE? Toplessul are 2 utilităţi: ori vrei sa te bronzezi uniform, să se vadă bine când te dezbraci, ori vrei să îţi arăţi ţâţele pe plaja poate-poate hipnotizezi un fraier cu bani. Sănătos nu e, ba din contra; şi atunci… ce vor babele? Să arate bine dezbrăcate? Imposibil. Să agaţe jmekeri pă plajă? Improbabil.

DE CE? E cel mai mare mister din lume, mai ceva ca Atlantida.

Mulţi idioţi pe lumea asta. Mă uitam pe un ziar, Adevărul parcă, şi am văzut că au ăştia un sondaj de opinie la care poţi să răspunzi pe net. Nu mai ţin minte întrebarea, irelevant, dar variantele de raspuns erau : Da, sunt de acord; Nu sunt de acord şi Nu ştiu. Ei bine, aproape 3 % din poporul care a răspuns a apăsat pe nu ştiu! Să vă explic mai clar: oamenii cu pricina au deschis pagina de internet a ziarului, au dat click pe sondajul de opinie, l-au citit frumos, şi-au dat seama că nu au nici o părere coerentă, nimic interesant de zis, au bifat căsuţa cu “u ştiu”si au apăsat pe ok. Nu au fost mulţumiţi cu faptul că nu au nimic de zis, au ţinut să ştie şi alţii, nu puteau să apese pe back. Cât de idiot poţi sa fii? E ca şi cum ar întreba doamna învăţătoare între ce ani a domnit Mihai Viteazul şi elevul idiot să ridice mâna şi să spună tare “doamnaa invăăţătooaaaree eu nu ştiiu răspunsuuul!”. Asta e problema principală a idiotului din ziua de azi: Nu are nimic de zis, dar simte că ar trebui să spună la toată lumea acest lucru.

Îmi plac reclamele care laudă produsul cu nişte calităţi pe care daca nu le-ar avea, ar fi ilegal. “Nou, din ingrediente proaspete şi selecţionate!” Normal băi puţă ca-s proaspete şi selecţionate, că dacă erau vechi, stricate şi luate cu crengi şi moloz vă sărea Sanepidul in cap. V-aţi prins probabil că e vorba de iaurtul ăla marfă facut din apă, o lingură de lapte praf şi gelatină.O să se laude în curând că nu conţin ouă de paianjen. Aştept cu nerăbdare prima bancă care o sa facă reclamă “De la noi poţi scoate banii pe care i-ai depus!”. Când n-ai nimic nou şi interesant, te lauzi cu strictul necesar. NOUL şi îmbunăţitul Radu! Poate să meargă şi să respire în acelaşi timp. Veniţi de vedeţi această minune a naturii!

Vreau să lansez un nou cuvânt la modă. Când ceva este eminamente pozitiv, nu vreau sa se mai zică “marfă”, “mişto”, “super”, “cool” şi alte de-ăstea. Vreau să se zică “Ţâţe!”

-Uite bă ce adidaşi mi-am luat!

- Da bă, îs ţâţe rău!

Sună bine nu?

Tot la mare, am descoperit o metodă ţâţe rău pentru o persoană relativ complexată de fizicul propriu de a face plajă fără să se simtă prost. Mergi pe plajă până găseşti cea mai monstruoasă fiinţă posibilă, (o babă grasă care face topless, un moş cu burtă căruia i se vede un smoc de păr ieşind dintre buci şi are pielea cojită pe spate, se găseşte..) şi te aşezi lăngă oripilos. Pe lângă faptul că toţi o să se zgâie la ăla şi nu te observă nimeni, arăţi şi bine prin asociere.

Vă doresc o zi ţâţe.